Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Corona inkl visum, indrejser
Vaccine i Thailand overblik - planer for vacciner, ophæves karantæne osv
 Udskriv debat Udskriv debat
Poul
10-04-2021 10:23
Bruger
Antal indlæg: 7
Tilmeldt: 08.02.21

Ser ud til det bliver muligt for udlændinge at købe sig til vaccine på privathospitaler i Thailand?

For mig som udlandsdansker er det ikke muligt at blive vaccineret i Danmark, måske der bliver slækket på kravene for ikke-bosiddende når hele den voksne befolkning er vaccineret engang til August men der er jo længe til....

https://www.bangkokpost.com/tha...
Lars
10-04-2021 11:06
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Hej Poul,

Ja, det er nu oppe igen her med det nye udbrud.

Ifølge nyhedsbureauet er der nu udpeget en formand for en arbejdsgruppe der skal komme videre med det.

Lidt pudsigt for regeringen har sagt det samme for længe siden, men måske aldrig kommet til snak om hvordan det i virkeligheden kan gøres.

Måske en udfordring at vaccineproducenterne måske kun sælger direkte til regeringer nu og ikke til private?

Men der er ikke nok vacciner - købt for få. Regeringen kan eller vil ikke købe flere vacciner. Hvis private kan købe så er det ikke fordi der er udsolgt.

Ærgerligt løsning for mange thaiere, som så selv skal betale.

50% af befolknignen vil få den tilbudt gratis, men resten af den voksne befolkning ved tilfældigheder ender med at skulle betale selv.

Hvis man tror det som nu skrives, vil der stadig kun blive købt til at 60 af befolkningen har muligheden for at blive vaccineret.

Udgiften til de ekstra vacciner er en ret lille del af de totale coronaudgifter staten har haft, har og får.

Der var et brainstorm forslag fremme om at der skulle sælge vaccine ferier til turister der kunne blive vaccinerede på ferien - til overpris selvfølgelig.
Vil måske være politisk ukorrekt i Danmark hvis man begyndte at foreslå at sælge vacciner til turister og der ikke var nok vacciner til danskerne selv.
Lars
Lars
18-04-2021 11:06
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Vaccination på privathospitaler

Der arbejdes fortsat på at finde løsninger for at finde flere vacciner og for at privathospitaler kan tilbyde vacciner. Måske er det staten der skal indkøbe og sælge videre til privathospitalerne.

Udrulningen af nuværende vaccinebeholdning går ikke så hurtigt. Indtil videre er givet omkring 600.000 doser af de 1 million der blev modtaget sidst i februar og dertil er der ankommet 1 million doser mere af samme vaccine som stadig er på lager.

Lidt over 10.000 doser givet per dag i gennemsnit i de 7 uger.

Ventelister til vacciner

En privatperson har lavet en hjemmeside hvor han/hun gav informationer om nogle hospitaler som tilsyneladende arbejder med ventelister og hvordan de kan kontaktes via mail.

Denne service er nu fjernet fra siden.

Hospitaler må endnu ikke reklamere for at de sælger vacciner og dermed heller ikke annoncerer ventelister.

Da den ikke kan anvendes til andet end sende sin mail til ejeren af siden, så nævner jeg ikke sidens navn her.
Redigeret af Lars d. 18-04-2021 11:19
Lars
Lars
21-04-2021 15:42
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Thailand vil indkøbe flere vacciner fra forskellige producenter

Det har længe været kendt at der ikke var indkøbt nok vacciner til at dække befolkningen.

Så har været talt om privathospitaler skulle indkøbe og sælge så nogle thaiere skulle betale for vaccine.

Idag melder PM ud at Thailand vil indkøbe måske op til 35 millioner vacciner mere og en del leverandører har efterhånden været nævnt fra Pfizer til Sputnik og flere derimellem.

PM giver idag forklaringen at han ønskede at se om der er problemer med vaccinerne og at der i efteråret ikke var COVID i Thailand og ikke behov for vaccinerne.

Derfor indkøbtes vacciner til halvdelen af befolknignen fra kun et firma?

Tidligere var blevet meldt ud at vaccinerne er sikre og derfor vil blive brugt.

Tidligere har der været megen politisk debat omkring vaccine politiken og hvis det var politiken at vente til der var erfaringer med vaccinerne, så ville jeg tro det havde været utroligt godt argument af PM at give oppositionen dengang. Dengang blev det kun forsvaret at der kun var købt en type og skulle produceres af et bestemt firma.

Vacciner viser bivirkninger også lidt som i Danmark.

Thailand har nu også oplevet forskellige alvorlige bivirkninger af vacciner. Blodpropper i hjernen, som CCSA i TV idag afviste havde relationer til vaccinerne, men at hvert tilfælde undersøges nærmere.

ThaiPBS skriver idag at 6 personer i Rayong provinsen, som har modtaget en del vacciner, nu får blodfortyndende medicin til at løsne blodpropper forskelige steder i kroppen.

Dette er IKKE AstraZeneca vaccinen, men den kinesiske Sinovac. Sinovac er en helt forskellig vaccine type end AstraZeneca i måden den er udviklet og fremstillet på.

https://www.thaipbsworld.com/si...
https://www.bangkokpost.com/tha...

Til sammenligning får omkring 1000 ud af 1 million hvert år akutte blodpropper i hjernen i Danmark, hvoraf mange nok skyldes livsstilssygdomme. Dertil så andre typer blodpropper.

Dette er ikke for at sige at vaccinerne er "sikre" eller der ikke skal undersøges og tages forholdsregler hvis der er usikkerheder. Det skal der selvfølgelig og specielt da det er ny medicin og uddeles til alle uden nogen særlig form for individuel vurdering og konsultation.

Men for at sige at der er og vil være bivirkninger ved al medicin, og også vacciner og skal sættes i persepktiv? Er de værre end kan accpeteres skal der selvfølgelig tages nogle skridt.

Eksempel på medicin mange måske har mødt og endda i håndkøb?

Ibuprofen

Ikke almindelige.
Højst 1 ud af 100 personer får bivirkningen.

Blodmangel, Øget risiko for infektioner pga. mangel på hvide blodlegemer, Øget tendens til blødning pga. fald i antallet af blodplader.
Hjertesvigt.
Synsforstyrrelser.
Hul på tarmen, Mavesår.
Leverbetændelse.

Allergiske reaktioner, Anafylaktisk chok - en akut alvorlig allergisk tilstand.
Ændring i hudens følesans.
Hallucinationer.
Akut nyresvigt, Betændelsestilstand i nyren, Påvirkning af nyrerne.
Muskelsammentrækninger i luftrørene.
Overfølsomhed over for sollys, Småblødninger i hud og slimhinder.
Forhøjet blodtryk.
Lars

styker
21-04-2021 19:54
Bruger
Antal indlæg: 108
Tilmeldt: 21.01.15

De har jo nok "spillet" på den forkerte hest, den kinesiske sinovac vaccine har alt for lav dækning.
Chile er jo et af de lande der har vaccineret flest, og det er med sinovac vaccinen.
De står nu i en eksplosiv smittebølge alligevel, og det tilskriver de til dels den ringe virkning af sinovac vaccinen.
Artiklen er desværre låst, så man kan kun se indledningen.
https://politiken.dk/udland/art...

Vi må bare håbe at Thailand får indkøbt eller produceret en bedre vaccine inden alt for lang tid.

Jeg vil nu godt tillade mig at kalde det mangel på rettidig omhu at man ikke fik sat gang i indkøb og udrulning af vacciner, så kunne thaierne have stået meget bedre nu ifht det nuværende udbrud.


Lars
23-04-2021 13:14
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Jeg ved ikke hvordan denne Sinovac vaccine kom ind i billedet. Det er kun 2 mio doser der er købt af den og så 63 millioner af AstraZenacas. AZ kunne dog først leveres sent, så måske bare for at komme igang?

Det er ganske få der skal administreres nu og det volder problemer, så der skal virkelige startes noget planlægning og fremadrettet tænkning hvis det skal lykkedes at få alle de andre vacciner rullet ud.

Nye indkøb
Der tales om Pfizer vil levere. Så senere er der lavet aftale om Sputnik og så videre.
Men ser ud til der købes flere vacciner til bedste leveringstid og pris. Går ud fra returkommission ikke er på tale når der tales regeringsaftaler.

Nogle gange kan leveringsaftaler klausuler som at sælges der CocaCola er sted må restauranter ikke samtidig lave aftale om at sælge Pepsi. Om noget sådan har været her som skulle revideres siden det har trukket ud ved jeg ikke. Alle har kunnet se fra starten at der ikke var nok.

AstraZaneca,
Måske har jeg misset noget, men forstod at der var købt doser af AZ og så skulle der lokalt fabrikeres på licens bl.a til det thailandske marked og eksport i asien.

Der tales hele tiden om leverancerne der er købt at AZ vaccinen og jeg troede det var leveret at AZ. Men omvendt ser det ud til at de kommer fra den lokale fabrik, Siam Bioscience, der er under opbygning.

Siam Bioscience sendte for et par uger siden en pressemeddelelse ud om at de forventede at være klar til at levere vaccinerne i juni. En pressemeddelelse som af nogle ikke blev betragtet som nogen garantier og ikke gav nogen status for projektet. Ligesom nogle medier savner at medier bliver inviteret til at se det, som det er sket på andre AZ lokale fabrikker.

Den ny vaccinefabrik i Thailand, til det thailandske marked og udlandet, er tilsyneladende designet til at være mindre end behovet i Thailand, når der tales 2021.

Helt ny nyhed om Sinovac vaccinens immunitet i vaccinerede

Den kommer fra National News Bureau of Thailand og skal dermed konfirmeres af andre uafhænginge kilder inden den kan helt garanteres.

Immuniteten er angivet til at være større end 99.4%. Dermed menes kroppens opbygning af immunitet.

Der siges at der er sammenlignet personer der har fået 2 stik af vaccine med personer der tidligere har haft COVID. 1 måned efter vaccinationen viser personer samme niveau af immunitet som personer der har haft COVID 4-8 uger tidligere.

Note: 1 måned efter 2. stik er så ca. 7 uger efter 1. stik. Vaccinationerne startede i det små den 1. marts og 7 uger derefter er i mandags 19. april.

Det må være ganske lidt datamaterial der har været tid til at samle i denne uge.

Dermed ikke at det ikke er korrekt, men fremstillingen måske mindre heldig. FB administratorerne er sikkert ikke eksperter.

A study on immunity by Chulalongkorn University’s Centre of Excellence in Clinical Virology and Banphaeo General Hospital in Samut Sakhon province has found that the Sinovac vaccine provides as much as 99.4% immunity against COVID-19.

Chief of the Centre Dr Yong Poovorawan explained that researchers studied the immunity of people before and after they received two doses of the Chinese vaccine in a bid to predict the chance of COVID-19 infections.
They found that a person’s immunity greatly increased on receiving the vaccine. A month after the second jab, immunity then increased, similar to immunity in patients who had already been infected for 4-8 weeks.

Kilde: www.facebook.com/nbtworld
Redigeret af Lars d. 23-04-2021 16:19
Lars
Lars
24-04-2021 14:42
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Fordelingen af vaccinedoser til de forskellige provinser

Phuket har haft og har vist stadig målet at kunne nå at vaccinere borgerne så de kan være klar til at åbne uden karantæne den 1. juli (der er ikke nogen information der siger at disse mål er stoppede nu).

Bangkok og Samut Sakhon har fået flest doser indtil videre, men Phuket er også godt med.

Af andre turistdestinationer er Chonburi, Surat Thani (koh Samui) og Chiang Mai også med.

I grafikken - blå er 1. stik og gul er 2. stik.

Lars
Lars
06-05-2021 07:22
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Fordele for vaccinerede mht indrejse/karantæne i Thailand

I sidste uge blev karantæneperiode sat op til de 14 dage som var gældende for alle indtil 1. april og som ellers var nedsat en måneds tid til 7 dage for færdigvaccinerede.

Så for nuværende er der ingen fordele at hente for vaccinerede.

Dermed er ikke sagt at det ikke vil vende tilbage igen når der er lidt mere styr på situationen i Thailand og på hvordan vaccinerne virker dels med muligheder for at bære smitte videre og effektiviteten overfor nye varianter.

Phuket og turistorganisationen, TAT, arbejder videre efter deres mål at kunne åbne 1. juli for vaccinerede uden karantæne. Det indebærer at der arbejdes kraftigt for at få vaccineret 70% af borgerne og det er en udfordring.

TAT har været ude at sige at der åbnes den 1. juli og det som de kæmper for for industrien og det fair nok. Dog er det ofte sket at deres udsagn ikke er det som bliver besluttet. Så tag det som en intension og de vil opfylde deres del af projektet, vaccinerne.

Beslutningen tages ikke af TAT og derfor skal der ventes til der kommer mere fra beslutningstagerne.
Lars

Lars
06-05-2021 07:39
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Udrulning af vacciner

Thailand var nok lidt tilbagelænede med at få vaccinerne ud da der ikke var så meget smitte

På det seneste har det taget mere fart.

De vaccinedoser som er i Thailand er nu snart blevet givet. De næste vil ankomme engang i juni.

Der er snak om at nogle hundrede tusinde vacciner ekstra fra Kina er ankommet, men nogle gange ved jeg ikke hvad der er op og ned.

Thailand har fordelt vaccinedoserne som grafikken nedenfor. Den er er par uger gammel og der er flere der nu har fået dose et og blever færdigvaccineret. Men viser prioriteterne.

Onsdag var der givet 1.573.075 doser af vacciner.

www.thaiguide.dk/images/forum/covid19/vacciner%20givet%20fordeling%20grupper.png

Indkøb af flere vacciner

Regeringen har besluttet at de nu vil skaffe flere vaccinedoser så der vil være 100 millioner doser ialt til 50 millioner mennesker. Der vil dække 70% af befolkningen istedet for de 50% de har booket vacciner til.

Der er også her mange nyheder at læse om hvme der kan komme på tale og hvor langt man er i forhandlinger og beslutninger. Sundhedsministeren udtalte i sidste uge at der ikke kunne forhandles i detaljer om vaccinefabrikater der ikke var godkendte i Thailand. Det var normal praksis sagde han.

De to tidligere indkøb som blev besluttet måneder før produkterne var på markedet og de blev først godkendt i Thailand lige omkring deres ankomst.

Det ser dog ud til der købes nogle flere doser og der vil måske forsøges at finde forskellige typer så befolkningen dækkes bedst muligt fra ung til ældre.

Har været fremme fra brainstorm tanke at måske købe vaciner der kan bruges til at vaccinere børn fra 12 år. Med vacciner til kun 70% vil det så betyde at børn prioriteres fremfor nogle over 50 år som måske ikke er vaccinerede.

Der er måske 15% børn og unge under 18 som idag ikke vacinneres. Dermed vil der være 15% af gruppen 18-59 år som ikke kan få en vaccine. Deraf tænkes så at flytte doserne til børn og unge.

15% af den voksne befolkning er uheldige ikke at blive tilbudt gratis vaccine (minus selvfølgelig dem som fravælger vaccinerne).

Vaccine plan

I sidste uge kom en plan for vaccinationerne af den brede befolkning fra juni.

Der er lavet en online platform hvor borgerne kan tilmelde sig. I første omgange kan borgerne i første gruppe tilmelde sig allerede nu.

I første omgang
Vaccination juni og juli:
Personer over 60 år samt personer med kritiske sygdomme.

Denne gruppe vurderes til at være omkring 11,7 millioner over 60 år samt 4,3 millioner med underliggende sygdomme.

De underliggende sygdomme og symptomer er defineret således (beklager det er engelsk - kilden er NNT på facebook):
People who have chronic diseases, including severe respiratory syndrome, heart and coronary diseases, kidney diseases, cerebrovascular diseases, diabetes, cancer patients under treatment, and obese patients weighing over 100kg, or having a body mass index exceeding 35.

Fra august og fremad:

Alle andre mellem 18 og 59 år kan tilmelde sig. Først til mølle?

Der er nedsat arbejdsgruppe der skal planlægge vaccinationerne således at der kan blive givet 98 millioner doser ud fra juni til december.Der skal gives måske 300.000 doser om dagen fordelt på alle 77 provinser og det kan sikkert give udfordringer.

De første vacciner af AstraZeneca mærket kommer fra en fabrik i Thailand og AstraZenca og fabrikken forventer at leveringstiderne overholdes.

Regeringen har indgået aftale med fabrikken der får nogle hundrede millioner baht i tilskud til opbygning af fabrikken og derefter sælger vaccinerne til staten som det forstås. Fabrikken er ejet af kongehuset.

Vaccinationer af udlændinge

Der har i måneder været den ene udtalelse efter den anden omkring vaccinationer af udlændinge i Thailand.

I sidste uge sagde CCSA at "alle udlændinge bosiddende i Thailand" ville blive vaccineret. Der har også været brugt orde som living in Thailand.

Der bruges også ordet "Expats" og der er flere forståelser af hvad en Expats dækker.

I weekenden skabte det stor aktivtet blandt thaiere på nettet af den negative slags. Mange thaiere var harme over at udlændinge ville blive vaccineret gratis og de måske kom før thaiere.

Det har så affødt enddnu flere forskellgie udtalelser.

Skal udlændinge vaccineres efter thaierne og der vaccineres thaiere som ønsker vacciner og op til 70%, så er der ikke flere doser i den offentlige ordning.

CCSA har lovet at de idag vil komme med en udmeldig om hvad de mener nu.

Vaccinationer mod betaling på privathospitaler

Den snak er også foregået i nogle måneder men regeringen er endnu ikke kommet med en løsning, kun at privat hospitaler skal have lov til at købe og sælge vaccinationer.

En af udfordringerne er så at hospitaler ikke kan købe selv, da vaccinefirmaerne kun sælger til regeringer og ikke private firmaer.
Redigeret af Lars d. 06-05-2021 07:40
Lars
Lars
06-05-2021 09:31
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 7723
Tilmeldt: 30.09.08

Vaccination af udlændinge - status CCSA 6. maj

I dagens TV pressebriefing blev der redegjort for regeringens vaccinationsplaner for udlændinge og det er godt nyt.

Alle udlændinge, der er bosatte I Thailand, deltager i vaccinationsporgrammet på samme vilkår som thailændere.

Der er dog nogle formuleringer som kan gøre det lidt uklart.

Her er direkte afskrift af hvad der er blevet sagt så det ikke tages ud af en sammenhæng:

Thailands vaccination strategy is based on ensuring accessibility to all those who requires it regardless of the nationality.

Comments on this regards has been taken out of context in the media, we know that.

So we would like to reiterate that Thailand continues to include foreign residents in its vaccination program and foreign residents have been inoculated in the first phase already.

(.. prioriteret i 1. fase, hvor også nogle udsatte udlændinge er blevet vaccinerede ...)

In the second phase of inoculation which is going to start in June and will run until the end of this year, we have expanded vaccine coverage including (..) as well as foreign residents in Thailand based on their membership in the risk groups.


Google til dansk:
Thailands vaccinationsstrategi er baseret på at sikre tilgængelighed for alle dem, der har brug for det uanset nationalitet.

Kommentarer til denne hilsen er taget ud af sammenhængen i medierne, det ved vi.

Så vi vil gerne gentage, at Thailand fortsat medtager udenlandske beboere i vaccinationsprogrammet, og at udenlandske beboere allerede er inokuleret i den første fase.

(.. prioriteret i 1. fase, hvor også nogle udsatte udlændinge er blevet vaccinerede ...)

I den anden fase af podningen, der starter i juni og løber indtil udgangen af dette år, har vi udvidet vaccinedækningen inklusive. (..) samt udenlandske beboere i Thailand baseret på deres medlemskab i risikogrupperne.


Noter udenfor information der er givet fra CCSA:

Der er ikke nok vacciner gratis tilgængelige i Thailand. Så hvis udlændinge får andel i de doser der tilbydes gratis vil det betyde at nogle thaiere der så ikke kan få en gratis vaccine. Hvis planen fastholdes at udlændinge træder ind i prioritering som thaierne.

Men fordelingen gør også at rige måske får vaccinen gratis, mens det er de fattigere og ikke får råd til at købe en, bliver sorteper.

"ensuring accessibility to all those who requires it regardless of the nationality" - kan tolkes på flere måder.
Requires it kan betyde "kræver det", "behøves" "forlanger". Kræver det er lidt forskelligt fra forlanger det. Måske sproget blot ikke er helt præcist.

"based on their membership in the risk groups" - kan tolkes på flere måder - kun dem i risikogrupper eller i den rækkefølge de følger andre i de grupper der kommer først.

Syntes stadig der er lidt uklarheder i talen om hvem der er dækket og om det kan være rigtigt at udlændinge virkelig kan skubbe thaierne ud af køen i den store almene vaccinationsgruppe der ikke er i risikogrupperne. Lyder næsten for godt til at være sandt.

Bliver vacciner gjort tilgængelig mod betaling kan det så hjælpe lidt på det.

At thaiere også kan købe sig til en vaccine vil givet også give nogle frie pladser til andre thaiere. Jeg tror en del vil være villige til selv at betale for det. Enten pgra job eller blot personligt.
Se også tilføjelse nederst med mere information.

Registrering til vaccination

Line appen, Mor Prom, der bruges til registrering og booking af vaccinationstider kan foreløbigt kun acceptere thai ID eller de særlige ID kort som udlændinge i nogle tilfælde kan få.

Dette vil blive udvidet og der arbejdes på at appen kan accpetere udlændinge og alternativt vil udlændinge kunne henvende sig på hospital og blive registreret. Der vil komme mere information om mulighederne.

Vaccination mod betaling i privat regi

Udfordring er at private ikke kan købe vacciner, men kun statslige myndigheder. Derfor arbejdes på at statens Government pharmaceutical Organisation, GPO, kan agere og handle på vegne af privat hospitalerne som en af mulighederne.

Blivr dette en succes vil vacciner også blive tilgængelige mod betaling i løbet af 2. fase (juni til december).
Mere information vil komme, når der er nyt.

For ikke kun at tage det ud af en sammenhæng så er her kilden direkte som video. Den del af dagens TV præsentation som omhandler vaccination af udlændinge, registrering og situationen for vaccination på privathospitaler. (uploaded til Thaiguides youtube kanal.)
Hele dagens engelske opdatering hvor klippet er fra kan ses på - https://fb.watch/5jl46d2AXp/

Tilføjelse omkring vaccinationen af udlændinge

En twitter bruger har trukket noget ud af dagens thai opdatering og skriver dette her på twitter - https://twitter.com/NatapanuN

Redigeret af admin d. 06-05-2021 15:53
Lars

Gå til kategori:  
Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Corona virus i Thailand - opdateringer Corona inkl visum, indrejser 452 06-05-2021
Status for åbning af Thailand for danskere - løbende opdateringer Corona inkl visum, indrejser 348 06-05-2021
Hvad kan jeg efter ASQ karantæne på 14 dage i Bangkok? Corona inkl visum, indrejser 3 02-05-2021
Thailand til Danmark nemmere med nye rejseregler 21/4 + 1. maj Corona inkl visum, indrejser 3 01-05-2021
Thailændere der skal til Thailand - hvordan? Corona inkl visum, indrejser 61 29-04-2021
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 7
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,063
· Nyeste bruger: Anne Sofie
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder