Nyeste indlæg
Du er her: Forum forside - Thailand - med børn - Thailand med børn
Mad til børn + mælkeerstaning
 Udskriv debat Udskriv debat
Truntemor
07-06-2010 12:43
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

Hej.

Hvis man gerne vil lave noget mad selv til børnene, hvordan foregår det så rundt omkring på hotellerne? Vi skal på ferie primært på Koh Samui, men skal også opholde os i Bangkok. Er det muligt at benytte et køkken eller findes der nogle kogeplader på hotelværelserne?
Hvordan foregår det med hensyn til bookning af værelser så man har to så børn med? Vil det store barn kunne få en ekstra seng? Og den lille en tremmeseng?

Er det til at købe mælkeerstatning dernede? (Ex. NAN) Og hvordan med bleer?
/Truntemor
Monica
07-06-2010 19:21
Bruger
Antal indlæg: 22
Tilmeldt: 24.05.10

Hej

Lige præcis sådan ting til småbørn ved jeg desærre ikke rigtig noget om, men det ville undre mig meget hvis det ikke kunne købes derude. Har aldrig selv rejst med så små størrelser.Good

Og det med hotellerne, og bestilling af værelserne. Det er svært at finde værelser hvor man kan være mere end 2(ved ikke om dem fra aisen ikke rejser med deres børn). Men vi bruger hvergang meget tid på at finde familieværelser, så vi kan bo sammen alle 4. Men jeg tror nu også at når jeres børn er så små så kan det vel lade sig gøre.Grin

I Bangkok har vi tidligere brugt "grand China princess" i chinatown, de har store lækre famileværelser.
Og sydpå på øerne er der også mulighed for at leje større hytter...F.eks Serene Hill resort på Lamaii stranden (samui)... Og Koh Panghan, hvis i skal derud er der Dreamland Resort...


Håber du kan bruge detSmile
gall
08-06-2010 11:50
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Lidt af svaret kan du læse her:
http://www.thaiguide.dk/forum/f...
De steder vi har rejst med børn, har der ikke været køkken. Hvis du selv finder sted at overnatte, kan du finde appartments. Der er et thekøkken. Ellers har vi købt en elkedel, og lavet babymad med den.
De fleste steder er de utroligt imødekommende mht småbørn på værelset. Nogle steder har de Weekendseng, men ikke mange af de steder vi har været. Vi har rejst meget rundt, og har måske overnattet steder hvor de ikke var vant til småbørn.
En sammenklappelig lift, hvis det er en helt lille baby, er et hit. Ellers kan sofaer, hynder til sofaer, oppustelig båd (du ved, sådan en til at lege med i poolen), eller et par bænke - skubbet sammen, sagtens bruges.
Som du kan læse på linket, kan du få Nan pulver, babymospulver og mos på glas de fleste steder. Ellers spørg efter Tesco, Big C eller nogle større 7-eleven.
Spørg endelig hvis vi kan hjælpe mere!
Redigeret af gall d. 08-06-2010 11:51
Thomas
gall
08-06-2010 19:18
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Bleer kan du købe i store pakker i tidligere beskrevne centre, eller i små pakker i 7-eleven.
Thomas

Truntemor
08-06-2010 19:59
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

Puha, det bliver måske en større udfordring end vi havde regnet med. Vi har en lille dreng på knap 14 måneder, som altid vågner meget sulten og helst skal have morgenmad med det samme. Dette er ofte mellem kl. 06-07, men der har morgenbuffeten måske åbent?? Han er vant til en stor portion havregrød og havde egentlig håbet, at vi kunne fortsætte dette dernede. Findes der heller ikke microovne til afbenyttelse?

Den lille er 1 år (14 mdr), så han er for stor til en lift. Men mon ikke vi finder på noget.
/Truntemor
gall
09-06-2010 07:03
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Jo. hvis i vælger det de kalder lejligheder. På hotel har jeg ikke oplevet det. Men du kan altså komme langt med en elkedel.
Vi har boet i lejlighed på Phuket et par gange - lidt uden for det værste turist halløj. Der var micro ovn og mini køkken. Smider lige et link på. Er godt klar over at det ikke var Phuket du ville til.... men bare til sammenligning.
http://www.yanuiparadisebeach.c...
http://www.rawaibeachresort.com...
Thomas
Truntemor
11-06-2010 13:50
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

Mange tak for de gode tips.

Jeg har dog en forespørgsel mere... Skal man medbringe sin (store) klapvogn, eller er det nemt og billigt at købe en sammenklappelig klapvogn, som kan medbringes overalt. Det er et krav, at der er solskærm:-) Hvis man skal købe, går jeg ud fra, at det foregår i Bangkok?
/Truntemor
gall
12-06-2010 07:56
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Vi har flere gange købt klapvogne i Thailand. Både lidt mere fyldig model, og en paraplyklapvogn (tror jeg det hedder). Den sidste har været med os mange steder, og har fået mange tæv (især af flyselskaberne). Den har endda rejst en tur til Polen... uden os. Men da det var da vi kom hjem efter en rejse, gjorde det ikke så meget.
Priserne er betydeligt billigere end Danmark, og du kan vælge mellem flere forskellige kvaliteter. Vi købte vore i Central world i Bkk - som jo vist er lukket nu, men der er flere store centre. Hvis du skriver hvor i Bkk I opholder jer, eller hvor I har tænkt jer at færdes, er jeg sikker på at Lars kunne finde på at komme med en kommentar om hvor der ligger et større center i nærheden.
Da vi har rejst rundt, med bl.a. longtailbåde, har vi været mest glade for den lille let sammenklappelige vogn. Du skal også tænke på, at hvis du bor (i Bkk) på f.eks Grand China (som vist tidligere blev anbefalet) befinder du dig i et enormt befolket område. Chinatown er spændende, men det er ikke verdens nemmeste sted at komme rundt med en barne- klapvogn. Der er også mange trapper og meget høje kantstene.
Lige noget andet. Sidste gang lagde jeg mærke til at mange Thaier bruger en lille hængekøje til de små. Genial ting. Fylder ikke meget, og kan hænges op de fleste steder, nem at hænge fluenet over, og er ikke i kontakt med jorden, og der kommer luft rundt om den (skulle næsten tro jeg forhandlede dem!)
Thomas

Truntemor
12-06-2010 12:49
Bruger
Antal indlæg: 6
Tilmeldt: 07.06.10

Det lyder godt med klapvognen, men kan du huske hvor meget i gav for paraply-modellen? Og jeg vil helt sikkert kigge efter en lille hængekøje.

Med hensyn til myggenet - skal man så sove med det indenfor? Eller er det kun hvis man planlægger at sove udenfor?

Kan du anbefale nogle gode steder at overnatte i bangkok med små børn? BAre for et par dage..
/Truntemor
gall
12-06-2010 17:13
Brugers avatar

Bruger
Antal indlæg: 1022
Tilmeldt: 30.10.08

Er lige blevet irettesat af min hustru... Det er ikke en paraply klapvogn. Det er nummeret bedre, men stadig nem at klappe sammen og ha' med i taxa m.m. Sidestilling kan ligges ned, og der er skygge og kurv under. Mener vi gav 2500 baht - og det er faktisk temmelig god kvalitet. Den holder endnu.
Hvis din klapvogn bliver for stor, bliver det svært at få den ind i en taxa, da de jo har gasbeholder i bagagerum.
Thomas

Gå til kategori:  
Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Nødtelefonnumre i Thailand
Problem at veksle danske kroner i Thailand
Alle indrejserestriktioner fjernes fra 30. september (2022)
Indrejsekortet, TM6, som udfyldes i flyet afskaffes midlertidigt
Visum til Thailand fåes nu 100% online - visum sendes via e-mail
E-cigaretter ulovlig at medbringe til Thailand
Turistfælder
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 9
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,236
· Nyeste bruger: Bohnielsen
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder