Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Visum til Thailand
Vedrørende: Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa (METV)
 Udskriv debat Udskriv debat
Jonner3000
09-10-2018 17:12
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Hej Alle sammen,

Da jeg skal opholde mig i Thailand, fra den 11 december 2018 til den 7 maj 2019, kan jeg forstå, at jeg om ikke så forfærdelig lang tid, skal til at begynde og tænke på at ansøge om et "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa"

Har kigget lidt på ansøgningsskemaet, men der er et par felter som jeg er i tvivl om.

OK, så jeg krydser af under: Tourist Visa

Men der er som sagt to felter, hvor jeg er i tvivl om hvad der skal skrives, og det drejer sig om følgende to felter:

Number of Entries Requested: ?

Duration of Proposed Stay: ?

.. Er der nogen der ved hvad jeg skal skrive i ovenstående, så hører jeg gerne.

På forhånd tak,

De bedste hilsener :-)
Lars
10-10-2018 14:13
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 6674
Tilmeldt: 30.09.08

Jonner3000 skrev:

OK, så jeg krydser af under: Tourist Visa

Men der er som sagt to felter, hvor jeg er i tvivl om hvad der skal skrives, og det drejer sig om følgende to felter:

Number of Entries Requested: ?

Duration of Proposed Stay: ?

.. Er der nogen der ved hvad jeg skal skrive i ovenstående, så hører jeg gerne.

Jeg ville skrive:

Number of entries: Multiple, METV
(spørgsmålet tror jeg går på om det er enkelt indrejse visum, SETV, eller METV der søges)

Duration of proposed stay: up to 60 days per visit

PS: Du er ved at være jævnlig gæst i Thailand. Er du også blevet ramt af den vanedannende og uhelbredelige afhængighed - Thailand-mani. Fåes desværre nogle gange efter blot en rejse til Thailand....
Lars
Jonner3000
10-10-2018 17:09
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Tak for svaret Lars, jeg sætter pris på det.

Okay
- Jeg skriver i feltet oppe i højre hjørne på blanketten: Multiple

Og i feltet "Duration of proposed stay": Up to 60 days per visit.

Ja, jeg har besøgt Thailand nogen år i træk nu, og holder meget af at tilbringe tid der, jeg er taknemmelig for at jeg har muligheden for at rejse og leve som jeg gør.

Men min kommende rejse er første gang, at jeg skal være i landet, i så lang tid, og derfor søge om et "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visum"

- de andre gange har jeg kun haft brug for et "Turist Visum" TR 1.

For lige at være sikker på, at jeg forstår sådan et "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visum" rigtigt

- betyder det så, at hvis man f.eks. får lyst til at rejse til nogen af nabo landende, så kan man gøre det ubegrænset gange, og rejse ind i Thailand igen, altså så længe at ens "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visum" er gyldigt

Er det korrekt forstået ?.

Venlig hilsen,
her fra værelset på en kold efterårsdag.
Lars
10-10-2018 18:06
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 6674
Tilmeldt: 30.09.08

Jeps du har forstået korrekt.
Multiple betyder at du kan rejse ind i Thailand et ubegrænset antal gange i visumets gyldighed. Dvs indenfor de 6 måneder, fra udstedelsesdagen, som det kan bruges til indrejse.
Men ved hver indrejse gives kun lov til 60 dages ophold. Så skal du enten forlade Thailand eller forlænge med 30 dage og så derefter forlade Thailand.
Visumet er gyldigt til indrejser i 6 måneder, men ikke til 6 måneders uafbrudt ophold.
Lars
A12019
11-10-2018 06:28
Bruger
Antal indlæg: 136
Tilmeldt: 28.02.12

Jonner3000 skrev:
- betyder det så, at hvis man f.eks. får lyst til at rejse til nogen af nabo landende, så kan man gøre det ubegrænset gange, og rejse ind i Thailand igen, altså så længe at ens "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visum" er gyldigt

Er det korrekt forstået ?.

Det er rigtigt, som Lars også skriver, at man kan rejse ind så længe visummet er gyldigt og det skal tages helt bogstaveligt. Indrejse på den sidste dag giver også 60 dage og man kan således blive i landet selvom selve visummet bliver ugyldigt dagen efter indrejse. God planlægning er derfor en god ide hvis man vil strække opholdet længst muligt.

Husk på, at du godt kan rejse ud og ind af landet når dit visum er udløbet og samtidig bevare den allerede tidligere givne periode på 60 dages ophold når du vender tilbage. Det kræver bare at du inden udrejse søger en re-entry permit som kan gælde for en enkelt indrejse eller flere. Det koster 1.000 baht for en enkelt (single) og 3.800 baht for flere indrejser (multiple). Kan søges i lufthavnen eller på det nærmeste immigrationskontor.
Redigeret af A12019 d. 11-10-2018 06:29
Jonner3000
11-10-2018 17:35
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Tak for jeres svar :-)

Jeg føler at jeg er blevet lidt klogere, og at det er nogen nyttige informationer som jeg har fået fra jer, så mange tak for at dele ud af jeres viden.

Som jeg forstår det, ud fra det jeg læser, så kan ens ophold på et "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa (METV)"
og altså med lidt god planlægning, faktisk i teorien blive et ophold på helt op til 9 måneder.

Frog2
16-10-2018 18:59
bruger
Antal indlæg: 3
Tilmeldt: 16.10.18

Medmindre du skal/vil opholde dig alle 5-6 mdr i Thailand, så kan du tage nogle ture ud af Thailand af nogle dages/ugers varighed. Så kan du uden problemer rejse ind igen og få forlænget dine 30 dage uden at skulle ansøge om noget VISA.

Bemærk - at du skal sørge for at gøre dette via lufthavn og ikke via landegrænse. Over land er de langt mere strikse i forhold til VISA runs og sørg for at det ikke bare er en nat eller dag ude af Thailand.

Det er super nemt og billigt at rejse rundt med fly i Asien med Thailand som hub.
girobank
16-10-2018 20:36
Bruger
Antal indlæg: 188
Tilmeldt: 11.03.09

Hvis man skal være længere end 30 dage i Thailand, skal man lige huske at søge visa på Ambassaden i Hellerup. Man risikere ikke at komme med, hvis visa ikke er i orden!
Grand Beach,Mae Phim,Klaeng, Rayong www.MaePhimproperty.com
Jonner3000
21-10-2018 12:46
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Inde på ambassadens hjemmeside står der at prisen for et "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa"
er 1250 DKK.

Her inde på Thaiguide står der at prisen er 1200 DKK.

Jeg er i tvivl om hvilket beløb der er rigtigt?.
Nogen der ved det?.

På forhånd tak, og ønsker jer en god dag der ude.
Lars
21-10-2018 13:56
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 6674
Tilmeldt: 30.09.08

Jeg tror ambassadens er det rigtige Smile

Kan se de har justeret deres priser fra 1. marts i år.
Det er nu også justeret her på thaiguide så priserne er ens.... Tak for tippet.
Lars
Jonner3000
22-10-2018 17:52
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Tak for svaret Lars.

Det er helt fint, så vedlægger jeg 1250 DKK i kuverten, sammen med de andre dokumenter som de skal bruge.

God aften <3

Jonner3000
11-11-2018 19:27
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Jeg har siddet og læst afsnittet:

Visum gyldighed - Længde af ophold:

Det her afsnit:

https://www.thaiguide.dk/indendurejser/visum/vi...dighed.htm

Der er lavet et fint eksempel på et andet type visum end det jeg søger om, men jeg kunne godt tænke mig at prøve og se hvordan eksemplet ville se ud, hvis det gjaldt for et Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa, METV:

Jeg tænker at sådan et eksempel også kunne være relevant at have under det indlæg.

Hvordan ville nedenstående eksempel være udfyldt korrekt med datoer ?:

Eksempel på Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa, METV:

Visum udstedt 1. juli.

Enter before date vil være den ?.

Første indrejse er den 10 juli.
Der gives lov til at være i Thailand 60 dage. Dvs du skal rejse ud af Thailand igen senest efter 60 dage - senest den ?.
Både indrejse og udrejsedagene tælles som hele dage.

Der kan så rejses ind igen samme dag.

Du kan rejse ind i Thailand ligeså mange gange du vil inden ?.

Sidste indrejse kan f.eks. være ? og du vil få lov til at være 60 dage fra dennne dato, også selvom visumet udløber den ?

Visumet angiver blot senest mulige indrejse dato.


... På forhånd tak, og tak for et suverænt forum her inde.
Redigeret af Jonner3000 d. 11-11-2018 19:31
Lars
12-11-2018 16:32
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 6674
Tilmeldt: 30.09.08

Jeg har ikke talt dagene op i svarene nedenfor, men det er at tælle 60 dage fra den dag man rejste ind og tælle både ankomst og afrejsedage med.

Ligeså med sidste indrejsedato og hvornår visumet er gyldigt til - der tælles så 180 dage.

Se mine svar med blåt.

Jonner3000 skrev:

Hvordan ville nedenstående eksempel være udfyldt korrekt med datoer ?:

Eksempel på Turist visum, Multiple Entry Tourist Visa, METV:

Visum udstedt 1. juli.

Enter before date vil være den ? Det vil stå på visumet. 180 dage efter det blev udstedt, inkl udstedelsesdagen (for METV)

Første indrejse er den 10 juli.
Der gives lov til at være i Thailand 60 dage. Dvs du skal rejse ud af Thailand igen senest efter 60 dage - senest den ? Her er svaret et lidt andet end for 1 års visum som er vist i eksemplet. Det fordi du efter de 60 dage til have to muligheder - rejse ud eller forlænge med 30 dage. 60 dage fra og med den 1. juli - hvor der så enten skal rejses ud eller forlænges inden eller senest den sidste dag.
Både indrejse og udrejsedagene tælles som hele dage.

Der kan så rejses ind igen samme dag. Det er normalt muligt, men nogle landegrænseovergange er lidt strikse med disse ud og ind ture og vil ikke altid tillade det. Grænseovergangen ved Poi Pet til Cambodia er blandt de mere strikse på det område.

Du kan rejse ind i Thailand ligeså mange gange du vil inden ?. I den tid visum et gyldigt. Skrevet i visumet som admitted until - dvs 180 dage efter den dag det blev udstedt (ikke den dag du modtog det)

Sidste indrejse kan f.eks. være 01-01-2019 og du vil få lov til at være 60 dage fra denne dato, også selvom visumet udløber f.eks den 05-01-2019?

Visumet angiver blot senest mulige indrejse dato.

... På forhånd tak, og tak for et suverænt forum her inde.
Redigeret af Lars d. 12-11-2018 16:34
Lars
Jonner3000
13-11-2018 18:58
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Lars, tak for svaret min ven, sætter pris på det.
Jeg har lidt travlt i de her dage med at arbejde igennem for at skrabe nogen lommepenge sammen til rejsen, så jeg svarer på dit indlæg her, på et senere tidspunkt.
Redigeret af Jonner3000 d. 13-11-2018 18:59
Jonner3000
16-11-2018 18:15
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Hej igen,

Vil lige fortælle at jeg har modtaget mit Turist Visum, Multiple Entry Tourist Visa (METV) med posten i går :-)

VALID FROM: 8 NOV 2018
VALID UNTIL: 07 MAY 2019

Mange tak for at ta´ jer tid til at svare her inde på forummet.
Ha`en god aften <3
Jonner3000
20-11-2018 20:08
Bruger
Antal indlæg: 71
Tilmeldt: 07.07.11

Jeg har siddet her inde på siden og læst afsnittet "Forstå dit visum" og afsnittet "Gyldighed af visum og opholdets længde"

Har som sagt modtaget mit "Turist visum, Multiple Entry Tourist Visum".

På mit visum i passet står der:

VALID FROM: 8 NOV 2018
VALID UNTIL: 07 MAY 2019

"VALID FROM" is the day your visa is issued, which is the date you can start using your visa.

"VALID UNTIL" is the last day you can use your visa. It does not indicate the last day of your stay in Thailand.

Jeg har fået sendt en lap papir med fra ambassaden i Hellerup, i kuverten sammen med mit pas.

Papiret hedder "Understand your visa" og der står ikke "ENTER BEFORE" nogen steder men "VALID UNTIL".

Så er det mig der tager fejl, eller er "ENTER BEFORE" bare blevet lavet om, så det nu kaldes "VALID UNTIL" i visummet.

Fordi i mit METV visum står der som sagt ikke "ENTER BEFORE" men i stedet står der "VALID UNTIL" hvilket må betyde det samme.

Derfor, hvis afsnittet "Gyldighed af visum og opholdets længde" skulle opdateres under punktet METV visum, skulle der så ikke i stedet være skrevet:

Et visum giver dig ret til at rejse ind i Thailand, men du skal gøre det inden visumets gyldighed er udløbet.

Dette er angivet i visummet som "VALID UNTIL" dato på visumet.

Men visumet siger ikke i sig selv noget om hvor længe du kan være i Thailand ved hver indrejse. Det bestemmes af immigrationsmyndighederne i Thailand.

For enkelt indrejse turist visum er dette typisk 90 dage efter den dag det er udstedt.

For et METV visum med ubegrænset indrejser er gyldigheden 180 dage. Det betyder at den seneste dato du kan rejse ind i Thailand med visumet er 180 dage efter udstedelsen, skrevet som "VALID UNTIL" på visumet. Ved indrejse lige før udløb får du ret til 60 dages ophold som ellers.

Turist visum:
For tiden gives ret til 60 dages ophold på turist visum til danske statsborgere ved hver indrejse, bare du rejser ind inden visumet er udløbet.
Længden af opholdet er stemplet i passet og angivet som "ADMITTED UNTIL".

"ADMITTED UNTIL" (the last day you are permitted to stay in Thailand)

Derefter skal de 60 dage enten forlænges på et immigrations kontor i Thailand, eller du skal forlade Thailand. Også kaldet "visarun".

Indrejse kan dog ske igen samme dag som du rejser ud. F.eks. fly til Kuala Lumpur eller over grænseovergangene til f.eks. Burma, Laos eller Cambodia.

Der kan rejses ind i Thailand lige inden visummet udløber og derved få yderligere 60 dage som kan forlænges med 30 dage mere.


Lad mig venligst hvad i tænker, og om det er korrekt eller ej, at "ENTER BEFORE" i visummet er det samme som "VALID UNTIL"
Og om det blot er fordi at de har ændret dét, samt designet i visummet.

På forhånd tak.

Redigeret af Jonner3000 d. 20-11-2018 20:12
Gå til kategori:  

Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Visum til DK - ansøgning skal udfyldes online, og betaling ligeså, fra 1. juli Visum til Danmark 12 03-07-2019
regler omkring Visa Visum til Thailand 3 09-06-2019
Hjælp til visum ansøgning for en Thai Visum til Thailand 4 25-05-2019
27 årig kvindelig turist voldtaget og brutalt dræbt på Koh Sichang Nyheder 1 09-04-2019
pensionist visum Visum til Thailand 11 02-04-2019
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Nyeste indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 9
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 954
· Nyeste bruger: hd1205
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder