Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Visum til Thailand
Hvilket visa har jeg brug for?
 Udskriv debat Udskriv debat
Intern
02-05-2016 14:42
Bruger
Antal indlæg: 7
Tilmeldt: 02.05.16

Hvis jeg er så heldig at finde en praktikplads i Thailand med en varighed på minimum 3 måneder, hvilket visa har jeg så brug for? Det vil højst sandsynligt være ulønnet praktik.
Redigeret af Intern d. 02-05-2016 14:43
Lars
05-05-2016 13:01
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 6713
Tilmeldt: 30.09.08

Der er mange danskere der er i praktik i Thailand, men det kan måske se lidt tungt ud fra starten pgra forskellige regler.

Starter lidt bagfra og kun med mulighederne som er efter bogen. Andre gør måske noget andet.

Skal alt gå efter bogen, så er praktik et for for arbejde. Det vil kræve at der fåes en arbejdstilladelse for at være lovligt. Det uanset om det er lønnet eller ulønnet eller frivilligt arbejde.

Det kræver så lidt papirarbejde fra arbejdsgiveren og koster noget at få arbejdstilladelsen. Det kan måske være svært at overtale et firma til at lave alt det og betalte for det til f.eks. kun 3 måneders praktik. For at få arbejdstilladelse skal man have et visum der giver lov til arbejde.

Visumet skal passe til opholdet og kunne kvalificere til arbejdstilladelsen.

Det næste her er mine bud, men I bør tjekke med f.eks. Ambassaden.

I er på sin vis studerende, dog ikke som studerende ved thailandsk uddannelsesinstitution. Har forstået at det før er set at praktikanter har fået såkaldt Non Immigrant type ED. ED for Education. Og derefter fået arbejdstilladelsen med baggrund i dette.

Ellers et Non Immigrant type B visum, som er til arbejde og få arbejdstilladelsen på den baggrund.

Begge typer visum kræver nogle papirer fra firmaet i Thailand, der dokumenterer opholdet og firmaets eksistens osv.

Begge visa vil de give lov til 3 måneders ophold. Derefter skal de forlænges i Thailand og det kræver nogle papirer igen og et gebyr.

Prøv at kontakte ambassaden om dette og sikre Jer at firmaet er indstillet på dels papirarbejdet de skal finde frem og hvem der evt skal betale for arbejdstilladelsen - dem eller Jer selv.

Spørg endelig igen, hvis det her er lidt knudret.


Lars
Intern
20-05-2016 08:56
Bruger
Antal indlæg: 7
Tilmeldt: 02.05.16

Tak for svar.
Gå til kategori:  

Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Visa er det nødvendig Visum til Thailand 3 01-11-2019
Visum, visa run, eller? Visum til Thailand 14 26-10-2019
regler omkring Visa Visum til Thailand 3 09-06-2019
forlængelse af visa Visum til Thailand 4 30-03-2019
Stop for udstedelse af attester til brug for 1-årigt opholdsvisum Visum til Thailand 8 22-12-2018
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Nyeste indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 1
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 982
· Nyeste bruger: Fon Lukson
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder