Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Hvilken type ferie skal jeg vælge?

Ja, hvilken typen ferie er det du vil på?

Nogle ønsker sig 2-3 ugers ren afslapning på bounty øerne med strandene, dykning og udflugter.

Andre er ikke så meget til sol og strand, men vil se mere kultur, spille golf eller noget helt andet vælger rejser rundt i landet og slutter evt. med en afslapning ved et badested tæt ved Bangkok.


Ja, mulighederne for kombinationer er uendelige. Og måske betyder det også lidt hvor mange penge du vil spendere på ferien .....


Men ligegyldigt hvad du gerne vil, er der flere måder at gøre det på. Jeg har prøvet at dele det op i 3 rejsetyper.

Sådan har jeg selv rejst:

Jeg har selv været i Thailand en del gange på ferie tidligere. Fælles var dog at jeg rejste alene, med en rygsæk og en billet i baggagen. Resten arrangerede jeg så undervejs.

Jeg havde altid en skitse eller ide om hvordan ferien skulle gå og hvor jeg ville hen, men den var ikke mere fast end den kunne ændres, hvilket den oftest blev.

Det er sikkert svært at gøre på den første tur og specielt hvis den kun er f.eks. 2 uger. Da vil al for megen energi og tid gå med planlægning.

De første 2 gange havde jeg dog også booket de første 2 nætters overnatning for at være lidt sikker på at starte ferien ordentligt.

Enkelte gange har jeg booket inden- eller udenrigsfly hjemmefra. F.eks. København - Bangkok - Saigon (Vietnam) - Bangkok - København. Men jeg har også fået købt nogle billetter, som jeg aldrig har brugt, da jeg ændrede planer.

Har aldrig haft en fast tidsplan for ferien anden end ud og hjemrejsedatoerne. Finder undervejs ud af hvordan jeg vil/kan rejse til det eller de næste steder,  så det passer sammen.

Rejser og finder overnatning når jeg er fremme (Udover internettet vil jeg stadig mene at en rejsebog som Lonely Planet guide er et must for den type ferie).

Er overnatningen ikke som den skal være, skifter jeg bare dagen efter.

Her er 3 forskellige rejsetyper. Er der en dig passer dig?

Alt er arrangeret for dig

Du hjemmefra har valgt hvilken type overnatning du ønsker

Du vil på have dansktalende guider

Der vil altid være danskere til at hjælpe i nærheden

Du får set det du vil meget let

Så læs mere under charture

Vil du gerne selv bestemme farten med hvor længe du vil være et sted og hvor du vil hen?

Samtidig have arrangeret det hele hjemmefra

Det ikke skal være en budget ferie med primitiv overnatning osv (backpacker lignende). Budgetferie kan sagtens være planlagt langt hen ad vejen hjemmera, men måske ikke alt, da budget overnatningerne kan være svære at finde f.eks. på nettet osv

Prøv at sammensætte din ferie selv

Vil du gerne selv bestemme farten - hvor længe du vil være et sted og hvor du vil hen?

Vil du også have mulighed for at kunne planlægge rejsen undervejs med frihed til at blive et sted længere end du havde tænkt dig eller tage et helt andet sted hen?

Så læs om ferie på egen hånd


© Copyright 2000-2018 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.