Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - med børn - Thailand med børn
Baby med på rejsen
 Udskriv debat Udskriv debat
gall
04-03-2010 18:47
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Rejser du i Thailand med børn, behøver du ikke at undvære de ting man kan købe i DK. Enkelte ting kan være svære at finde, og det bliver ikke nemmere jo længere "ud på landet" du kommer.

Babymad:
Vi har ikke haft problemer med at finde babymos m.m. på glas i Thailand. Mange af stederne er det også de samme mærker som i Europa. Naan mælk kan man finde i de større centre (Big C, Tesco osv. )samt de supermarkeder der er i forbindelse med større indkøbscentre. Vi har dog kun kunne finde Naan som pulver. Det er selvfølgelig også muligt at købe andre mærker. Man kan også få et større udvalg af pulvergrød.

Bleer:
Heller ikke noget problem. Dem kan man få ved 9-eleven eller i apoteker. Ligeledes pulver til numse.

Man kan få udemærkede cremer til at undgå moskito, og kløestillende cremer, men det er ikke alle der er godkendt til de helt små. Til dem er moskitonet stadig det bedste.

Rejser du rundt, og er der mere øde strande eller småbyer ved grænserne I planlægger, er det nok en god idé at være lidt forudseende med sine indkøb.

En sammenklappelig lift er altid rar at ha'. på den måde har man altid en seng til den lille, på sit hotel, og den kan ligge i bunden at éns kuffert.

Bæreselen ville jeg heller ikke undvære. Det er svært at komme rundt på ture i junglen - eller i Chinatown for den sags skyld med en klapvogn. Klapvognen er dog rar at have med de steder hvor den ikke volder problemer.

Vi har én gang været ude for at skulle se en læge med vores datter, der på det tidspunkt var 4 måneder. Vi besøgte et offentligt hospital. Det kan ikke sammenlignes med Dk, men jeg føler helt bestemt at vi fik en saglig og grundig behandling.

Selvfølgelig skal man tænke sig om når man rejser med børn. Det største problem er nok at forklare andre det, hvis man har problemer. Men det kan man også komme ud for i Spanien. Vi har haft vores, nu 3½ årige søn med 4 gange á én måned, og vores datter på 6 måneder har været med én gang. Det er en fed måde at være sammen med sine børn på, og jeg ville ikke undvære det. For éns egen skyld er det måske en god idé med en bærbar og et par gode bøger. Det er ikke nattelivet der præger éns ferie, når man rejser med børn. Aprpos bøger: Det er muligt at købe danske bøger antikvarisk i næsten alle byer i Thailand, hvor der kommer turister.

Redigeret af gall d. 11-09-2012 07:14
Thomas
Jesperbb
13-10-2013 16:10
bruger
Antal indlæg: 3
Tilmeldt: 13.10.13

Hej Gall (og andre)

Tak for den lille babyguide- den skal helt sikkert bruges.
Vi skal i januar foretage en rejse med børn i samme aldersgruppe ( pige på 4 måneder og dreng på 3 år og 4måneder), som i dit ovenstående indlæg, og kunne godt tænke os et par fif.

Vi flyver med startour og lander i Krabi. Derfra står den på all inklusive på Klong Muang Beach ( nord fra Krabi)i en uge. Derefter har vi tre uger på egen hånd.
Vores drømme:
- fred og ro på børnenes præmisser.
- bungalow med en ok standard og plads til alle fire.
- bo i vandkanten
- altså en generel paradisfornemmelse med børnene:-)

Jeg har svært ved at overskue afstandene - skal man blive i bugten omkring Krabi, eller kan man godt nå ned syd for Ko Lanta? Ko racha?

Vi tænker at bo to eller tre forskellige steder. Ikke for mange skift, så man bruger for meget tid på logistik og nedpakning. Nogle erfaringer?

På forhånd tak!!
Jesper
gall
14-10-2013 07:16
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Hej Jesper.

Du har jo en stor fordel ved at I har en uge til at forhøre jer lidt.
Turismen ved Krabi er primært startet ved Ao Nang. Og her er turismen nu forholdsvis intens, og det er næppe det i eftersøger. Men der er nogle strande i nærheden, hvor tempoet er knap så højt.
Skulle I komme til Ao Nang, ligger der en sølvsmed midt for "strandgaden" der hedder Chok Dee. Den er ejet af en dansker der hedder Lars - han kunne måske komme med et godt råd.
Syd for Koh Lanta har vi ikke nogen personlige erfaring. Der ligger nogle øer i nærheden, som vist har været beskrevet på siden her. I skal bare lige være enige om, om I kan undvære aircon når I er ankommet, da mange af de mest paradisagtige øer ikke har strøm døgnet rundt.

Jeg vil lige anbefale en udflugt til Klong Thom Hot Springs. Det ligger ca. 40-50 km. syd for Krabi. Der ligge både nogle varme kilder, som man kan bade i, ned til en flod hvor det varme vand stømmer op gennem flodbunden, og kort derfra ligger Crystal Pond, En smuk lille sø med vand fra de varme kilder, og i de tilløbende åer kan man sidde og nyde livet sammen med ens mindste. Formiddag i hverdagen er at foretrække pga menneskemængde.

Spørg endelig videre, hvis vi kan være behjælpelige med mere, som du sikkert har opdaget elsker vi at dele ud af vore erfaringer. - Desuden er vi i Thailand samtidig med jer, så I skriver bare.

Billedet er med min 4 måneder gamle datter ved Klong Thom.

Redigeret af gall d. 14-10-2013 11:39
Thomas
Jesperbb
14-10-2013 19:43
bruger
Antal indlæg: 3
Tilmeldt: 13.10.13

Hej igen.
Tak for det hurtige svar :-)
Lyder spændende med hot springs- det skal med i overvejelserne.
Når man rejser i januar, skal man så ikke booke i god tid? Især hvis man gerne vil have bungalow ned til strandkanten? Uanset hvad vil vi planlægge så meget som muligt hjemmefra, så vi ikke skal tænke for meget dernede :-)

gall
14-10-2013 20:14
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

I kan sagtens booke undervejs over nettet. På den måde er I også fri for at ligge jer helt fast på hvad I vil. Vi plejer at booke undervejs via denne side el.lign, men hver opmærksom på at nogle af siderne reagerer lidt langsomt, så det kan være en god ting at ha' et screenshot med booking nr. klar, eller skrive det ned.

Du nævnte lidt med afstande. Fra Krabi til Phuket i taxa ca. 1.5 time, til Khao Sok i Taxa 2.5-3 timer. Med båd til Phi Phi 1 time. Og taxa til Koh Lanta vil også være ca. 1 time.
Tiderne er anslået sådan ca, efter hukommelsen. Der er også flere forskellige slags busser som tager lidt mere tid.
Thomas
Jesperbb
08-12-2013 21:04
bruger
Antal indlæg: 3
Tilmeldt: 13.10.13

Så skal vi snart afsted :-)
To spørgsmål: du skriver vi kan booke mens vi er afsted- men når jeg ex tjekker booking.com siger de at der 83 % booked på ko jum. Hvilke sider bruger du når du booker i højsæson, som januar er.
Det andet spørgsmål: ko jum eller ko yai noi? Vi har to uger vi ikke har planlagt.
Takker!
gall
09-12-2013 10:42
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Vi har kun været ude for problemer med at booke een gang, og det var fordi vi ikke vidste at der var idrætslege for alle provinserne, og det blev afholdt i Ranong. Men del lykkedes os da at få noget, og når man først er der, kan man som regel finde noget bedre, hvis man er utilfreds.

Jeg kender ikke de to øer, på den måde at jeg har været der, så her vil jeg helst undlade at komme med gode råd. Og kender derfor heller ikke deres booking situation. Personligt ville jeg ikke ha' problemer med at vente med at booke til et par dage før. Men hvis I ved hvor og hvornår i vil være på netop denne ø, er der jo intet galt i at booke i bedre tid.

Men del endelig jeres oplevelser med os andre. Det kunne jo være at det er et sted vi skulle prøve at rejse til.

Thomas

Gå til kategori:  
Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
God ide at købe rejsen selv, hos flyselskab eller netshop? Fly 14 14-06-2020
Med 6 mdr baby til Thailand i august - hvor er bedst? Rejseplaner 2 22-01-2017
Fulde turister red på baby-elefant Syd - vestkysten - Andamankyst (Phuket) 2 01-04-2015
18 apps gør Thailands-rejsen nemmere Generelt 1 07-07-2012
Pas på når du køber rejsen på nettet Fly 9 26-03-2012
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Nødtelefonnumre i Thailand
Problem at veksle danske kroner i Thailand
Alle indrejserestriktioner fjernes fra 30. september
45 dages visumfri indrejse i vinterhalvåret
Indrejsekortet, TM6, som udfyldes i flyet afskaffes midlertidigt
E-cigaretter ulovlig at medbringe til Thailand
Turistfælder
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 5
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,210
· Nyeste bruger: kimj
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder