Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Corona inkl visum, indrejser
Status for åbning af Phuket og resten af Thailand - løbende opdateringer
 Udskriv debat Udskriv debat
Lars
17-06-2021 06:26
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Phukets åbning - lav og mellemrisiko lande kan deltage

Ifølge de foreløbige oplæg er det kun personer fra lav og mellem risikolande kan gøre brug af ordningen med fritagelse for hotel karantænen for vaccinerede.

Danmark er i mellemgruppen i seneste opgørelse fra 1. juni. Den opdateres 2 gange om måneden, så en ny må være på vej.

Danmark er der mellemgruppen, sammen med bl.a. Frankrig, Tyskland, Spanien, UK og USA.

Norge er i lavrisiko gruppen sammen med bla. Portugal, Østrig og Luxembourg.

Sverige derimod er i højrisikogruppen og der findes også bla. Italien, Holland, Polen og Japan. (Thailand ser også ud til at have placeret sig selv i denne gruppe.)

Japanere er i den gule gruppe mht indrejse til Danmark (lempeligere indrejserestriktioner), men i højrisikogruppen mht indrejse i Thailand.

Danske vaccinerede kan være glade for at der gives lov til at både lav og mellemrisikolande får adgang til ordningen. Både nu og når der senere åbnes mere for vaccinerede. Danmark giver kun lande der er "gule" (må være lav riskikolande) adgang og det er kun 8 lande udenfor EU og Schengen der er det, heriblandt Thailand. Næste gruppe, "orange", har slet ikke lov til at komme til Danmark som turist i øjeblikket. Vaccineret eller ej. Det gælder også UK og USA.

Lars
Lars
18-06-2021 13:22
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Endnu ingen nye detaljer om Phukets åbning 1. juli

Desværre er der endnu ikke kommet yderligere detaljer omkring åbningen af Phuket her ved 18 tiden thaitid.

I dagens briefing fra CCSA blev nævnt at det stadig er planen at åbne Phuket for vaccinerede udlændinge uden hotel karantæne 1. juli.

Detaljerne er stadig under udarbejdelse og vil blive offentliggjort når de er klar.

Der nævnes en nødplan der går på at alt som er åbent kan lukkes og hvad end justeringer der er nødvendige undervejs vil blive gjort.

Ellers var det mest 3 minutters indlæg uden det store indhold og intet nyt.

Kan se hele indlægget i videoen nedenfor.

Egen note: Være opmærksom på at testes nogle positive vil det betyde ophold på hospital typisk mindst 2 uger. Det gælder også børn. Detaljerne vil komme senere.

Åbning af Koh Samui, koh Phangan og Koh Tao i næste trin

Disse øer på den modsatte side af fastlandet end Phuket blev nævnt vil være de næste som vil åbne, men detaljerne vil blive lidt anderledes. Hvornår og hvordan det vil ske afhænger af erfaringerne fra Phuket.

Videon omtaler først Phuket og derefter de andre 3 øer.
Andet der tales om - lempelser for restauranter

Zoneinddelingen af Thailand er idag ændret og 53 provinser er fra 21. juni rykket op i gul zone og deriblandt bla. Phuket, Koh Samui og alle provinserne nord og nordøst for Metro Bangkok. Chonburi, Hua Hin, Bangkok er i højere grupper.

Thailandsk briefing idag har omtalt forslag til lempelser i de landsdækkende restriktioner.

Det ser umiddelbart ud til at for de 53 gule provinser kan restauranter nu operere som normalt og der er ikke nævnt at der ikke må serveres alkohol, som det er nævnt for de andre zoner.

Dette er kun et forslag og det vil i givet fald være minimumskrav og de enkelte provinser kan stadig fastholde et forbud selvom regeringen ikke kræver det. Disse forslag har det med at der lige sættes lidt ekstra fodaftryk i sidste ende.

News bureau of Thailand omtaler også dette og skriver der stadig vil være forbud mod at servere alkohol.

I videon på engelsk nævnes de nye zoner og at der arbejdes på lempelserne for convinent forretninger og restauranter og nævner blot detaljer vil blive offentliggjort når der er klar.

Kunne ske at detaljerne kommer over weekenden, så de kan være klar samtidig med at den nye zoneinddeling træder ikraft.
Lars
Lars
18-06-2021 13:54
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Danmark er stadig i mellem risikogruppen for COVID smitte

Ifølge alle de foreløbige informationer og planer der har været fremme så kan rejsende fra lav- og mellemrisikolande benytte Phuket ordningen for vaccinerede.

Danmark er i den nyeste opdatering fra 16. juni stadig i mellemgruppen.

Der er ikke sikkert at det vil være samme liste og vurdering som bruges til Phuket åbningen - så kan blive anderledes end listen her. Blot en guide.

Sverige, Polen og Italien er rykket til mellemgruppen, men Frankrig og Holland er stadig i højrisikogruppe.

Norge er stadig i bedste gruppe. er nu flytte fra høj til mellemgruppe.

Næste opdatering til være 1. juli.

Har set en chat besked hvor Ambassaden i Hellerup i kort tekst siger at det kun er lavrisikolande der kvalificerer sig og det gør Danmark ikke nu. Men har ikke set selve det som blev spurgt om. Måske blot fordi det kun er i en kort besked. Forstår spørgeren spurgte om hvilke dokumenter osv der skulle til at rejse og søge visum - og ja det kan ambassaden ikke sige noget om nu hvor reglerne ikke er vedtaget endnu og kan ej heller garantere Danmarks placering 100%.

Redigeret af admin d. 18-06-2021 14:16
Lars
Lars
18-06-2021 14:09
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Antal indbyggere på Phuket er justeret så nu er målet om vaccination nået for 1. stik

Phuket har dagligt udgivet vaccine status som billedet nederst, der viser 60+ % af deres mål har fået 1. stik. Som foto grafik nederst.

Nu har Phuket justeret antallet af indbyggere ned så nu passer antallet af borgere der har fået 1. stik til at målet på 70% af alle borgere er nået.

2. stik skal nåes inden 2. juli.

Phuket tæller borgerne som dem som er registrerede på øen via adressen på deres ID kort, de thailændere som er tilflyttet, migrantarbejder og så andre udlændinge der arbejder og bor på Phuket.

"Folkeregistret" kan ikke se hvor mange thaiere der bor på Phuket da tilflyttere typisk beholder adresse i deres fødeby. I mange tilfælde som i Bangkok er det meget svært at registrere sin bopæl der.

Udlændinge og migranter er ikke direkte registreret centralt men hos immigrationen og Arbejdsministeriet med visum og evt. arbejdstilladelse, så hvor mange der bor der er nok svært at sige.

I grafikken:
Første linie på thai kan oversættes som Målet - antal der skal vaccineres (for at nå 70% af borgerne).
De næste linier er så antal der har fået 1. hhv 2 stik.

Officials change definition of population of Phuket, claim island 74% vaccinated

Lars

Lars
18-06-2021 18:46
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Thailand åbner om 4 måneder - lidt mere info

Forleden blev det bredt annnonceret at Premierministeren satte et mål at åbne hele landet om 4 måneder. Det ser ud til ordren dog har sat mange tanker og aktiviteter igang - men stadig lang vej og mange bump på vejen. ( Tidligere indlæg )

Ser ud til at tænkes gjort ved at fremskynde åbningen af 10 provinser som havde målet at åbne 1. oktober, så de vil være åbnet succesfuldt, ifølge TATs tekst idag.

Men igen, dette er indledende tanker og ideer om hvordan åbningen skal føres ud i livet. Vaccinesituationen og udrulningen bliver interessant at følge de næste måneder.

”Thailands plan om at genåbne inden for 120 dage betød, at hvis Bangkok eller nogen af de 76 provinser er klar til at genåbne fra oktober, forudsat at lokalbefolkningen inokuleres, og infektionsraten ikke er mere end 20-30 tilfælde dagligt. Nøglen er, at det thailandske folk skal være sikkert, og at folkesundhedsretningslinjerne skal overholdes. ”

TAT er blevet instrueret af ministeriet for turisme og sport om at justere vores strategi med det formål at genåbne pilotdestinationer under 'øen og forseglet tilgang' inden for tredje kvartal, hvilket fører til genåbning af flere destinationer fra oktober.


Den artikel er lavet meget specielt for de læsere der ikke gider læse helt til enden opdager slet ikke at der nederst er den seneste foreløbige plan for åbningen af Phuket OG Koh Samui åbningen.

Det er lidt forvirrende, at det er blandet sammen da de er ret forskellige, som det også blev meddelt idag i TV.

Koh Samui åbningen - senere

For Koh Samui adskiller løsningen sig i væsentlig fra Phukets:

Den igen FORELØBIGE plan her:

Hotellet der skal bookes, bookes som et normalt ASQ karantæne hotel som idag. Stadig 14 dage.

Dag 1-3 - må kun bevæge sig på resortets/hotellets område.

Dag 4-7 - må bevæge sig på bestemte afgrænsede ruter på Koh Samui

Dag 8-14 - kan bevæge sig rundt på Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao.

Mere om dette med Koh Samui senere.

Kan læse mere om TATs "reklame" information, men husk det er blot en artikel om tanker og ideer og ikke nogen egntlig handlingsplan bag i linket her.

Alt kan ændres mange gange inden der åbnes. Det er traditionen der skal holdes rigtigt mange møder. Der skal være "lidt" kaos, og kunder skal gøres meget forvirrede om forretnings planer for at få kunder, inden roen indfinder sig igen.

www.tatnews.org/2021/06/thailan...
Lars
Lars
22-06-2021 16:22
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Alkohol servering på spisesteder nu muligt på Phuket og flere andre steder

Lars skrev:
Mht restriktionerne der kommer til at gælde på Phuket i juli og senere - lad os se. Tingene kan ændre sig de næste par måneder. Indtil videre ved vi ikke rigtigt noget andet end hvordan det er idag.


Det ser meget ud til at der er sket noget allerede.

Regeringen har lempet på nogle af de restriktioner som er landsdækkende og nogle provinser er nu blevet Gule.

Spisesteder i den gule zone må servere alkohol og holde åbent som de ellers plejer.

Blandt andet Phuket og Koh Samui er i den Gule zone.

Som altid kan provinserne selv sætte højere krav end regeringen, men forstår at Phuket har fjernet alkoholforbuddet for spisesteder allerede.

Phuket har dog begrænset åbningstiden til kl 23, hvor det landsdækkende krav siger de kan åbne som normalt, hvis provinserne ønsker det. Godt eksempel på lidt strammere regler end de landsdækkende.

Dette er del af flere lempelser af restriktioner i hele landet og kan ses i andet emne - Corona virus i Thailand - opdateringer

Phuket har også selv lempet deres "on top" restriktioner på flere områder gældende fra 21. juni. som ses her (også nævnt det med alkohol).
Viser både hvad der nu må åbne og hvad der fortsat er lukket og forbudt mht fester og alkohol udenfor spisesteder osv.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/phuket%20restriktioner%2021-06-21.jpg

Åbningen af Phuket her 1. juli for vaccinerede i økarantæne

Regeringen skulle idag have godkendt eller vedtaget et forslag omkring åbningen af Phuket og skulle også gælde en åbning af bl.a. Kho Samui lidt efter Phukets åbning.

Jeg venter på at se flere detaljer komme fra officielt hold og ikke kun noget en journalist mener at have hørt en talsmand sige osv.

Men der kan læses noget foreløbig i dette link til medie.
Der nævnes også Samui og den plan der er der.

Men igen, det er foreløbigt og må vente på den rigtige fulde tekst. Et par ords forveksling fra thai til engelsk og så igen i ordstilingen kan give anden mening.

Så stå ikke alt for stædigt fast på din mening, fordi du har læst noget i dette link.

Der mangler stadig lidt praktiske detaljer omkring at flyve via Bangkok til Phuket, bekræftelse af om Danmark er kvalificeret til løsningen og en masse andet.

Noget kan tyde på 3 test undervejs - ved ankomst (skal blive på hotellet indtil der er svar), efter 6 og 13 dage.

Nu der gåes efter den stramme løsning med at undgå import, så giver det måske mening og så indhente erfaringer fra de 6 og 13 dage til fremtiden. Hvis der altså tænkes i de baner og bruge informationerne. Omend en pæn omkostning at lægge på kundernes (turisternes) skuldre for at komme ind i forretningen og bruge penge.

Men ja, vent til vi kan sige noget sikkert.

Der er forlydende om at udover kravene til turisterne er der også krav til Phuket bla. med hvor mange smittede der må være. Overstiger tallet en vis værdi over samlet for en uge eller der kommer flere klynger med smitte kan Phuket løsnignen justeres eller indføres lokale restriktioner. Indtil videre har jeg set tallet 90 smitte for en uge. I den sidste tid har Phuket haft mindre end 10 smittede hver dag.

TIP:
Da reglerne stadig ikke er helt offentliggjorte så har Ambassaden i Hellerup muligvis heller ikke alle informationer de skal have for at hjælpe lige nu, hvis nogle ringer eller skriver til dem .

COE ansøgnings online side skal opdateres med de nye regler inden den kan bruges til at ansøge COE og uden COE ingen afgang. Vides ikke hvornår de vil være tilgængelig.

Reopening of Phuket and Surat Thani to foreign tourists confirmed for July
Redigeret af Lars d. 23-06-2021 06:07
Lars
Lars
23-06-2021 17:43
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Phukets åbning - venter stadig på detaljerne

Åbningen skulle være vedtaget, men detaljerne kommer måske først efter det er offentliggjort i Royal Gazette.

Denne grafik er det bedste bud jeg kan komme med, selvom det ikke er fra regeringen, men kilden er Phukets Guvornør kontor.

Ikke så meget nyt i dette, udover der igen står tre test undervejs. Det skal være RT-PCR tests og det er måske meget godt. HVis det var lyntest så skulle hele testcirkuset skal gøres en gang til med en PCR test, hvis lyntesten er positiv.

Dog vil det så koste omkring 3.500 baht per stk. Dvs 10.500 baht for tre, omkring 2.000 kroner og det er da også "en slags penge".

Værd at bemærke der står dette kun gælder for lav og medium risikolande fra Europa og USA. Tilbydes ikke andre lande eller er der flere forskellige regelsæt? Nok det første. Vesten der er kendt for at bruge længere tid i Thailand har hele tiden været hovedmålgruppen. Asien er ikke så aktuel lige nu dels pgra mange rejser kort tid og de ender i karantæne ved hjemrejse. Australiere tror jeg slet ikke rigtigt må rejse ud for en ferietur.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/phuket%20indrejse%20regler%2023-06-21%20nnt.jpg

Hvad kan ventes?

Det er lidt op ad bakke med at få noget åbnet, som har været stort set helt lukket ned?

Det er tilfældet på de rene turiststeder på Phuket nu. Nogle melder om at 75% af services osv ikke er åbent nu. Omvendt er der så heller ikke så mange turister, så ingen trængsel, få kinesere, god plads på strandede og pools - og i naturen.

Anderledes er det selvfølgelig i thai byerne som Phuket by, hvor livet går videre. Bloggeren Richard Barrow skrev idag: "Of course, Patong is not Phuket and there are areas on the island where you will find restaurants and other tourism businesses open. But the foreign tourists will have to deal with the local taxi mafia and their exorbitant prices. It will certainly be more of a challenge."

Nogle skal så komme først og hjælpe det hele igang.

Åbnignen af resten af Thailand - 4 måneder, sagde Premierministeren i (politisk) tale til nationen.

Dvs omkring oktober.

Måske han så at der ikke rigtigt var noget drive nok i at få Phuket løsningen færdig og ville så gerne sparke lidt til folk rundt omkring og få lidt fremdrift?

Hvad kan så ventes?

Det ligner lidt at det bliver den første målsætning der forsøges kørt lidt hurtigere igennem.

Flaskehalsen er vaccinerne. Alt ser ud til at afhænge af vaccinerne, hvis tanken med at 70% af borgerne skal være vaccinerede for at åbne, står ved magt.

Kan så beslutte at nogle mindre attraktive provinser med få turister må vente til senere, også med at blive vaccinerede.

Målet er stadig at 70% af alle borgere først er vaccinerede til nytår.

Tidligere målsætning lød:

Juli - åbne Phuket

Oktober - åbne 10 provinser

Januar - åbne hele Thailand.

Nu ser det ud til at åbningen af de 10 forsøges fremskønnet.

Koh Samui. Koh Phangnan og Koh Tao måske senere i juli.

Bangkok skulle åbne som en af de 10 provinser i oktober.

Der skal nytænkes en vaccine strategi og langt flere vaccinationssteder, hvis det skal lykkedes.

Vaccinere 70% af anslået 10 millioner er 7 millioner. Det giver 14 millioner doser ialt.

Kapaciteten der seneste er meldt ud vil ligge på 50.000 doser om dagen.

14 millioner doser / 50.000 per dag = 280 dage. 6 dage om ugen vil så være 46 uger fra der startes for alvor. Efter min kalender er det et godt stykke inde i 2022.

Skal Bangkok være klar til 1. oktober med 2 doser skal der gives 150.000 doser om dagen, 7 dage om ugen. Det er samtidig næsten halvdelen af de 30 millioner vaccinedoser som skulle ankomme fra AstraZeneca i juli-september.

Jeg synes det ser ud til der vil blive speeded op så meget det nu kan med den rette fordeling af vacciner og få åbnet de steder der nu kan nåes - så hurtigt som muligt efter der fåes erfaringer fra Phuket og Koh Samui.

Kan vel godt sige at hver dag der går hvor der ikke er vacciner til rådighed i store mængder koster direkte penge nu. Beslutningerne sidste år kan blive dyre - også i tab af menneskeliv, hvis nuværende smittesituation fortsætter i måneder.
Redigeret af Lars d. 23-06-2021 17:48
Lars
Lars
24-06-2021 12:06
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Phukets åbning.....

Der kommer stadig drypvise udtalelser fra forskellige personer, men ingen kan finde ud af at at liste de vedtagne procedurer en gang for alle eller blot vente til loven er offentligjort.

Helt basalt mangler som det første en liste over hvilke lande der er kvalificerede til at bruge ordningen. Ikke nationaliteter, men lande hvor der kan rejses fra og personer skal så have været i det land en vis periode inden.

Der er en pudsig udmelding som Phukets Guvornør referes at have udtalt igår.

Rejsende fra lav og mellemrisikolande i USA og Europa kan deltage og de vil ankomme i THAI fly fra 5 lufthavne i Europa.

Der har været skrevet meget om alle de flyselskaber som nu har lagt afgange til Phuket ind i deres flyplaner fra 1. juli til denne ordning. Der har også været skrevet om hvor mange der vil komme med alle de fly. Men det kun THAI der må flyve?

Er dette et statstøtte program til Thai Airways? Skal amerikanerne så via bestemte lufthavne i Europa og med THAI det sidste stykke?

At mange medier skriver den samme historie er sikkert fordi de har skrevet af fra den første og ikke fordi de selv har hørt historien.

Tests undervejs - igen kun foreløbigt:

Test planerne som de beksrives nu. Gælder for både udlændinge og thaiere:

1. test inden afrejse.
2. test ved ankomst og vente på hotel på svar.
3. test efter 6-7 dage.
4. test efter 12-13 dage.

5. Test hvis Phuket forlades efter 14 nætter. Usikkert om testen i pkt 4 er nok.

Den sidste er måske lidt speciel.

Nogle rejsebureauer skriver stadig kun en test undervejs og ikke to undervejs.

Ialt 5 tests og de 4 er egenbetaling i Thailand på små 3.000 kroner for at rejse videre og lidt over 2.000 kroner for dem som kun skal til Phuket. Dæleme stor entre denne butik har for at få kunder i butikken.

Imens alle skal testes mange gange på Phuket, spreder den indiske virusvariant sig "med lynets hast" især i de sydligste provinser ved Malaysia og op imod Phuket.

Reglerne for personer der rejser til Phuket efter 1. juli beskrives lidt forskelligt. Det kan være både gæster til turister men ikke mindst de mange tidligere ansatte der vil søge tilbage.

Medier skriver så forskellige versioner af det samme lige nu og nogle rejsebureauer har tekster som er en del forskellig fra andre....

Er der nogen der husker Halløj på badehotellet eller måske Hangover II i Bangkok?
Lars

Lars
25-06-2021 16:53
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Phuket åbning - åbnes for COE mandag

For at komme til Phuket/Thailand er adgangsbilletten COE, Certificate of Entry. Uden dette er der ingen afrejse. SÅ længe der ikke er åbnet for det med Phukets betingelser, dokumenter osv kan ingen planlægge og blive klar.

Dertil en række andre ting der skal være klart udover COE, mere om det senere når de endelige regler kommer.

COE ansøgning med Phukets muligheder inkluderet, åbner mandag den 28. juni. står der på COE ansøgningssiden, coethailand.mfa.go.th.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/coe%20open%2028%20june%20phuket.JPG

Det kan så måske forventes at der kommer detaljer omkring projektet her over weekenden - offentliggørelse i Royal Gazette.

Men indtil da kan nævne nogle medier skriver om der ligefrem er oprettet en kommandocentral til at holde øje med de farlige udlændinge og følge deres bevægelser, så de ikke forlader øen.

Dette vil også gælde thaiere som kommer den vej ind. Der har været skrevet om frygten for at de skulle prøve at forlade øen i utide og rejse til deres hjem og at de nemmere kan gemme sig blandt andre thaiere.

Tracking armbånd, som en nævnte i andet indlæg tidligere, har dog ikke været nævnt siden. Men nok krav om at bruge en tracking app, men det vil vise sig snart.

Command centre for foreign tourists set up in Phuket ahead of July reopening

Husker at der var en badminton turnering i Bangkok i januar med en del danske spillere i karantæne med træning og de fortalte hvordan deres færden blev fulgt online på skærme på hotellet, så de ikke forlod værelset og holdt øje med om de åbnede dørene og snakkede sammen osv.
Redigeret af Lars d. 25-06-2021 17:00
Lars
Lars
27-06-2021 18:24
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8005
Tilmeldt: 30.09.08

Phukets åbning - detaljerne lader vente på sig

Der er stadig ikke kommet nogen samlet information om alle detaljerne endnu.

Der mangler stadig bekræftelse af at Danmark er med på listen over lande der kan rejses fra under Phuket Sandkasse løsningen, men meget tyder på det.

Bedste bud på en hurtig oversigt over kravene til indrejse fra udlandet og fra resten af Thailand er denne grafik her fra Phukets egen ordre som de har udstedt 25. juni.

Beklager en fuldstædig oversættelse må vente og måske vente til en total liste er klar.

Basis er som tidligere.

For rejsede fra udlandet:

Inden afrejse

Skal rejse fra udvalgte lande og have været der i mindst 21 dage.

Have et COE certifikat - Certifikate Of Entry.

Fuldt vaccineret mindst 14 dage inden afrejse. Børn under 6 år skal ikke være vaccinerede.

SHA plus hotel booket i de 14 dage/14 nætter.

Rejseforsikring/sundhedsforsikring der dæker COVID-19 og totalt mindst 100.000 USA. Skal dække hele perioden i Thailand.

COVID-19 RT-PCR test højst 72 timer før afgang.

Installere Thailand Plus og Morchana apps.

Der ser ud til at mangle kravene til evt test for børn mellem 6 og 18 år.
Vaccinecertifikat detaljer afventer.

Alle dokumenter skal altid være i papirformat og kunne vises på forlangende. Sproget skal i langt de fleste tilfælde være engelsk eller thai.

Dette er samme regler som for dem som skal i karantæne idag og fremover, bortset fra hoteller er anden type end almindelig karantæne hoteller, skal være fuldt vaccineret, Morhcana app og så kravet om afrejselandet.

Under opholdet:

Skal testes tre gange:

1. på ankomst dagen. Der skal rejsende så vidt oplyses blive på deres hotel eller måske endda hotelværelse indtil svar som kan komme dagen efter.

2. eFter 6-7 dage

3. efter 12-13 dage

Prisen siges at være omkring 600 kr per test.

Hvis nogen testes positive undervejs:

Der vil være nogle regler for hvad der sker når nogle testes positive og hvad der sker når det er en person i en familie. De smittede vil blive sendt på hospital i 14 dage eller længere hvis der er symptomer undervejs, men detaljerne har jeg ikke. Er en forælder, som har børn med, smittet, ved jeg ikke hvad der konkret vil blive gjort.

Udgifterne ved disse ophold som smittet skal så dækkes af forsikringen.

Der er langt flere detaljer til under opholdet som forhåbentligt kommer snart.

Rejsende fra andre dele af Thailand til Phuket:

Der vil gælde reglerne vist i grafikken.

Her åbner Thailand nu for at dokumentation for at tidligere smittede kan anvende dokumentation for dette på lige fod med en negativ COVID test. Gælder kun for interne rejse til Phuket.

Lars

Gå til kategori:  
Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Visum til Thailand skal søges online Visum til Thailand - se også COVID-19 gruppen 28 03-08-2021
Corona virus i Thailand - opdateringer Corona inkl visum, indrejser 540 03-08-2021
Koh Samui klar til åbning 15. juli. Koh Phangan og Koh Tao delvist. Corona inkl visum, indrejser 9 26-07-2021
Thailand nu vundet 1. guldmedalje ved OL Nyheder 1 24-07-2021
Thailand til Danmark - med nye rejseregler - åbningerne af Danmark Corona inkl visum, indrejser 32 21-07-2021
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 7
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,069
· Nyeste bruger: JOLK
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder