Debatemne: Thaiguide :: Find den billigste flyrejse?

Oprettet af Lars d. 12-10-2018 18:24
#1

Hvor finder du dine billetter?

DR Kontant handlede 11. oktober om

Får du den billigste flybillet?

Meget sjovt at se hvordan søgemaskinerne kan love billigste flybilletter selvom der er store prisforskelle.

6 søgemaskiner får "karakteren" Finder aldrig den billigste billet af TÆNK.

Bla. flyrejser, rejsepriser og viviro - op til 60 % over de billigste søgemaskiner.

Skal, som det vises i udsendelsen, huske at søgesiderne tjener deres penge på at man sendes videre til et "rejsebureau" hvor man bestiller og betaler. Vel at mærke et som betaler procenter til søgemaskinen, når der købes.

Dvs at der KUN søges hos de firmaer som søgemaskinerne har aftaler med - som betaler kommission.

(kan måske ikke udelukkes at forskellige firmaer betaler forskellig kommission og det kan måske afspejle hvem der vises øverst - søgemaskinerne vil vel helst sende dig dertil hvor de får mest?)
Søgemaskinerne er ikke blot lavet for sjov.

Og ja dertil kommer så at en billig billet et sted måske bliver dyrere når tillæg og gebyrer lægges til. (Norwegian godt eksempel på at grundprisen er lav og kommer frem i søgemaskiner, men stiger når der skal haves lidt mad og baggage med)

Lidt af en jungle?

Hvordan finder du dine billetter?

DR kontant:
https://www.dr.dk/tv/se/kontant...

Kan tilsyneladende ses helt indtil 11. oktober 2019.

Oprettet af gall d. 14-10-2018 18:01
#2

Vi gav små 17.000 for os plus børnene (8 og 12 år) alt inkl. Det er med stop i Moskva på 1.2 timer.
Har fløjet den rute før til fuld tilfredshed.


Oprettet af Lars d. 15-10-2018 19:22
#3

Hvor fandt I billetterne Thomas?
Fra søgemaskine, direkte hos flyselskabet eller rejsebureau?
Prisen lyder da rimeligt, selvfølgelig afhængig af tidspunkt også.

Oprettet af Frog2 d. 16-10-2018 18:05
#4

Jeg er i Thailand 2-3 mdr hvert år, og rejser derfor en del imellem DK og Thailand. Her er mine erfaringer.

Vil du billigst og lettest muligt afsted med familien, og er du fleksibel i forhold til afrejse tidspunkter, så er pakke-(charter) og afbudsrejser, som regel de billigste. Skal du finde disse, så tjek hos de respektive rejsebureauer såsom Bravo, Startours, Spies etc.

Hvis du selv vil bruge lidt tid på planlægning, så er det billigste som regel at booke direkte hos flyselskaberne. Du skal dog booke i rigtig god tid for at få de billige billeter. Dem der typisk er billigst fra DK, vil være Norvegian, Emirates, Thai, SAS, KLM, Lufthansa, Aeroflot, Finnair og British Airways. Her kan du, hvis du er ude i god tid finde flybilletter til ca 4000,- /Pers tur/retur. med Norvegian tættere på 2000,-. Rejse tidspunktet spiller dog en væsentlig rolle, og skal du fx. afsted i december skal du booke billetterne mange måneder i forvejen måske allerede januar/februar for at få del i de billige biletter. Find billetterne på flyselskabernes egne hjemmeside, og brug Momondo som en oversigt til at tjekke, hvilke flyselskaber det kan betale sig at tjekke.

Hver opmærksom på rejse tiden, når du bruger søgemaskine. De aller billigste rejser er ofte sammensat af flere stop med forskellige flyselskaber, det giver samlet en længere rejsetid.

Sidst men ikke mindst. Rejser du ofte - så meld dig ind i et bonus program hos et af flyselskaberne. Det vil på sigt give fordele plus, du optjener point, der kan bruges i forbindelse med fremtidige rejser.

Sidst men ikke mindst. Alm rutefly er langt at foretrække på lange flyvninger. Sædeplads, service og forplejning er langt at foretrække i forhold til fx. Norvegian.

Oprettet af gall d. 16-10-2018 19:29
#5

Ved momondo. Man skal lige være opmærksom på at hvis man søger flere gange, stiger prisen sandsynligvis. Her kan man med fordel låne naboens pc.
Vi kunne få både morgen og eftermiddag fra Danmark. Og vi kunne vælge mellem en eller to timers pause i Moskva.

Oprettet af tomtomDK d. 21-10-2018 10:55
#6

Hey
Er begyndt at flyve med Qatar Airlines, booker altid direkte hos dem selv og synes at de langt hen af vejen er de billigste. Oftest kan man flyve 8-10 mdr om året tur/retur for 3400-3800 dkr. !! Servicen er super og har intet haft at klage over til nu !

Oprettet af Vandango d. 24-10-2018 03:54
#7

Sæt internet browseren til ikognito eller private browsing.

Oprettet af gall d. 26-10-2018 13:24
#8

Jeg glemte at skrive at vores pris er december/januar priser