Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - generelt - Corona inkl visum, indrejser
Rejs til Thailand uden karantæne - Vejen til Thailand trin for trin
 Udskriv debat Udskriv debat
Lars
24-10-2021 12:15
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Hej Styker,
Jeg har rettet teksten ovenfor til og fokuserer på at de er tilgændelige på Agoda.

Går ikke ud fra hoteller i Thailand misbruger denne godkendelse i deres markedsføring på nettet, bookingsider og deres egne sider - så ville det også gælde nuværende Phuket hoteller, som også bookes via hoteludbydere?

Den side du nævner brugte jeg også i starten og referede til her på siden og ja blanding af tilmelding og lister.

Den er ganske ganske forfærdelig hvis den er tænkt at være end er skulle kunne bruges af rejsende.

Al backend om ansøgninger, regler og manualer er ganske ubrugeligt for rejsende.

De lavede samme nummer da de præsenterede Thailand Pass, hvor en grafik var halvt fyldt med backend, back office, arbejdet. Det er så inderligt ligegyldigt for "kunderne" hvad der foregår inde bagved på kontoret.

Forøvrigt er SHA navnet en udfordring at udtale på engelsk bogstav for bogstav (skrevet som tre store bogstaver). Tør slet ikke tænke hvordan thaierne får sagt S H A - Plus i telefonen haha
Redigeret af Lars d. 24-10-2021 12:41
Lars
styker
24-10-2021 15:40
Bruger
Antal indlæg: 133
Tilmeldt: 21.01.15

Ja det eneste man kan bruge den side til er næsten at tjekke at det hotel man har fundet rent faktisk er SHA+ godkendt.

Men ja dem der er på den anden side må man jo formode allerede har fået deres godkendelse, dem der allerede er AQ godkendt skal vel bare på listen.

Der var jo en hel masse hoteller der pludselig blev frataget SHA+ status på Phuket, hvor mange blev tvunget til at skulle booke nye hoteller med kort varsel.

Men er da sikker på at alle de hoteller der bliver godkendt kommer på siden her de næste dage.

Medmindre man skal rejse en af de første dage i november har folk vel tid til at vente på tingene falder på plads.
Lars
24-10-2021 17:52
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Jeg har ikke læst alt om det på Phuket men kun fundet en historie og det var guesthouse der muligvis ikke havde papirerne i orden "som hotel" eller de ønskede ikke guesthouse.
Men det kan ingen jo så tage forholdsregler imod.

Alle dem som de anden side henviste til, har SHA Plus skrevet ved deres hotel på Agoda og andre bookingportaler. Nogle har det også på deres hjemmeside.

Der godkendes løbende hoteller, men åbnebart ikke lagt på den rigtige side løbende.
Lars
Lau
25-10-2021 08:13
bruger
Antal indlæg: 3
Tilmeldt: 20.10.21

Jeg har idag været inde på denne side https://thaiest.com/blog/list-o... som jeg synes er rigtig god. Der er et godt overblik over hoteller der tilbyder 1 dags ophold med priser m.m.

Lau
Redigeret af Lau d. 25-10-2021 08:13

Lars
25-10-2021 11:07
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Blot info omkring Thailand Pass og COE og lidt mere

Her er det Thailandske Udenrigsministeriums, MFA, information omkring 4 emner fra 23. oktober.

Thailand Pass går i luften 1. november. QR koden er er selve det som modtages efter ansøgning kan anvendes iil at vise i lufthavne ved indenrigsflyvning (coronapas agtigt)

COE godkendt inden 1. november er stadig gyldige. Skal selv kontakte hotellerne for at få refunderet det som er betalt for meget nu det kun er en nat.

Ikke-vaccinerede børn under 12 år kan deltage i den karantænefrie ordning, men skal som alle andre vente på svar fra PCR test ved ankomst. (Alle på 12 år eller derover skal være vaccinerede for at deltage i den karantænefrie ordning)

21 dage - rejsende skal have opholdt sig mindst 21 dage i Danmark for at kunne deltage i den karantænefrie ordning eller være tidligere udrejst fra Thailand. (thaiere og fastboende udlændinge i Thailand). (Dem som ikke opfylder dette kan rejse til et af de 17 sandbox projekter / blue zone / område karantæne projekter)

NOTE - ansøgning om COE - sidste chance:

Den thailandske ambassade anbefaler at rejsende der ankommer Thailand 1-8. november skal ANSØGE COE inden 31. oktober. I informationen her fra MFA siges at COE skal være godkent INDEN 1. november.

Dem som skal rejse til Thailand i starten af november bør følge op på dette meget hurtigt og eventuelt kontakte ambassaden.

30 og 31. oktober er lørdag og søndag.

Lars
Lars
26-10-2021 05:51
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Opdatering af første indlæg om hele den karantænefrie ordning

Det først indlæg som beskriver hele den karantænefrie ordning er blevet opdateret med hvad der er kendt nu. Direkte link www.thaiguide.dk/rejse .

Krav, betingelser, vaccinationskrav for børn, indrejsetilladelse, før rejsen, hotelbookinger og for god ordens skyld link til den officiel information. Trin for trin.

Bla. at hotel bookingen og prisen skal være inklusiv COVID-test ved ankomst. SHA+ hoteller kan bestilles til almindelig overnatning og det er uden test. Derfor skal der bedes om at få testen med. AQ hoteller har speciale i karantænepakker og der er det inkl.

Der udleveres også et Lyntest kit ved ankomst og det skal anvendes til hjemmetest efter 1 uges ophold og rapportere/vise resultatet.

Dvs der faktisk er krav om lyntest efter en uges ophold.

Så helt frie er rejsende ikke - rejsende testes noget grundigere end de almindelige borger som testes meget lidt.

Her fra Ambassadens vejledning, som er enslydende med Udenrigsministeriets:

www.thaiguide.dk/forum/forum/attachments/hotel%20og%20test%20bestilles%20samlet.jpg
Redigeret af Lars d. 26-10-2021 08:09
Lars
Lars
26-10-2021 12:44
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Flere grafikker om den karantænefrie indrejse

Kunne godt savne en samlet webside med al information, men så ville der ikke være det rod i kaos som nok er lidt stilen i THailand ....

Denne grafik er sendt ud af Thailand's Government Public Relations Department idag. Fra https://twitter.com/prdthailand

Informationen passer heldigvis rigtig godt med den samlede oversigt og guide jeg opdaterer løbende i allerførste indlæg i dette emne - på www.thaiguide.dk/rejse .

Den skal nok forstørres et par gange for at være læselig med de mange informationer.

Lars
Contrynen
26-10-2021 15:31
bruger
Antal indlæg: 1
Tilmeldt: 26.10.21

Nu er mit engelske nok ikke det allerbedste. Vi rejser til Bangkok 31/1 og skal videre med indenrigsfly samme dag. Skal vi blive i Bangkok i karantæne 1 døgn på et godkendt hotel?

Lars
26-10-2021 15:55
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Velkommen til countrynen,
Jeg har fornemmelse af at mange danskere har det bedst med at læse dansk end fremmedsprog. Det er en af grundene jeg skriver meget af det jeg gør, da det ellers altsammen bliver engelsklæsning.

Evt. tage et kig på det allerførste indslag af de nu mange her i emnet. Der er alt det som er vist på engelske skrevet sammen til dansk - også alt det i den noget fyldige grafik lige før - www.thaiguide.dk/rejse

Så spørg endelig løs, du er ikke alene.

Som reglerne er fra 1. november skal du overnatte en nat i isolation og skal transporteres direkte til dette sted. Men det er dog stadig ikke helt klart hvordan og hvorledes.

Om der til den tid kan flyves til en af de store lufthavne direkte efter landing i Bangkok ved jeg ikke.

Hvordan det bliver i januar/februar skal jeg ikke kunne sige. Det kan blive justeret hen ad vejen.

Alene kovendingen i politiken om at der først skulle være områdekarantæner med flere test indtil engang i 2022 og så til at åbne som de nu gør, viser der kan ske meget.

Så det bliver et svar fra mig uden nogen egentlig konklusion eller garantier, desværre.

Sådan rent praktisk så kommer ændringer typisk med virkning fra den 1. i kommende måned. Så i starten af januar haves måske overblik over situationen januar ud. Men det kun udfra hvordan det hidtil er gået. Kan også komme med virkning fra den 1. i en måned.

Jeg tænker også reglerne sættes efter de erfaringer der fåes de næste par måneder, udviklingen af smitte i THailand og effektiviteten af vaccinationerne når flere er vaccinerede. Og der skeles sikkert også til andre landes åbninger som Preminierministeren har sagt, så kunne der risikeres rejsende tog andre steder hen. Omend der ikke er de store åbninger på vej hos konkurrenterne her i Asien som Vietnam, Malaysia, Cambodia og Filipinerne.
Redigeret af Lars d. 26-10-2021 16:11
Lars
Lars
28-10-2021 12:07
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 8512
Tilmeldt: 30.09.08

Guide med de overordnede step - fra Udenrigsministeriet.

Igår kom der flere guider til hvordan der rejses til Thailand med de tre forskellige metoder som findes fra 1. november.

Det er stadig uklart hvordan der kan arrangeres ophold i de 17 sandbox områder på den måde - hvordan arrangeres transport og tests? F.eks. er Koh Samet, Koh Chang og Hua Hin med i Sandboxene, men ligger langt fra Bangkoks lufthavn.

Update: TAT har lige informeret at for SAndboxene må transportiden fra lufthavn til hotel være højst 5 timer. Endnu ingen information for den karantæne frie indrejse.

Samtidig også bekræftet at SHA+ hotel til karantænefri Test and Go løsning må være højst to timer fra lufthavnen.

Ser ud til at for den karatænefrie ordning er det sikrest at vælge overnatning tæt på den lufthavn der landes i og så drage videre når testresultatet er der - selvom det gør videre planlægning lidt sværere.

Herunder en general grafik med lidt fokus på Thailand Pass og den karantænefrie indrejse.

Den har også fået navnet "Test and Go" løsning og den lidt mere kryptiske betegnelse "Exemption from quarantine with conditions" løsning - istedet for "Enter Thailand without Quarantine".

For de to andre indrejsemuligheder kan de findes her:
Status for åbning af Thailand - løbende opdateringer
Det er
- Indrejse med hotel karantæne, AQ - for ikke vaccinerede

- Sandbox, område karantæne, i 7 nætter - for de vaccinerede der ikke opfylder kravene til den karantænefrie indrejse.

For den karantænefrie indrejse - "Test and Go" løsning:

www.thaiguide.dk/forum/forum/attachments/thailnad%20pass%20journey%20mfa.jpg

www.thaiguide.dk/forum/forum/attachments/guide%20karantaenefri%20mfa.png
Redigeret af Lars d. 28-10-2021 12:38
Lars

Gå til kategori:  
Lignende emner
Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand Pass indrejsetilladelse trin-for-trin og spørgsmål Corona inkl visum, indrejser 132 25-11-2021
Hvilken VPN server er bedst i Thailand Corona inkl visum, indrejser 3 24-11-2021
I tilfælde af positiv test i Thailand Corona inkl visum, indrejser 3 23-11-2021
Corona virus i Thailand - opdateringer Corona inkl visum, indrejser 688 18-11-2021
Svartider på PCR test efter ankomst til Thailand Corona inkl visum, indrejser 11 14-11-2021
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Oprette bankkonto i Thailand?
Færge mellem Hua Hin - Pattaya
6 mdr multi turistvisum måske på vej - fåes fra november
Danskere kan nu være 60 dage i Thailand uden visum
Turistfælder
Ambassadens Danskerliste - tilmeld dig hvis du skal til Thailand eller er der allerede
Børn med på ferien 2
Mad til børn + mælkeerstaning
Internet banking til thailandsk bank konto
10 ting, man ikke gør i Thailand
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 7
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,126
· Nyeste bruger: Cyklus
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder