Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - med børn - Thailand med børn
Mad til børn + mælkeerstaning
 Udskriv debat Udskriv debat
gall
12-06-2010 17:28
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1029
Tilmeldt: 30.10.08

Til det med overnatningen.. Kommer jo an på jeres prisniveau. Vi plejer oftest at bo i nærheden af Khao San. Ellers prøv at tjek Bangkok Palace. Det ligger ved Pratunam, som jo også er et interessant område.
Måske kan du tjekke priser på Viengtai:
http://thaiguide.dk.r24.asia/62...
som ligger nær Khao San.
Siden her er ret god til at tjekke hoteller på.
Vi har boet på Grand China princess, men personligt synes jeg ikke Chinatown er ideelt når man har børn. Og så synes jeg også der er langt mellem restauranter som laver god thaimad, og samtidig kan kommunikere med turister i Chinatown.
Thomas
Lars
12-06-2010 18:59
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 9353
Tilmeldt: 30.09.08

Lille indskydelse om det med maden tidligere.

Skulle alt gå galt kan der købes el kogeplader med kun en plade diverse steder også Supermarkeder som Carrefour. Til omkring 1.000 baht, men vejer lidt i bagagen. En 1 liters simpel vandkoger fåes fra en halvtredser.

Det er, som i Danmark, ikke så brugt at spise på værelserne i ferierne herovre, så derfor har de ikke faciliteterne ret mange steder.

Som Thomas skriver om lejligheder og køkken. I Bangkok (og andre steder) går de ofte under navnet Serviced Apartments, hvis du skulle prøve at google lidt efter det. Har ofte lidt større værelser og et thekøkken med lidt kopper og tallerkner, micro og vandvarmer.
Der vil de også kunne stille en ekstra seng op - måske mod betaling... Nothing for free.....
Her blot et par eksempler. De ligger langt fra de områder som Thomas og Monica har nævnt i Bangkok, men som eksempler. www.adelphisuites.com/ og www.grandpresident.com

Men de er i den dyrere ende?

Regner I med at bruge 1.500 baht eller 4.000 baht per nat?

På Samui findes også stedre med større værelser, hvor de kan stille seng op og barneseng også nogle steder. (ekstra seng koster ekstra). Men igen alt det ekstra og service koster.

Et eksempel er Thai House Beach Resort, Lamai. Har selv boet der et par nætter i en af bungalowene for nogle år siden. www.thaihousebeach-resort.com
Lars
Truntemor
16-06-2010 20:21
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

Tak for hjælpen.

Jeg har tjekket Thai house beach resorts hjemmeside og det hele ser meget fint ud. Der står dog ikke noget om bungalows??

Nu glædes vi bare til at komme afsted..
/Truntemor
Lars
17-06-2010 14:29
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 9353
Tilmeldt: 30.09.08

Hej Truntemor,
Thaihouse kalder deres "huse" for villas i stedet. Lyder nok lidt pænere end bungalows?
(traditionelle små træbungalows på pæle er sværere og sværere at finde på de store turiststeder. de er skifte ud med betonhuse, som turisterne hellere vil bo i med lidt mere luksus indeni)

Kigger du på siden her er der nederst et kort over hvordan det ser ud.
thaiguide.dk.r24....mp;cur=DKK
Den villa yderst mod vandet ligger næsten med døren i sandstranden. 4-5 meter.

Har et dansk vennepar der har boet der 10 dage med to piger under 10 år og de havde bare haft det godt. Fik indlogeret min egen mor og far der en 10 dage også og den ferie på Samui glemmer de aldrig. Slog alle europæiske strandferier med flere længder siger de.

Det der ikke er villaer, er værelser på række i en bygning. Der er familieværelser også. Der er også en masse tilbud i forskellige perioder for dem der bor flere dage der.

Du spurgte også om myggenet. Min erfaring er at myggenet ikke er nødvendigt i alm. hoteller og bungalows, der er lukkede konstruktioner. Det bruges vist mest i huse/hytter som ikke er helt lukkede ved f.eks. lofterne/tagene (som meget billige bungalows og f.eks. traditionelle thaihuse er ikke lukkede/isolerede, men åbne ved taget og hvor dørene er åbne hele dagen og aftenen).

Dels tror jeg ikke myggene er så glade for aircon.

Men hold døre og vinduer lukkede. Specielt om aftenen Wink.

Skulle der komme myg ind kan forskellige spray købes i alle 7 eleven forretninger osv. Vælg den "Odourless" type. De andre lugter fælt (sikkert alle lige giftige hihi) Spray, gå til stranden og kom tilbage. Eller bed hotellet spraye. Også ganske effektivt myggebalsam kan købes i 7-eleven. Den slags som er forbudt i DK, men som nok kan gå et par dage på en ferie?
Mere om myggestik kan du se her på thaiguide - www.thaiguide.dk/...

God tur!!

Hvornår rejser I?
Redigeret af Lars d. 17-06-2010 14:30
Lars

Lars
18-06-2010 18:46
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 9353
Tilmeldt: 30.09.08

Skal måske sige at der jo findes et hav af andre steder end lige det jeg skrev om, der er ligeså gode eller dårlige. Mere "afsides" stille steder, også andre steder på Samui. Eller midt i det hektiske Chaweng Beach. Billigere, mere eller mindre luksuriøse, mere eller mindre børnevenlige, forskellig stil osv.

Alle har jo forskellige ønsker til en strandferie.
Lars
Truntemor
21-06-2010 21:30
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

# Lars.

Tak for info. Vi har valgt at bo på Thai House beach Resort, da det så meget fint ud. Vi rejser 1 juli, så det er lige om lidtSmile

Jeg blev dog en del skuffet, da jeg havde booket en beach villa og sendt kreditkort oplysninger efterfølgende får en mail hvor de beklager at den alligevel ikke var ledig. Halvanden time før har de sendt en bekræftelsesmail, hvor de takker for min booking og for mine kreditoplysninger. Det finder jeg meget mærkeligt.

De har så tilbudt en villa med haveudsigt i stedet, samt at opgradere mine svigerforældre som skulle bo i et standart værelse. Er dette en okay form for kompensation? Vi, som bliver nedgraderet får jo ikke noget ud af det.
Jeg undres nok bare over, hvordan det overhovedet kan ske.

Efter syv dage på Samui flyver vi til Phuket, hvor vi også skal være i syv dage. Vi rejser som sagt med to små børn, så hvis nogen kan anbefale nogle gode familiehoteller er vi meget interesseret. Jeg har kigget lidt på de hoteller som Star tour tilbyder deres gæster, og de ser rigtig fine ud men også lidt dyre. Men så er der også børnevenlige pools som siger spar 2. Der er lavt vandsbassiner og rutsjebaner osv..

Under vores ophold i Phuket tænker vi at besøge Phi Phi øerne.. Hvis man vi besøge dem i to dages tid, kan man så lave en aftale med hotellet i Phuket om, at man har sit værelse når man kommer tilbage? Således ville man også kunne rejse let og lade resten af sin bagage stå på hotellet. Koster dette noget??
/Truntemor
gall
22-06-2010 13:31
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1029
Tilmeldt: 30.10.08

Vi har før efterladt bagage på hotel, hvis det har kostet noget, har det været omkring 100 baht pr. dag. I kan sikkert booke et værelse, det kommer an på stedet og travlhed.
Vi har aldrig forudbestilt overnatning i Thailand ud over de første 2 nætter i Bkk. Man kan altid finde et sted at bo.
Et sted at overnatte på Phuket?? Prøv hotellisten på denne side, eller de links du har fået. Har I nogen idé om hvor I vil bo? Pattong eller mere roligt?
Thomas
Lars
25-06-2010 13:23
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 9353
Tilmeldt: 30.09.08

Hej igen Truntemor,
Mht bookingerne på Samui. Jeg læser det som om I har booket direkte med hoteller? Jeg tror I skal være glade for hvilken som helst kompensation I kan få, når I sidder i Danmark nu. Jeg tror ikke der er nogle krav til sådan noget i Thailand. Men jo mener da også godt de kunne give jeg alle noget der er mindst ligeså godt, men det er jo sikkert umuligt, da det var de bedste hytter I ikke kan få. Værd sikker på I får der rigtige priser for de andre. I kan evt forsøge at flytte eller forhandle når I er der, men det er svært hvis I har betalt Angry

Mht Phuket vil jeg blot nævne. Pas på med søvmning i havet. Havet dernede i regntiden kan være barsk og masser af understrøm. Flere udlændinge drukner hvert år.

Er der rødt flag oppe, betyder det rødt flag.

Også vandet mellem Phuket og PhiPhi kan i perioder i regntiden være barsk og nogle gange indstilles hurtigbådene. Se Jer godt for med vejret og bådene.

Et par udlændinge er druknet i denne regntid. Ved Surin og Kata - Karon beach. Den ene en blot 21 årig kvinde på sin første feriedag i varmen. Se evt mere i deto link her:

phuketwan.com/tou...rist-12617
phuketwan.com/tou...surf-12553
Lars

Thai Mad
15-11-2010 15:39
bruger
Antal indlæg: 1
Tilmeldt: 15.11.10

Indlægget her var en slet skjult reklame for et spisested i Danmark.

Syntes det var lidt langt fra emnet i tråden så derfor er det slettet.

Admin
Redigeret af admin d. 16-11-2010 06:06

Gå til kategori:  
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Nødtelefonnumre i Thailand
Problem at veksle danske kroner i Thailand
Alle indrejserestriktioner fjernes fra 30. september (2022)
Indrejsekortet, TM6, som udfyldes i flyet afskaffes midlertidigt
Visum til Thailand fåes nu 100% online - visum sendes via e-mail
E-cigaretter ulovlig at medbringe til Thailand
Turistfælder
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 4
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,237
· Nyeste bruger: Anja85
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder