Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - som turist - Pakkerejser
3-årige Anton og hans mor fanget i lufthavn: Han græder hele tiden
 Udskriv debat Udskriv debat
gall
02-08-2015 20:05
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1014
Tilmeldt: 30.10.08

Sakset fra Ekstra Bladet: http://ekstrabladet.dk/nyheder/...Ude godt - hjemme bedst. Men Ann Suwannabut og hendes 3-årige søn Anton kan ikke komme hjem.

Den 31-årige kvinde bestilte tilbage i februar en flybillet tur/retur. Med pakket kuffert og en spændt 3-årig søn rejste hun til Thailand for at holde en måneds ferie i sit hjemland.

Men nu har turen udviklet sig til et større rejsekaos. Familien kan ikke komme hjem, fordi rejsebureauet E-zy Travel ikke har bestilt en returrejse. Også selv om Ann Suwannabut havde fået en bekræftelse og en kvittering på, at de skulle rejse hjem d. 4 august.

- For en uge siden fortæller Thai Airways, at vi ikke har nogen booking, og vi ikke kan komme hjem. Derfor kontakter vi rejsebureauet, der bekræfter, at vi ikke kan komme hjem, fordi de ikke har bestilt billetten hos Thai Airways.

- Det er helt forfærdeligt. Min søn græder hele tiden og kan ikke forstå, hvorfor han ikke må komme hjem til sin far. Han tror, at jeg lyver, når jeg siger, at vi ikke kan komme hjem. Det er helt forfærdeligt, siger en grædende Ann Suwannabut til Ekstra Bladet.

Siden den 31-årige kvinde og Anton fik nyheden om, at de alligevel ikke har en returrejse, har de været i kontakt med rejsebureauet.Den lille familie indvilgede i at tage hjem et par dage før og fik i første omgang at vide, at de ville blive opgraderet til Premium Class, så de kan vende hjem til skole, far og kedeligt dansk sommervejr.

Men så let skulle det ikke gå.

- Da rejsebureauet finder ud af, at det koster lige knap 13.000 kroner, fortæller de os, at vi skal tage ud i lufthavnen for at vente på en aflysning. Her står vi ude nu, men der er stadig ikke sket noget, siger Ann Suwannabut til Ekstra Bladet.

Rejsebureauet har samtidig tilbudt dem en billet til d. 20 august. 16 dage efter den hjemrejse, som de har bestilt og betalt.

- Det er jo slet ikke en mulighed for os. Anton skal hjem til sin far, og jeg skal passe min skole, fortæller hun.

Rejsebureau: Vi er gået konkurs
E-zy Travel oplyser til Ekstra Bladet, at firmaet er gået konkurs, men ifølge dansk købelov har de alligevel ansvaret for at ombooke kundernes billet.

- Jeg har forsøgt at få hende til lufthavnen, så hun kan være stand-by. Vi har snakket sammen løbende. Det er jo ikke den 4. august endnu, så det er mig, der har ansvaret. Vi er gået konkurs, så min opgave er at købe billetter til de rejsende, siger den ansvarlige fra E-zy Travel Sonya Laddawan til Ekstra Bladet

Ekstra Bladet ville gerne have stillet en række uddybende spørgsmål, men E-zy Travel siger, at de ikke har yderligere kommentarer, før efter Ann Suwannabut er kommet hjem.

I mellemtiden har E-zy Travel været i kontakt med Ann Suwannabut og truet hende med, at hvis hun ikke trækker sin historie tilbage, så vil hun ikke få penge til en ny billet.

Ann Suwannabut venter i øjeblikket stadig i Bangkok lufthavnen og håber, at hun snart kan komme hjem.
Redigeret af gall d. 02-08-2015 20:06
Thomas
Lars
03-08-2015 15:06
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7074
Tilmeldt: 30.09.08

Rigtig kedelig situation for dem ingen tvivl om det.

Søgte lidt på firmaet, der er ikke meget at finde,

Ligner en halv historie fra Ekstra Bladet og et lidt pudsigt rejsebureau som opererer fra en Thai restaruant i Københavns centrum?

Men fundet dette firma:

E-Zy Travel v/Ben Rydahl

På virk.dk kan ses at E-Zy Travel v/Ben Rydahl rigtigt nok er gået konkurs, men også at firmaet er ophørt helt tilbage i oktober 2012.

Ser lidt mystisk ud at de stadig har solgt billetter, men som ses længere nede ligger den forretning nu måske i en thai restaurant - forudsat at det er samme selskab.

E-Zy Travel v/Ben Rydahl har under det cvr nummer haft forskellige navne gennem årene, også "Restaurant Thai Flavours v/Ben Rydahl".

Mon ikke det er samme firma. Talspersonen i artiklen Sonya Laddawan dukker også op som sideejer for restauranten på facebook. Restauranten der idag ejes af firmaet "Restaurant Thai Flavours v/Sophaporn Wong-Ong" på Vesterbrogade, København.

Talskvinden Sonya Laddawan giver sin version på sin private facebook side, hvor hun siger at mor og barn var booket til 20. august efter deres eget ønske og så ville ændre billet til den 4. august. Der er billeder af pengeoverførsel til moderen på ialt 12.550 kr igår og idag - de penge overføres fra Thai Flavours og Fresh Fitness A/S kan ses.

Så tilsynelandende har moderen ikke selv måttet betale hvilket hun også indrømmer på facebooksiden, men noget vist først efter EB blev nævnt..

På facebook siden nævner moderen, Ann Suwannabut: "Meeen jeg vil dog sig igen at E-zy travel har haft tid siden d. 18.02.2015 til at bringe mine billeter i orden." Betyder det at de er rejst velvidende der var noget galt med billetterne?

Hverken E-Zy travel eller Thai Flavours restauranten er medlem af rejsegarantifonden udfra søgninger på deres CVR numre og firmanavne. Det måske heller ikke nødvendigt hvis der kun sælges billetter?

Der er heller ikke nogle rejsebureauer som har været medlem af rejsegarantfonden som er gået konkurs og har haft adresse hvor firmaer ligger/lå. Men sælges kun billetter der det måske ikke nødvendigt at være medlem af rejsegarantifonden.

Drives rejsebureau/billetsalget idag fra en restaurant, men bruger et rejsebureaunavn til salget, E-Zy Travel, som er gået konkurs i 2012?

Hjælper ikke personerne her, men altid rigtig god ide at tjekke om et rejsebureau er medlem af rejsegarantifonden, som måske kan hjælpe hvis noget går galt.

(der kan sagtens være mere på nettet som google bare ikke finder, da firmaer/personer kan bede google om at fjerne nogle sider som de mener viser noget som de ikke ønsker at få frem om fortiden eller mener er misvisende)
Lars
Gå til kategori:  

Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Bruge Hamburg lufthavn . hvad med Visa ? Visum til Danmark 4 11-12-2019
18 årige Emilie leder efter sin far i Thailand - Sporløs iaften - 11/9 Generelt 2 12-09-2017
100 pakker kokain i maven ved ankomst i Bangkok lufthavn Lidt af hvert - alt det andet 1 11-09-2017
Bus i kører ind i parkeret fly i lufthavn i Bangkok Nyheder 1 02-07-2017
Vesterbrogangster anholdt i Bangkok lufthavn Lidt af hvert - alt det andet 1 27-05-2017
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Nyeste indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 3
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,014
· Nyeste bruger: BALSLV
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder