Debatemne: Thaiguide :: Hjælp til at få inspiration til/under din rejse.

Oprettet af gall d. 06-10-2016 09:36
#1

Vi har rejst mange gange i Thailand.
Vi plejer at gøre det at vi køber en returbillet til ca en måned og booker de første 3 nætter i Bangkok. Dette skyldes mest, at så ved vi hvor vi skal være når vi lander, og risikerer ikke at skulle spørge flere steder først. Tidligere gjorde vi det også pga rejsegarantien - Dette er dog et andet emne.

Vi har selvfølgelig en idé om hvor vi vil hen, og har typisk også et sted som vi helt sikkert vil besøge, men ellers finder vi ud af det hen ad vejen. Tidligere havde vi ikke børn, og der var det lidt nemmere at strande i en ukendt by midt om natten, eller overnatte i værelser helt uden vinduer osv. Nu stiller vi måske lidt højere krav.

En nem måde at sidde med familien og drømme sig væk, eller finde inspiration, er googlemaps. Vi rejser typis steder hvor der er få turister, men nu bruger jeg lige et par eksempler til Phuket. Her har vi ikke været et par år, men derfor kan man alligevel godt følge udviklingen på øen lidt.

Skulle man få lyst til at finde et sted, går man bare ind på Phuket på Googlemaps. https://www.google.dk/maps/place/Phuket,+Thaila...98.3380884

Her er f.eks Yanui Beach, et af de steder der var vores foretrukne da vi kom på Phuket, og desværre også et af de steder der blev rigtigt hård ramt under Tsunamien. Man klikker bare ind på stedet, og går ned under billeder. Typisk er der billeder hvor man kan dreje rundt og kigge, og også bevæge sig videre.




Skulle man få lyst til at lave en udflugt til Ton Sai vandfaldet, kan dette også undersøges ved hjælp af programmet. Det kan man se hvor det er, og hvordan man kører derop, og man kan også kigge billeder. Dels stilbilleder, men også de andre:




Er man mere til det hardcore natteliv, og ønsker at udforske Bangla Road er dette selvfølgelig også muligt:



Det er bare et spørgsmål om at prøve sig frem. Man kan selvfølgelig også tjekke overnatningssteder. En ting er jo de billeder som selve hotellet ligger fremn en helt anden ting kan være de billeder tidligere gæster ligger på - her er nok lidt mindre pynt. Her har jeg valgt et af de noget dyrere hoteller Hyatt Regency:



Admin: Rettet linket til "Phuket på Googlemaps", så det er klikbart.

Redigeret af admin d. 06-10-2016 16:36

Oprettet af gall d. 06-10-2016 10:03
#2

Jeg glemte at skrive at man kan finde mange af overnatningerne på Thaiguides egen side. Her er det også muligt at se den egentlige pris. Mange steder skriver en pris uden gebyrer m.m.
http://www.thaiguide.dk/hotel-t...

Fandt faktisk også det nævnte hotel på den liste.