Debatemne: Thaiguide :: Kæresten er arbejdsløs er det et problem ?

Oprettet af Jess d. 16-11-2019 12:58
#1

Jeg er i gang med at søge besøgs visa til kæresten.
Planen er at hun skal komme 10-11 Januar næste år og blive i to måneder
:-)

Hendes arbejde igennem de sidste syv år er så dårlig betalt, plus hun jævnligt har været udsat for sexchikane fra chefen...
Så jeg bad hende simpelthen om at sige op nu og dækker så hendes løn indtil hun kommer herop og selvfølgelig også under opholdet.

Er det et problem i forhold til at få visa at hun ikke har et arbejde i øjeblikket ?

Mvh
Jess

Oprettet af Lars d. 17-11-2019 06:57
#2

Hej Jess,
Jeg har ingen erfaring i hvordan ambassaden forholder sig til punktet med arbejde.
Det vil nok værre de færreste i job som kan få 2 måneders ferie sådan uden videre. (med 6-10 feriedage om året som oftest tages over mange korte perioder.)

Lønningerne kan være dårlige i Thailand set med danske øjne, men med mindre lønnen har været lavere end mindstelønnen, så er det svært at bruge det argument for ikke at arbejde. Millioner arbejder for den løn.

Skulle jeg tage ambassadens øjne på, kunne man tænke at jobbet også er sagt op med henblik på at blive i Danmark - da du forsørger indtil og under ferien. Det er aldrig en god ide at "opgive dette" ved visumansøgning.

Held og lykke med projektet.


Oprettet af Jess d. 17-11-2019 23:49
#3

Tak for svar Lars !

Ja nu må vi se.
Da "projektet" på længere sigt er at gifte mig med hende og søge familiesammenføring, ville vi jo ødelægge muligheden for det, hvis hun blev illegalt.

Jeg går udfra ambassaden godt kan forstå det.

Oprettet af Lars d. 18-11-2019 12:49
#4

Hej Jess,

Mht jeg skrev "med henblik på at blive i Danmark" var ikke ment som illegalt. Men som at hun måske ville søge familiesammenføring undervejs og dermed blive i Danmark på den måde.

Skriver det fordi det kan give afslag hvis der er mistanke om dette. Ikke at det giver afslag, men kan give afslag. Opsagt job kunne måske give den tanke.

Er der enkelte punkter i dokumentationer der måske halter lidt, så kan mit råd være at gøre endnu mere ud af at alt andet er til topkarakter, solid dokumentation/argumentation for at det er solidt og reelt forhold (netdating alene giver sjældent visum) og argumenter for at det kun er en ferie.
Oprettet af Jess d. 03-12-2019 16:33
#5

Status lige nu er, at repræsentationen har sendt ansøgningen videre til udlændingestyrelsen.

Dette er efter kæresten blev ringet op af repræsentationen og udspurgt meget grundigt.
Det handlede om hvor godt hun kendte mig og om jeg havde mødt hendes familie osv.

Derefter spurgte de til et besøg i 2017, hvor hun besøgte sin eks kæreste i Sverige og lavede overstay. Det havde hun ikke selv opdaget og forklarede at hun bare havde fulgt den billet han havde købt til hende.
Hun havde set at der stod visa fra 05-07 - 26-8
Hun var der fra 05-07 - 17-08
MEN der står altså også antal dage 38 og hun var der i 44 ;-/

Jeg tror der er maks en 50/50 chance for et ja...

Skal jeg ringe til DIS og snakke for min sag ?
Hjælper det noget ?

Oprettet af Lars d. 05-12-2019 09:43
#6

Hej Jess,

Jeg tror ikke du kan gøre noget lige nu. Der er nogle issues som de skal overveje og du kan så kun tale for din syge moster - og kender måske ikke hele historien og alt hvad der blev snakket om i telefonen. Du kan i værste fald komme til at sige noget modsat det kæresten har sagt.

Overstay var så en oplysning som ikke var fremme før. Ærgerligt hvis du ikke vidste det tidligere. Om hun har vidst det eller ej vides så ikke. De opdager jo altid sådan noget - det er deres job.

Hun og manden har så desværre ikke fulgt med i timen, for der følger et stykke papir med visummet, hvor netop dette er nævnt. Og der står også det antal dage man må være i Danmark/Schengen på visumet. Man skriver i ansøgningen det antal dage man søger visum til og det som visumet så er udstedt til.

Ja der står visumet er gyldigt i en periode og opholdets varighed. Dvs de opholdets varighed på 38 dage skal bruges i den periode visumet er gyldigt.

Hvis hun får visum så tjek papirerne grundigt.

Redigeret af Lars d. 05-12-2019 09:45

Oprettet af Jess d. 01-01-2020 20:48
#7

Status nu, er at Noi blev ringet op Mandag d. 30/01 fra den danske ambassade i Thailand.
De informerede om at de har modtaget en afgørelse i hendes sag fra Danmark.
Den vil de videresende i morgen d. 02/01, da Thai post holder fri d. 30.
De kan ikke åbne brevet og kigge for hende, så nu venter vi i spænding :-)
Måske har vi svar Lørdag, ellers Mandag.

Jeg har checket min invitations status, da der står at jeg her kan se status hvis ansøgningen er afvist, men her står Status Anvendt, som der hele tiden har gjort.

Oprettet af Lars d. 02-01-2020 18:39
#8

Pøj Pøj med hvad svaret må blive.

Du skrev i første indlæg at det var planen Noi skulle komme 10-11. januar - det er da lige i 11. time så.

Kan ikke kommentere på invitations status informationen og hvad det betyder. Jeg ved ganske enkelt ikke noget om det og aldrig været det vej omkring med invitationer.

Oprettet af Jess d. 06-01-2020 10:31
#9

Vi modtog et afslag på ansøgningen i Lørdags.
Begrundelsen er, at Noi ikke har dokumenteret, at det er begivenheder udenfor hendes kontrol, der resulterer i et overstay på 6 dage.

Da hun blev spurgt over telefonen, hvorfor hun havde lavet overstay, var hun uforstående og mente ikke hun havde gjort noget galt.
Bagefter opdager hun selv fejlen og sender en lang forklaring på Thai per mail.
De beder om en engelsk oversættelse, som hun ikke afleverer.

På den baggrund kan jeg godt forstå afslaget.

Vi sender en ny ansøgning med en så udførlig forklaring og forsikring om vores intention om at overholde alle regler som muligt.

Jeg tror stadig der er en god chance for, at de bare rutinemæssigt afviser.
Hvis afslagets ordlyd skal tages bogstaveligt, betyder det at et overstay straffes med tre års karantæne i Danmark. (Så er indrejsen nemlig forældet og skal ikke med i en vurdering)
Til sammenligning straffer Sverige med et års karantæne for overstay mellem 6 og 90 dage.

Men nu må vi se, jeg prøver lige en gang til :-)


Oprettet af Lars d. 06-01-2020 14:08
#10

Hej Jess,
Det var en gang rigtig træls nyt.

Ja overstay straffene er hårde og det er set at en dags overstay kunne give 2-3 års indrejseforbud.

Du er allerede klar over at der skal arbejdes på netop det punkt med overstay inden I søger igen. Vurdere meget hvad der skrives.

Når I søger igen så husk at alle papirer skal være oversat til engelsk. Sidste gang min kone søgte tænkte vi at en standard thai vielsesattest kendte de jo nok på Ambassaden, men den skulle oversættes til engelsk, selvom det er ganske få ord.

Det er måske svært for hende at bevise at det var hændelser udenfor hendes kontrol, hvis man ser rent nøgternt på det - fordi det er hende der søger og hende der dengang viste booking af billet og i princippet selv er ansvarlig for det hele - altså hvis nogle vil holde sig 100% til reglerne og intensionerne om at det er hende der ansøger alene.

Findes der en kopi af den visumansøgning som blev indleveret dengang og den booking der blev vedlagt? Bookingen skulle jo så passe med antal dage der blev søgt visum til.
Eller måske har manden så ændret biletten efter visumet er kommet og ikke læst visumet og det vedlagte papir ordentligt? Eller er der en forklaring som du ikke kender?

Det input til hvad I er "oppe imod" når I søger igen.

Måske nogle kan tænke. Ja hun prøvede med en europæer og nu gør hun det igen. Hvorfor nu det? For at bo i Norden eller få ophold?

Hvad de lavede i Sverige i den ferie? Hvor lang tid de var kæreste bagefter osv. Har den mand et blakket ry med at have haft flere udlændinge på besøg og deriblandt andre uheldige eksempler?

Det med overstay er ikke helt så klart at finde efter den danske ambassade er gået over til at bruge udenrigsministeriets standard tekster for hele verden. Ej heller på VFS side.

Men her lidt input:
NyIDanmark.dk:

Det er meget vigtigt at være opmærksom på visummets gyldighed, da det kan få alvorlige konsekvenser, hvis du udrejser for sent.

Hvis du overskrider et visums gyldighed, kan du blive pålagt en karensperiode. I karensperioden vil du normalt ikke kunne blive meddelt visum til Danmark.

Hvis visumperioden er overskredet med højst 30 dage, bliver du pålagt 3 års karensperiode. Hvis visumperioden er overskredet med mere end 30 dage, bliver du pålagt 5 års karensperiode.

Du bliver dog ikke pålagt karensperiode, hvis du kan dokumentere, at overskridelsen skyldes uforudsete begivenheder, som du ikke selv har indflydelse på, fx trafikforsinkelser, flystrejke eller alvorlig sygdom. Du vil heller ikke blive pålagt karens, hvis det vurderes, at afslag på visum vil udgøre en uforholdsmæssig reaktion, i forhold til den adfærd du har udvist på dit tidligere visumophold.

Fra https://nyidanmark.dk/da/Ord-og...


Her fra ambassadens side:

Please note that the Danish mission will add a grace period of 15 days to the validity period of your visa. Therefore, the validity period and duration of stay on the visa sticker is not the same. It is your responsibility to check that the information on your visa sticker is correct.

Redigeret af Lars d. 06-01-2020 14:09

Oprettet af Jess d. 06-01-2020 17:39
#11

Tak for godt input Lars.
Noi ligger sig faktisk fladt ned og siger det er hendes skyld.
Hun har kun læst øverste linie dengang og meddelt kæresten i Sverige det.
Han har så booket billet som han synes og det er det.
Hun erkender det er hendes fejl og undskylder mange gange.
Vi forklarer i ny ansøgning at nu ved hun godt hvordan et visa skal læses og det gør jeg også.
Jeg håber at det kan påvirke en ny afgørelse positivt, da forseelsen nu er 2 år og fire måneder gammel. Den er foregået i sVerige hvor straffen ville have været 12 mdrs. karantæne og ikke her i Danmark.
Fingrene er krydset og hun skal i VFS center Bangkok på Fredag :-)

Og så synes jeg egentlig visaet til Sverige er tåbeligt skruet sammen...
Der hvor der står 38 (antal dage visaet gælder) står der bagved: Dagar, Jours, Dats
Ikke days eller noget andet fornuftigt.....

Oprettet af Lars d. 07-01-2020 13:23
#12

Hej igen Jess,
Jamen da godt hvis du kan bruge input, selvom nogle er lidt direkte.

Men må så sige lidt mere. Du må lige holde lidt godt hånd i hanke med din kæreste.

Tidligere sagde hun at hun ikke vidste hvad der var sket og har lavet et brev om det på thai om at det var udenfor hendes kontrol. Sker ofte at der laves historier hvor ansvaret skubbes væk og ikke mindst ikke er sande.

Nu viser det sig at det faktisk er hende som har ansvaret, men det nok ikke var det hun skrev til ambassaden tidligere?

Ja du ser sikkert pointen. Hvad skal ambassaden tro på med alle de søforklaringer der er kommet i teleofn og per brev, undskyld igen direkte.

Det skal der styr på nu og fremover, ikke flere historier. Få en ærlig oversættelse af det hun skrev så I ikke dummer Jer igen.

Thaierne der ser papirerne kender jo også thaiernes egen måde at snige sig ud af problemer med små lægnehistorier og falder ikke i med begge ben. Det er deres job at prøve at gennemskue hvad der er op og ned.

Nå, undskyld det lidt sure opstød, men det er nødvendigt hihi

Jeg kender ikke det svenske visum og hvad der står.

Men kan så glæde med at der nu er indført en ny visumsticker. Dvs klistermærket med visumet der sættes i passet.


"Den nye visumsticker er også grøn, men ser anderledes ud end den gamle. De oplysninger, der er anført på den nye visumsticker, er de samme som på den gamle sticker, men de står i en anden rækkefølge."
https://nyidanmark.dk/da/Nyhede...

Ny og gammel sticker billeder og forklaringer i næste link - det er ikke ukendt problem at folk læser/forstår informationen forkert. Det samme gør danskere nogle gange med visum til Thailand:
https://nyidanmark.dk/da/Ord-og...

Mht overstay og karantæne.
Jeg er ikke sikker på at kæresten har fået indrejseforbud til Schengen. Hvis hun har det er det reglerne der hvor hun blev opdaget der gælder, dvs rejste ud af Schengen fra.

Men at den tid er gået er ikke ensbetydende med at det er lettere næste gang. Ja sågar kan overstay i andre lande betyde noget hvis man søger i et helt andet land. Der har f.eks. været rapporter om at Laos ikke ville lade personer med lang eller mange overstay i Thailand komme ind i landet.

Så der skal gøres lidt mere benarbejde her.

Men det måske lidt ligegyldigt nu. Fortiden kan ikke ændres og nød til kun at se fremad og ikke tilbage.

Oprettet af Lars d. 12-01-2020 16:44
#13

Hej igen Jess,

Jeg vil blot nævne et punkt jeg jeg glemte at skrive - som faktisk går tilbage til allerførste indlæg.

1. Kæresten har haft overstay sidste gang i Schengen.

2. Kæresten har relativt kort tid inden hun søger visum sagt sit faste job gennem længere tid op og har nu ingen indtægt.

3. Myndighederne er bekymrede for om hun vil rejse hjem igen med den historik der er.

De 2 hændelser vil sammen ligesom forstærke mistanken om at tage ophold i Danmark?

Så kig på det med at jobbet er opsagt også.

Sådan hypotetisk, men måske ikke unormalt:
Jeg er på vej til at flytte til udlandet. Siger mit job op og nyder tiden indtil da og kæresten vil hjælpe med at forsørge mig mens.
Der må så være nogle overførsler der viser denne forsørgelse.

Redigeret af Lars d. 12-01-2020 16:46

Oprettet af Jess d. 20-01-2020 12:04
#14

Nu er der gået en uge og en weekend siden sidste Fredag, hvor Noi afleverede ny ansøgning.
I dag har hun modtaget en mail fra ambassaden, at ansøgningen igen er sendt til Danmark...
Det betyder forlænget sagsbehandlings tid, op til 60 dage.

Vi har begge gjort meget ud af netop de punkter du nævner Lars.
Altså dokumenteret alle overførsler fra mig til hende og forklaret hvorfor det er endt sådan.
Hun har gjort meget ud af at forklarer hvorfor hun vil vende hjem efter endt ophold.
(Familie forhold og bolig)
Forklaret hvorfor overstay er sket og at hun nu forstår hvordan visa skal læses.
Jeg har argumenteret for hvorfor tre års udelukkelse er en uforholdsmæssig hård straf i dette tilfælde.
Straf i Sverige hvor overstay er sket vil kun være 12 mdrs udelukkelse.
Overstay er kun 6 dage og holder sig inden for grace perioden.
Jeg rammes hårdt som part i ansøgningen fordi jeg er dansker og ikke svensker.
Udelukkelse udløber alligevel 26-08 i år.
Jeg opdaterer når der er svar...

Oprettet af Lars d. 22-01-2020 17:44
#15

Du skriver meget om indrejseforbud/karantæne. Er det noget du ved hun har fået? Noget på skrift? Noget som nævnes i afslaget? Men jo søges i en karantæne periode er det ikke så ligetil. (sådan lidt på spidsen – kan ikke bare finde en ny kæreste og rejse til og så er tidligere straf ophævet.)
Virker ikke logisk at Danmark skulle lave deres egen bedømmelse af indrejseforbud udstedt i Sverige. Det burde være Sveriges dom der går ind i Schengen registret som så kan ses i Danmark.

Det måske lidt pudsige her er at er hun rejst hjem via Kastrup, så er det faktisk de danske regler for karantæne der gælder. Det er det lands regler som man udrejser fra.

Men held og lykke med projektet denne gang. Håber intensionerne er rigtige og I har fundet de rigtige argumenter.

At ansøgningen sendes til Danmark kan virke meget naturligt. Sagen er ikke pludselig blevet problemfri eller lettere pgra nogle papirer og udtalelser.

Ikke dermed at det ikke er muligt at få visumet. Men det kræver stadig vurdering af de nye oplysninger - og holde dem op mod de gamle og den gamle afgørelse. Nye informationer som jo set fra sagsbehandleren kan være givet for at tækkes reglerne og snakke for sin syge moster eller det kan være sande oplysninger og gode veldokumenterede argumenter og intensioner.

Skal også huske kæresten tidligere er kommet med modsatte og urigtige oplysninger i første ansøgning. Naturligt at det er samme kontor der skal tage stilling. Sagsbehandlere hører jo sikkert rigtigt mange sjove historier og skal altid vurdere hvad der er op og ned.

Der er også andre punkter end lige overstay der vurderes. Vurderes nok som en samlet pakke. Der kan også være ting vi ikke ved, ting der bliver sagt til interview osv.

Du har været uheldig og en hel masse ting sker som du ikke har andel i og ikke kan gøre så meget ved selv. Øv for det, ja. Og det er pokkers ærgerligt og uretfærdigt hvis alle her faktisk har rent mel i posen, at man vurderes som man gør.

Oprettet af Jess d. 28-01-2020 17:49
#16

I dag landede afslag nummer to så.
Sagsbehandleren lister fint alle vores argumenter for at det er en uforholdsmæssig hård straf.
Hun glemmer ikke noget og der er fin overensstemmelse med tidligere ansøgning.
Der efter ignoreres det og beslutningen fastholdes.
Der bliver kun nævnt overstay som begrundelse i svaret, intet andet...
Vi har lavet en appel til udlændingenævnet og betalt 845,- for det.
Jeg besøger hende et par gange mere i Thailand og så må vi prøve igen d. 18. August når der er gået 3 år siden overstay.

Oprettet af Lars d. 29-01-2020 18:16
#17

Det var trist nyt der. Du må tage nogle ture til Thailand som du skriver.

Men jeg prøver lige igen:

Du skriver meget om indrejseforbud/karantæne. Er det noget du ved hun har fået? Noget på skrift? Noget som nævnes i afslaget? Men jo søges i en karantæne periode er det ikke så ligetil. (sådan lidt på spidsen – kan ikke bare finde en ny kæreste og rejse til og så er tidligere straf ophævet.)
Virker ikke logisk at Danmark skulle lave deres egen bedømmelse af indrejseforbud udstedt i Sverige. Det burde være Sveriges dom der går ind i Schengen registret som så kan ses i Danmark.

Det måske lidt pudsige her er at er hun rejst hjem via Kastrup, så er det faktisk de danske regler for karantæne der gælder. Det er det lands regler som man udrejser fra.


Du skriver om 3 års karantæne? Alene et overstay kan af og til gøre det svært at få visum igen rundt omkring. Også selvom man måske har udstået karantæne.

Er der andet i sagen som du måske ikke kender?

Er der meget stor aldersforskel?
Har hun været flere gange i Europa end den ene i Sverige?

Hvad er planerne for hendes forsørgelse efter hun evt. kom hjem til Thailand efter ferie hos dig? Job eller skal du sende penge?

Hvad stod der helt konkret i det første og anden afslag?
(ikke nogle personlige detaljer jeg mener)

Skriver de blot: Visum afvises pgra et tidligere overstay? Står der noget om karantæne?

Oprettet af Jess d. 29-01-2020 19:37
#18

Der skrives i begrundelsen i begge afslag:
Vi vurderer at der er en risiko for at du ikke rejser hjem igen, hvis du får visum.
Vi har ved afgørelsen lagt vægt på at du i forbindelse med et tidligere visumophold i Sverige i 2017 opholdt dig i Schengen landene i 6 dage udover dit visums gyldighed.
Vi mener ikke du har godtgjort at overskridelsen skyldes omstændigheder der ikke kan lægges dig til last.

Nej, der er ikke noget jeg ikke kender.
Der er ikke andet i begrundelsen.
Hun har kun besøgt europa denne ene gang.
Aldersforskellen er 16 år og nævnes ikke nogen steder.

Der står ikke noget om karantæne i afslaget, men når du laver online delen af visum ansøgningen bliver du spurgt:
Har du besøgt schengen landene indenfor de sidste tre år ?
Den 18-08 kan Noi svarer nej det har jeg ikke og hendes besøg i 2017 bør ikke være med i en vurdering.

Jeg er klar over at vi måske nu har skudt os selv i foden, da de her to afslag sikkert bliver taget med i en fremtidig vurdering...

Vi forsøger en gang til d. 18-08 og får jeg nej der, må jeg flytte til Flensburg...
Den danske stat skal ikke bestemme over mit kærlighedsliv...;-)

Jeg har også overvejet om vi skal lave en to tre visum besøg i f.eks. Polen eller Holland og sørge for at hun rejser hjem korrekt.
På den måde kan vi jo modbevise at hun er farlig at slippe ind i Danmark ;-)

Nois besøg hos mig skal afklare om vi skal have et samliv sammen og gifte os. Skal vi det, skal vi familiesammenføres senere og det kræver et lovligt besøg i Danmark med visum overholdt og hjemrejse til Thailand.
Alene det, er et meget godt argument for, at vi ikke har tænkt os at lave et nyt overstay...

Skulle det vise sig at vi kun klikker sammen på ferier og hun skal hjem til et nyt arbejde, understøtter jeg hende til hun igen kan klarer sig selv.

Alle pengeoverførsler til hende er dokumenteret i ansøgningen og vi har ikke skjult noget.
Det er egentlig også mit indtryk at de er godt tilfreds med alt andet end det overstay.

Oprettet af Lars d. 30-01-2020 13:16
#19

Hej igen Jess,

Tak for opklaringen om afslaget. Så hun har ikke fået karantæne så der er ikke noget med danske overfor svenske regler der. Ansøgningsskemaet og oplysninger om de sidste 3 års visum til Schengen er vist det sammme de fleste steder i Schengen og ikke kun Danmark der spørger om dette.

Men syntes måske ikke det er rimeligt at beskylde staten for at hindre kærligheden her. Det er din kæreste der har forbrudt sig på landets immigrationslove og det kan kun hun klandres for?
Det er ikke altid "samfundets skyld" når noget får galt.

Det er så en vurdering de laver på baggrund af det hele at der er fare for at hun vil blive. Hovedårsagen er så overstay, men er sikker på at det hele indgår i vurderingen. Det er jo så også tanken på længere sigt, så de har der ikke været helot forkert på den. At I så ikke vil gære det nu kan de ikke vide eller tro på? Ja det kræver som regel et besøg i DK først for man kan få midlertidig opholdstilladelse.

Måske tænker de ikke kun på at blive familiesammenført, men også om hun vil hoppe af - altså ikke fortsætte i DK sammen med dig. Der er jo, eller har ihvertfald været, en del af disse proforma besøg.

Der er det pokkers at hvad man selv føler er rimeligt og burde ske eler selvom alle papirer er som listerne foreskriver så er det ikke som andre vurderer og betyder ikke så meget i den sidste ende. De ser tingene med andre øjne og vinkler og lægger de forskellige ting sammen og danner så måske nogle gange forkerte konklusioner.

Men ja svært. for at vurdere om hun kan trives i Danmark kræver det at hun og du prøver at leve en hverdag og ikke blot som en ferie i Thailand på hoteller og feriestemning og uden dagligdagens gøremål. Eller ture til Polen på ferie.

Lære hvem hinanden at kende i dagligdagen. Ikke kun om I kan sammen, men også om det overhvedet er interessant for hende at flytte til Danmark. Et stort skridt for en thailænder og nok nemmere for danskere at immigrere. Det skulle helst være at lyst og ikke kun pengene der trækker med Danmark? Det er langt fra alle der syntes Danmark er verdens bedste land at bo i. Mange fortrækker Thailand.

Det er langt fra alle thailandske kvinder som ser det som en drøm at kunne bo i vesten. Langtfra. Rigdommen og opfattelsen af at et ATM kort aldrig bliver tomt i vesten, kan drive nogle.

Jeg er lige i det grove hjørne idag.... :D

Det er vel kendt at det kan være svært at få folk i arbejde hvis de for en høj understøttelse og dermed ikke den store gevinst ved at arbejde. Mange vil gerne arbejde i Thailand, også kvinder, men mange vil nok også bare sige - jeg får penge og så gider jeg ikke knokle i et lavt betalt job, så hellere bare dase og spise og se TV.

Endnu værre bliver det måske hvis understøttelsen er højere end det der kan tjenes ved arbejde :@

Du kender godt lønniveauerne i Thailand?

Men tag nogle smut til ikke så ringe endda Thailand.

Har du mulighed for at flytte fast til Thailand, det er jo en anden løsning.

Redigeret af Lars d. 30-01-2020 13:17