Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Corona inkl visum, indrejser
Corona virus i Thailand - opdateringer
 Udskriv debat Udskriv debat
Lars
03-07-2021 17:28
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Forslag om at parlamentsmedlemmer skulle gå ned i løn
- afvist, nok politikerne undgår at deltage i korruption

Der har været forslag om at parlamentsmedlemmer skulle give en del af deres løn til en fond til hjælp under coronakrisen.

House Speaker afviste dog forslaget og udtrykte ifølge THaiPBSWorld:

House Speaker Chuan Leekpai has rebuffed a suggestion that all members of parliament donate part of their salaries to a COVID-19 assistance fund, saying that it will be good enough if the MPs are not involved in corruption.


Kort oversat, at det er afvist da det vil være nok hvis parlementsmedlemmer ikke er involveret i korruption.

Siger han dermed at nogle er korrupte?

Skal der findes penge må det betyde der skal frigives nogle. Det kan så kun ske hvis der ikke forsvinder nogle til korruption? Altså at "Lønnen" er egentlig løn plus korruption og øverste tillæg kan skæres ved?

Han kommenterede også på at nogle parlamentsmedlemmer måske var trætte efter den hårde kamp og kommentere med:
they should count themselves more fortunate than a lot of people, who don’t have salaries, while the officials have job security and still get paid.

de burde se sig selv som heldigere end mange mennesker, der ikke har lønninger, mens embedsmændene har jobsikkerhed og stadig får betalt.


House speaker rejects MP contribution to COVID fund, saying not being corrupt is good enough
Lars
Lars
03-07-2021 17:32
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Smitten breder sig rundt i landet efter regeringens indgreb i Bangkok

I sidste weekend besluttede regeringen at lukke byggepladser i Bangkok og omegn for at idæmme smitten. Tankerne blev luftet omkring den 26. juni og offentliggjort 27. maj med virkning fra 28. maj.

Det ser ud til det nu giver bagslag og en helt ny dimension som ikke var forudset eller tænkt over. Der var ej heller nogen plan for hvordan de mange arbejdere og dem omkring som bliver berørte kunne hjælpes.

Mange af de ramte arbejdere er rejst hjem til deres hjemegne i det nordøstlige Thailand og det har fået smitten til at blusse op i 32 provinser nu. Mange er fundet smittede ved hjemkomsten. De fik dels et par dages varsel og de blev ikke fysisk tilbageholdt ser det ud til.

Paraderne nede?
Mange af provinserne har i længere tid ligget med meget få opdagede smittede og måske har paraderne været sænket lidt, afstand, masker, spritte af og det gør så smitten kan spredes en del inden den opdages, når den første bliver så syg at der søges hjælp?

For 2 uger siden blev der åbnet så der unne serveres alkohol på rstauranter i bl.a. hele det nordlige og nordøstlige Thailand. Det har også givet mulighed for nogle lange "middage" med godt med forfriskninger med gutterne og smitte var der jo ikke noget af.

Flere medier skriver at smitten nu er kommet efter regeringens nedlukning af fabrikker bla. www.bangkokpost.com/thailand/ge...

Omvendt er der en større stigning i smitten i hele landet nu og ikke kun i det nordøstlige.

Herunder ses en tydelig spredning fra sidst i maj (nederst) og til idag.

Hvis - ingen / per dag
Grøn - 1-10, gul lidt flere, orange og så rød

I slut maj var der 57 hvide og grønne provinser og 3. juli var der blot 23.

Kan måske ane en svag tendens til at smittetallene allerede var lidt stigende inden de hjemvendte kunne vise postiv test resultat? Tallene udgivet er resultater fra dagen før og så igen resultat af test noget tidligere.

Senere opdatering vil være omkring smittestigningen, hvor smiten har nået nye rekorder.

Redigeret af Lars d. 04-07-2021 06:13
Lars
Lars
06-07-2021 10:52
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Premierministeren i isolation efter tæt kontant med smittet ved Phukets åbning

Premierministeren deltog i Phukets åbningsceremoni den 1. juli og der var han blandt andet tæt på formanden for Surin provinsens handelskammer. Surin repræsentanten har langt en selfie af de to på nettet. Denne person er efterfølgende testet positiv.

Derfor er PM nu gået i isolation i 14 dage i sine private omgivelser inde på en kaserne i Bangkok.

PM opfordrer igen alle til at følge de 5 guides.
Hold afstand, brug maske, spritte af, teste og bruge thai Chana app

Hold afstand kneb det måske lidt med for de mange officials ved åbningen på billedet nedenfor. PM til højre og Surins repræsentant til venstre.

Thai Chana app har jeg ikke set mange bruge ednu i forretninger/centre og heller ikke ibrug på offentlige kontorer jeg har været på.

Teste - det kun muligt med symptomer eller meget nær kontakt til en smittet. Selv med symptomer er det ikke altid der gives en test.

Kilde bl.a. www.facebook.com/nbtworld/posts...

Redigeret af admin d. 06-07-2021 11:05
Lars
Lars
08-07-2021 10:37
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Opdatering af situationen

Smitten

De sidste to uger har set ret stor løbende stigning i smittetal og antal kritiske syge set i forhold til tidligere tal. Også tallene for antal dødsfald desværre også stigende hele tiden.

Antal smitte er gået fra lidt over 2.000 for en måned siden til nu mere end 6.000 den sidste uge. Antal kritisk indlagte er fordoblet og antal dødsfald er også steget næsten tilsvarende.

Detaljerede smittetal og andre tal i næste indlæg.

Alle tallene fortsætter med at stige og der er stadig et stykke vej til toppen. Nogle forudsigelser fra CCSA siger at smitten kan stige til over 10.000 i næste uge. Det kan også være tal der kommer for at forsvare en eventuel forstående indgriben i situationen. Det er før set af sådanne udmeldinger kommer politisk inden der indføres større restriktioner.

Stigningen er i stort set hele landet. Nogle steder små tal og andre som Bangkok store tal. Ud af de samlede antal smittede er andelen fra Bangkok dog faldet gennem den sidste tid og provinsen har nu større andel af smittede end tidligere. Skal måske også fokusere mere på antal kritisk syge og dødsfald for at se udviklingen.

For Phuket og Koh Samui ser tallene stadig fornuftige ud og Phuket har også i en tid været delvist ”isoleret” forstået på den måde der har været test eller vaccinekrav for at komme dertil, samt at en stor del af befolkningen nu er vaccinerede.

Antallet af smittede i Bangkok er også steget og tallene ser store ud. Men ses på udviklingen af smitten i Bangkok, omegnsprovinserne og provinsen over den sidste tid er andelen i provinsen blevet større end tidligere

Varianterne tager over

En del af forklaringen er måske de forskellige virus varianter som er ved at vinde ind og det giver nok en del af de mange nye tilfælde. Der er 3-4 varianter i spil og de præger forskellige dele af landet forskelligt.

Fordelingen af varianter:
Bangkok og omegn: Indiske delta variant står for ca. halvdelen af de smittede og den britisk alpha variant for resten

Regionalt er ca. 75% den britiske, 20% den indiske og 5% den sydafrikanske

Samlet for landet står den britiske for 65% og den indiske for 32%

Dette er tal for 5 dages stikprøver omkring 1. juli.

Kilde - https://www.facebook.com/nbtwor...

Restriktioner de sidste par uger

Restriktioner for indrejse til provinser

Flere provinser har indført restriktioner for indrejse for folk fra de røde områder som Storbangkok for at hindre bl.a. arbejdere vender hjem med smitten. Nogle provinserne har muligvis slækket på det og fundet andre metoder til at håndtere dem som kommer hjem. Dette skulle være konsekvensen af at mange alligevel har sneget sig hjem.

Disse retriktioner har typisk været krav til vaccnation eller test og så karantæne.

Normalt kan vaccinerede rejse ind i disse provinser uden problemer, så det burde ikke påvirke rejsede der senere kommer ud fra Phuket Sandbox løsningen.

I Bangkok skulle der være sat tjekpunkter op på 6 af de store udfaldsveje hvor rejsende skulle registreres. Jeg ved ikke om det generelt gøres eller hovedsagelig stikprøver for at forhindre arbejdere i at rejse rundt som var et af formålene med indgreb for 10 dage siden. En ting er jo hvad de skriver, noget andet hvad de mener.

I Bangkok og andre mørkerøde provinser opfordres nu til ikke at bevæge sig til andre provinser og blive så meget hjemme som nu muligt. Det er ikke tiden for ferieture lige nu.

I de sydligste provinser har der været lokal stramme indgreb. Bl.a. skulle en provins have indført natligt udgangsforbud. Bevægelser mellem provinserne og nærliggende provinser forsøges også dæmpet.

Indgreb på vej?

CCSA melder ud smitten kan stige meget den næste uge og sådanne dystre fremtidsudsigter er tidligere kommet inden større indgreb kommer.

På internettet kan læses meget om at der forventes et indgreb, men som altid kan intet omkring hvad det vil indeholde bruges førend det meldes endeligt ud. Historierne kan være alt fra milde tiltag og så til de store overskrifter med "lock down". Lock Down opfattes meget forskelligt har jeg fundet ud af. Nogle mener at lukning af barer er "lock down" af en hel by eller land eller at en by er helt lukket ned hvis barerne er lukkede.

Med de nye varianter på fremmarch er situationen helt ændret. Med stigningerne i Storbangkok og de sydlige provinser med deraf følgende endnu større belastning af sundhedsvæsenet i nogle områder og smittespredning af den sydafrikanske fra det sydlige, kan virke sandsynligt at der snart gribes ind og måske jeg selv havde nok forventet det var sket for nogen tid siden.

Som jeg har set det, er indgriben tidligere sat i forhold til at sundhedsvæsenet ikke skulle blive alt for overbelastet og samtidig giver borgerne og erhverv drivende så gode muligheder for at arbejde/drive forretning. Sidstnævnte har været vigtig og derfor er der kørt med en relativ høj belastning af sygehusvæsenet og smittetal de sidste 2-3 måneder og ikke taget store tiltag hidtil til at få smitten til at falde.

De fleste restriktioner været efter provinsers farveopdeling og andre ovenpå dette på provinsniveau og dette kunne tænkes at fortsætte?

I den sammenhæng kan siges at brug af masker er et tiltag som ikke giver direkte økonomiske tab for befolkningen/erhvervsdrivende som nedlukninger vil give. Men et gratis værktøj som kan give en lille ”gratis” effekt. Trælse ulemper ved brugen i det daglige jo, men ikke direkte økonomiske tab.

Masker bruges ikke som den ultimative løsning der vupti eliminere virus helt, som mange gerne bruger som argumenter mod at bruge masker.
Redigeret af Lars d. 08-07-2021 12:41
Lars

Lars
09-07-2021 11:38
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Smittetallene og spredning

Smittetallene s[vel som patienter der er kritisk syge stiger lige nu voldsomt og antallet af dødsfald ligeså.

Thailand rundede idag desværre 2.500 dødsfald og som andre steder er tallene for denne sidste bølge meget højere end den første sidste år.

Antal smittede de sidste to døgn er steget eksposivt - 7059 og 9.276 (lige under 9.000 uden dem i fængsler og importerede tilfælde). Dette i forhold til 2.300 for en måned siden

Antal i kritist tilstand - 2685 - fordobling fra 1281 for en måned siden.

Antal i respirator - 701 - fordobling fra 359 for en måned siden

Antal dødsfald - 72 idag og 75 igår. Det er noget højere end tidligere set med omkring 30 for en måned siden.

Af de døde er der stadig dagligt mindst en person omkring de 30 år eller yngre der dør. Halvdelen af dem som mister livet er over omkring midt i 60'erne og halvdelen yngre. Dødsfald ser stadig relativt få dage efter patienter er fundet smittede. 7-10 dage i gennemsnit.

Myndighederne har nu svært ved at finde smitteveje for alle smittede og også finde hvem eller hvor de måske er smittede.

Smittetallene:

Overordnede smittetal:

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20smittede%20dag%2009-07-21.jpg

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20smittede%20gennemsnit%207%20dage%2009-07-21.png

Spredningen i landet:

Her er to grafikker der viser udviklingen de sidste 10 dage.

3. juli var der 17 provinser der var enten hvis eller grønne - lavest smitte og 17 der var orange eller røde.

Igår var der blot 14 hvide eller grønne og hele 27 orange eller røde.
Nogle provinser kan svinge fra dag til dag.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/smitteudviklingen%20uge%2008-07-21.jpg
www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/smitteudviklingen%20uge%2003-07-21.jpg

Smittetallene har hele tiden været meget høje i Bangkok og omegn. Tallene for Bangkok er nu så endnu højere.

Dog er det ikke kun i Bangkok smitten har spredt sig. Andelen af smittede i Bangkok af alle smittede er faktisk faldet den seneste tid og antallet udenfor Metro Bangkok er blevet større.

i Grafikken her er rød - Bangkok, blå omgnen af Bangkok og grøn er resten af landet

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/smitten%20bkk%20omegn%20resten%2008-07-21.jpg

Her anden sammenligning mellem Metro Bangkok og provinsen
Blå er metro Bangkok, grøn er resten af landet og den røde samlet antal.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/smittede%20bangkok%20metro%20resten%20landet%2008-07-21.jpg

Kritisk syge og i respirator

Det er måske det bedste billede af hvordan udviklingen går.

Der fokuseres dog meget på Bangkok og omegn og det måske fordi antallet af kritisk syge er meget stort og derfor presser sundhedsvæsenet.

Men udviklingen udenfor Bangkok er også i stigning med 50% stigning i provinserne.

Det er muligvis også denne situationer der bliver bestemmende for indførelse af restriktioner en af de kommende dage. Her rammes et reelt maximum hvor sundhedsvæsenet er presset til det yderste og hvor behandlingen kan blive ringere pgra for mange patienter og ikke godt nok udstyr/personale til alle. Der er indkaldt yngre sundhedspersonale fra provinsen til Bangkokområdet nu.

I tabellen er udviklingen i kritisk syge efter områder.

Bangkok og omegn tegner sig for de fleste alvorligt syge patienter og en stigning på 20% i perioden. Samut Sakhon stikker lidt ud med hele 70% flere.

Tallene for provinsen er meget mindre, men antallet af kritisk syge er steget 50% fra 400 til 600 - højere stigning end Bangkok området og det sydlige Thailand.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/kritisk%20syge%20lobende%20r%2008-07-21.jpg

Her er udviklingen i kritisk syge og patienter i respiratorer.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/kritisk%20respirator%20graf%20r%2008-07-21.jpg

I graferne her ses tydeligt den store stigning over tid.

Stigningen ses måske mere klart over et længere tidsforløb som herunder.

Det ser ud til at tallet for indlagte i respiratorer og kritisk syge patienter steg samtidig med at smittetallet begyndte at stige sidst i juni og uden forsinkelse.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20smittede%20kritisk%20dodsfald%2009-07-21.png

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20smittede%20respirator%20dodsfald%2009-07-21.png

Antal døde

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20dodsfald%2009-07-21.png

Samlet antal smittede

Thailand har nu rundet 300.000 smittede. Det siger nok ikke så meget sammenligned med verden som sådan, men er voldsommt tal sammenlignet med tidligere tal i Thailand.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/covid%20smittede%20ialt%2009-07-21.png
Lars
Lars
09-07-2021 12:47
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Timing og indgreb

Thailand var meget hurtigt til at lukke grænserne da den idiske variant viste sig i Indien.

Siden er varianter vokset i Thailand og hvis der ses rundt i verden kan den forventede udvikling måske forudses når andre forhold som restriktioner og nedlukninger ikke ændres.

Stigningerne her er startet for 3 uger siden og ikke så meget er gjort af tiltag, selv med den indiske variant der indtog mere og mere sammen med den britiske.

Idag er så kommet nye og meget kraftigere nedlukninger og restriktioner end tidligere.

Vaccinerne har været løsningen i Danmark og andre lande, men desværre forhalet lidt i Thailand.

Hvornår kan vaccinerne begynde at spille en rolle og bedre situationen?

Mit bud er at der går nogle måneder inden nok personer er vaccinerede til at det vil give nogen væsentlig virkning og de udsatte vil være godt nok dækkede ind og tallene for kritiske syge vil falde pgra vaccinerne.

Samlet er der lidt over 10% der har modtaget første stik og 4-5% er færdigvaccinerede, men blot 0.5% af de ældre.

De seneste uger har antal doser givet ligget omkring 250.000 per dag. Der er givet 11 millioner stik indtil videre.

Der mangler således endnu 89 millioner stik til at fuldvaccinerede 70% (50 millioner personer). 356 dage hvis ikke kapaciteten øges - det skulle snart ske hvis der leveres det lovede antal doser fra Siam BioScience Thailand. Halvdelen hvis der tælles 1. stik kun og ingen får andet stik.

Af de 89 milloner doser/44,5 mio mennesker mangler 11 millioner ældre, uadaf 12,5 mio og 4,5 millioner med underliggende sygdomme at få 1. stik.

Nu prioriteres der om til at være samme prioritering der har stået i deres planer, men som ikke er fulgt. Ældre og dem med underliggende sygdomme skal til nu.

Der vil nu vaccineres alle ældre og personer med underliggende sygdomme de næsten 1-2 uger. Det kommer fra Sundhedsministeriet der ofte giver løfter som er lidt luftige.

Jeg tvivler på der kan vaccineres så mange på rimelig tid, når der også skal vaccineres andre der har booket tider.

Mange ældre har haft tider til august, skulle have været i juli og august i planen. De er nu flyttet til juli og andre har så fået tider udskudt, siges der.
Lars
Lars
09-07-2021 16:54
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Nye restriktioner og nedlukninger vedtaget

Der er gået mange rygter de seneste 24 timer og det viser sig som altid kun noget af det er sandt. Var omkring i en 7-11 ved frokosttid og de havde sat skilte op med at de ville lukke fra kl 24 til 05. Derdover havde de lukket for alkoholsalget som ikke længere var tilladt.

Begge dele var forkerte og hvor det kom fra må guderne vide.

Sent fredag kom udmeldingen fra CCSA med beslutningerne som er:

Ny zoneinddeling af provinserne

Træder ikraft 12. juli.

Mørkerød zone er stadig 10 provinser.

Rød zone er gået fra 5 til 24 provinser

Orange zone er gået fra 9 til 25 provinser

Gul zone faldet fra 53 til nu 18 provinser.

Phuket er stadig i den gule zone med færrest restriktioner.

Chonburi med Pattaya er stadig i orange zone.

Prachuap Khiri Khan med Hua Hin er flytet fra orange til rød zone.

Surat Thani med Koh Samui er rykket fra gul til orange zone.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/nye%20zoner%2009-07-21.png

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/nye%20zoner%20provinser%2009-07-21.png

Nye nedlukninger og restriktioner i mørkerøde provinser

Reelt udgangsforbud i de mørkerøde provinser fra kl 21 til 04.

For alle 10 mørkerøde provinser

- Reelt et udgangsforbud fra kl 21 - 04 *.
- Undgå unødvendige ture
- Undgå samlinger større end 5 personer. Gælder alt undtagen f.eks. begravelser.

Gældende for Bangkok og de 5 provinser omkring - starter 12. juli.

- Shopping centre lukker, undtagen supermarkeder, take-away spisesteder, banker, apoteker, mobil reparation og salgsbutikker og vaccinesteder.
- Restauranter, markeder og nærbutikker skal være lukket fra 20.00 - 04.00
- Lukning af offentlig transport fra kl. 21.00 til 04.00
- Lukning af spa, skønhedscentre og massagesaloner.
- Offentlige park skal være lukket kl. 20.00.
- Arbejd hjemmefra så meget som muligt, både i den private og offentlige sektor

Begrænsninger for rejse mellem provinser - starter 10. juli.

Generelt for hele landet, men særligt for de mørkerøde provinser.

- Offentlige transportselskaber reducerer servicen
- Relevante myndigheder vil indføre strengere regler og oprette kontrolpunkter for at minimere bevægelse af mennesker fra den mørkerøde zone fra den 10. juli 2021

(Anden pind antyder at reglerne vil blive lavet lidt lokalt. Der til blive tjekpunkter sat op på vejene ud af f.eks. Bangkok. Provinser kan/skal indføre karantæne og lignende ved ankomst for at begrænse bevægeligheden)

Tidligere indførte generelle restriktioner og nedlukninger
Vil stadig gælde.

Det betyder bla. ændringer i hvem der må serverer alkohol på restauranter og hvor længe de må hæve åbent for de provinser der er flytte fra gul til orange zone.

* Der bruges ikke gerne ordet udgangsforbud, så derfor siges der at alle skal blive hjemme fra kl 21-04 og kun bevæge sig ud til virkelig nødvendige ærinder. Det betyder i virkeligheden udgangsforbud, selvom der ikke er nævnt en straf for at bryde det, som ellers er kutyme altid at nævne. Udgangsforbuddet må starte 21. juli, samme dag som butikker, 7-11 og take-away restauranter skal lukke fra kl 20.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/restriktioner%2010%20morkerode%20zoner%2009-07-21.png

Nedenfor står at offentlig tranport er lukket fra 21-03. Det er fejl der var både på thai og engelsk og senere i udsendelsen rettet til 21-04 i tale men ikke grafikken.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/nedlukning%20BKK%201%2009-07-21.png

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/nedlukning%20BKK%202%2009-07-21.png

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/restriktioner%20transport%2009-07-21.png

Alle billeder ovenfor er skærmprint fra dagens CCSA live tv briefing.

Den engelske del kan ses her:


Redigeret af Lars d. 09-07-2021 16:55
Lars
Lars
09-07-2021 17:25
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Thai Air asia indstiller indenrigsflyvning

Thai Air Asia indstiller al indenrigsflyvning fra 10. til 31. juli.

Det er fra imorgen!


Lars

Lars
09-07-2021 18:03
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Maskebrug, en eller to og effektivitet

Nogle gange går det lidt i selvsving med tal i Thailand og kan godt forstå at dele af befolkningen er dybt frustrerede over deres myndigheders informationer, mangel på samme, og deres afvisninger af at snakke om f.eks. Sinovac vaccinen, hvor minister udtaler at folk skal stoppe med at spørge og snakke og blot tage imod den.

Nu går det lidt galt med hvor gode masker er.

Tidligere blev reklameret med at maskebrug kunne reducere smittefaren med 98,5%, 1,5% risiko for smitteoverførsel.

Nu forslåes brug af to masker og det skulle give en reduktion på op til 90%.

Jeg vil så vælge kun en, da det er mere effektivt end to?

Gad vide hvor alle de tal kommer fra - kan de underbygge det?

Offentliggøres store nok tal regnes med det "Købes"?

Ikke så meget hvor meget de virker eller ikke virker, men metoderne gør at jeg slet ikke stoler på noget, når alt kan siges uden ansvar. National News Bureau of Thailand der offentliggjorde det.

Informationer fra samme kilde.

Gammel info:

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/maskebrug%20MOPH%2026-01-21.jpg

Nyeste fra idag:

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/maskebrug%202%20masker.jpg
Redigeret af Lars d. 09-07-2021 18:10
Lars
Lars
10-07-2021 09:32
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8347
Tilmeldt: 30.09.08

Transport og aflysninger

Det betyder nok mest for personer i Thailand fast, men kan også gå hen og give udfordringer for dem som er rejst til Phuket og måske skal videre til sit "hjem" eller ferie.

Der vil komme flere aflysninger end jeg kan få skrevet her, så dem som skal ud og rejse skal tjekke deres transport også.

Nok Air

Aflyser også afgang indtil videre til 24. juli. Der er muligheder for at ændre billet osv.

Thai Air Asia

Som skrevet igår aflyser frem til 31. juli fra nu. Har åbnet for enkelte afgange så nogle strandede kan komme retur.

Thai Airwais - Thai Smile

Har ikke meldt noget ud på deres facebook endnu, men måske de blot ikke giver så megen service ud.

The Transport Company - busser

Driver mange busruter rundt i landet.

De aflyser alle afgange sydpå.
3 afgange nordpå fortsætter og 10 afgang mod nordøst.

Dette indtil videre indtil 25. juli.

Det er meget få i forhold til normalen.

Kan følges på deres facebookside hvor dette er nævnt i linket her. Billede er allernederst.

https://www.facebook.com/BorKor...

Busser - private aktører

Der er også en række private aktører på specielt langtursruter. Der må tjekkes med de enkelte.


Tog

Kan forvente nedskæring i ruter/antal afgange også, men ikke meldt ud på deres netsider endnu.

Redigeret af Lars d. 10-07-2021 09:44
Lars

Gå til kategori:  
Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Rejs til Thailand uden karantæne - Vejen til Thailand trin for trin Corona inkl visum, indrejser 29 26-10-2021
Thailand Pass indrejsetilladelse erstatter COE papir fra 1. november Corona inkl visum, indrejser 7 26-10-2021
Visum til thailand Visum til Thailand - se også COVID-19 gruppen 16 24-10-2021
Hvem flyver vi med til Thailand Corona inkl visum, indrejser 8 23-10-2021
Status for åbning af Thailand - løbende opdateringer Corona inkl visum, indrejser 543 23-10-2021
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 6
· Brugere online: 1
· Lars
· Antal brugere: 1,100
· Nyeste bruger: Contrynen
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder