Forum regler for Thaiguide.dk

Regler for brug af Forum for Thaiguide.dk.

1. Tilmelding:

Thaiguide.dk forum er åbent for alle med interesse for Thailand. For at deltage aktivt med at skrive indlæg osv. skal du registrere dig som bruger og det er naturligvis ganske gratis. Dette er nødvendigt for at undgå at forummet bliver fyldt med Spam.

2. Brugernavn:

Brugernavne må ikke indeholde firmanavne eller web adresser �?? hverken hele eller delvise navne på hjemmesider.

3. Profilbillede:

Du kan i din brugerprofil vælge at have et profilbillede (en avatar) som vil blive vist overfor andre brugere og gæster. Se mere om de praktiske ting i forbindelse med at dette under vores Hjælp til Forum. Dit profilbillede må ikke være anstødeligt på nogle måde. Administrationen afgør alene, hvad som er anstødeligt.

4. Signatur i profil:

Du har i din medlemsprofil mulighed for at indsætte en fast signatur, som vises under alle dine indlæg i forumet. Det er tilladt at indsætte sit profilnavn, rigtige navn, personlig kontaktinformation, privat hjemmeside adresse eller lignende. Politiske udtryk, anstødelige udtryk, reklamer samt billeder er ikke tilladt i den signatur. Links til kommercielle hjemmesider er tilladt såfremt de har relevans for Thailandsinteresserede. Signaturen må fylde en linie. Se også punkt 18 vedr. reklamering og links til hjemmesider i signaturer og profiler.

5. Oprette indlæg:

Du bør først bruge sidens "Søg" funktion, og se om du kan finde debatter eller artikler, som omhandler dit spørgsmål. Hvis du ikke kan det, kan du oprette dit spørgsmål som et nyt indlæg i debatforum. Klik på "Forum oversigt", vælg den kategori, der passer til dit spørgsmål, og opret et nyt indlæg med dit spørgsmål.

6. Søg - og du skal finde...

Husk før du spørger om et og andet i debatten, at bruge søgningen, både i artikler og debatter. Måske har andre skrevet om emnet før. På den måde letter vi debatten og genbruger svar, og det sparer tid.

7. Brug en sigende overskrift:

Beskriv kort hvad dit problem omhandler. Undlad overdreven brug af store bogstaver; det giver indtryk af at du "råber". Undlad som hovedregel også at skrive "Hjælp!"; "Hjælp ønskes"; "Hjælp mig lige...". Det siger intet om dit spørgsmål, og ser tåbeligt ud, og du risikerer, at folk som kan svare dig, ikke gider at åbne dit spørgsmål.

8. Citater:

Hvis du citerer andre i dine svar, så brug [citer]-knappen til at omslutte den citerede tekst, så er det nemt at overskue hvad der citeres.

9. Undlad dobbeltpostering:

Du kan dog bumpe din tråd, hvis du ikke har fået svar, dvs. lave endnu et indlæg i din tråd, så den bringes i fokus på listen over seneste aktive emner. ("Bump" er forkortet engelsk for "Bring up my post") Du må tidligst lave et bump 24 timer efter sidste indlæg! Brug det med omtanke, og overvej om grunden til at ingen svarer er, INDEN du laver et bump! Bump er ikke tilladt, hvis det på nogen måde er for at fremme egne eller bekendtes firmaer, produkter eller ydelser.

10. Private Beskeder:

Brugere at forummet har mulighed for at sende/modtage Personlige Beskeder til andre brugere. Generelt bør de fleste indlæg skrives i forummet, så flest mulig for udbytte af erfaringerne. Men i nogle tilfælde kan det naturligvis være hensigtsmæssigt at skrive direkte til forfatteren af et indlæg.

Personlige beskeder kan naturligvis også bruges til "venne" beskeder.

En personlig besked er, som det siges, personlig. Indholdet af personlige beskeder må derfor ikke offentliggøres eller videresendes til andre, hverken i sin helheld eller i uddrag, uden afsenderens samtykke.

Der skal holdes en almindelig god tone i personlige beskeder og chikane eller lignende ikke tilladt.

11. Upload af billeder:

Thaiguide.dk/thailanddebat.dk vil ikke anvende uploadede fotos på egne sider, uden brugerens skriftlige accept. Thaiguide/thailanddebat kan dog ikke forhindre, at andre kopierer billederne og ikke stilles til ansvar derfor. Brugeren har til enhver tid ophavsretten til sine billeder, men billederne vil ikke blive slettet eller krævet slettet i det tilfælde at brugere vælger at forlade forumet eller udelukkes pgra overtrædelse af reglerne.

Thaiguide.dk/thailanddebat.dk kan ikke holdes ansvarlig for billeder eller andet indhold uploaded til siderne. Det er brugerens ansvar at sikre, at evt. copyright er overholdt.

Billeder må ikke være pornografiske, racistiske, reklamelignende eller på anden måde upassende eller anstødelige. Sådanne billeder vil blive fjernet af administrationen. Administrationen bestemmer alene, hvad der anses for at være upassende eller anstødeligt.

Billeder af den thailandske kongefamilie / Kongehuset må gerne uploades, men må på ingen måde være negative eller have negative signaler om Kongehuset, ej heller ironiske toner. Venligst vær forsigtig med dette.

12. Tal pænt!

Husk, at bevare en sober tone i dine indlæg. Undlad at bande. Ironi og sarkasme kan nemt misforståes, så undlad at bruge dette. Politik og religion er ømtålelige emner og skal omgåes med uderste forsigtighed. Derfor opfordres til ikke at bringe disse emner op.

Fornærmethed hører ikke til her. Først og fremmest fordi det ikke er rimeligt at blive fornærmet over, hvis brugere ikke pr. omgående svarer på ens spørgsmål eller har en anden mening om et emne.

Moderatorerne i forum har fuldmagt til at slette indlæg, og hele tråde, hvis de skønner det nødvendigt. Hvis du har et problem med en anden bruger, så kontakt administrator, og sagen vil blive taget op. Ellers er der risiko for "mudderkastning" og det tolereres ikke, og der bliver slået ned på det med den hårde censur-kniv.

Vi er alle startet fra bunden Undgå nedladenhed. Der findes ikke dumme spørgsmål. Alle er på et tidspunkt startet forfra med såvel viden om Thailand, rejser og lignende. Det er ikke så ringe at huske sig selv på.

13. Ikke er tilladt omtale i Forum og Private Beskeder:

Udover emner, reklamer m.m. omtalt andre steder er følgende ikke tilladt i Forummet:

1. Vi respekterer den Thailandske Kongefamilie, Kongehuset og den Thailandske Lov på området og derfor er negativ omtale eller debat af kongefamilie, Kongehuset eller Lovgivningen på området ikke tillladt.

2. Det er ikke tilladt at offentliggøre information om andre brugeres identitet i Forummet eller i Personlige Beskeder. Det være sig f.eks. rigtigt navn, adresse, telefonnummer eller lignende personlige detaljer, med mindre disse informationer er at finde i brugerens profil.

3. Personlig information om andre brugere må ikke skrives, hvis det ikke er skrevet af personen selv i forumet. Det kan f.eks. være information der kendes fra privat bekendskab, fra tidligere evt fra andre fora. Hvad der evt er skrevet andre steder eller hvad andre har gjort, hører ikke til her og er kun personfnidder og ikke relevant for debatten.

4. Personangreb �?? du må gerne være uenig med andre, men gå efter bolden og ikke manden. Nedladende/negativ omtale/spydigheder/stikpiller/spørgsmål af personer hører ikke til i en seriøs diskussion. Personangreb accepteres ikke.

5. Spam �?? det kan være følgende men ikke begrænset hertil: Være gentagne/mange indlæg blot for at skrive og ødelægge aktuelle debatter, mange indlæg uden egentlig indhold eller relevans eller blot for at skrive. Det kan være indlæg der mest har karakter af at provokere en stemning og ballade frem. Det kan være at starte emner, der ikke direkte har relevans til Thailand og som er lavet for at lave indlæg uden relevant indhold eller for at udelukkende at provokere.

6. Enhver form for publisering af ulovligt materiale eller henvisninger til sådant ikke tilladt.

7. Henvisning til, omtale af eller opfording til sexuelle ydelser er heller ikke tilladt.

8. Dobbelt profiler, hvor samme bruger anvender forskellige brugernavne, er ikke tilladt.

14. Privat livets fred:

Vi respekterer privatlivets fred for alle vores besøgende, brugere og evt. kunder.

Alle dine oplysninger holdes strengt fortroligt. Ingen oplysninger vil nogensinde blive solgt eller blive overdraget til nogen tredjepart.

Dine informationer bruges udelukkende til at give dig adgang til forummets muligheder og give dig mulighed for at give andre information om dig, f.eks. hvor du kommer fra, via din profil.

Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andet end information fra forummet, som du selv har ønsket at få. Dette forudsætter dog, at du har valgt at din adresse skal skjules i din profil!

Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller anden reklame på din E-mail adresse.

15. Administrationen - moderatorer:

Alle indlæg bliver offentliggjort uden "censur" og vi tror på at det kan fortsætte med denne frie debat form. Dog har administrationen/moderatorer ret og pligt til at se til at Forum Reglerne bliver overholdt og kan til enhver tid udnytte denne ret til at redigere eller fjerne upassende indlæg eller emner.

16. Brud på forumreglerne, udelukkelse af brugere eller ophør af medlemskab:

Brud på forumreglerne vil som hovedregel medføre en advarsel via Privat Besked og hvis dette ikke hjælper på årsagen til advarslen, kan det betyde udelukkelse af det enkelte medlem. I grovere overtrædelser af Forum Reglerne, kan udelukkelse ske uden forudgående advarsel.

Ved mildere overtrædelser af reglerne, kan der tildeles 2 ugers karantæne fra forumet, hvor login ikke vil være muligt. Tildeling af karantænen vurderes af Admnistratorer og Moderatorer og beror på individuelle bedømmelser. Karantæne kan idømmes uden advarsel, men vil blive informeret via email.

Udelukkelse af brugere er naturligvis ikke noget administrationen ønsker skal ske overhovedet og vil kun blive anvendt, hvor der ikke er andre mulige løsninger.

Udelukkelse kan ske ved spæring af brugerens e-mail adresse og/eller IP-adresse. Udelukkelse af e-mail adresser fra bestemte domainer eller hele grupper af IP-adresser kan også anvendes. Opdager administrationen, at en udelukket bruger har oprettet en profil under et nyt bruger navn, vil vedkommende automatisk blive udelukket igen.

Oplever du at andre bryder reglerne eller har problemer med en anden bruger kan du kontakte administrationen som da vil undersæge sagen og finde den rette løsning.

Det er selvfølgeligt kedeligt, når brugere ønsker at forlade Forumet, men hvis det sker vil det bliver respekteret og brugeren vil da ikke længere være tilgængelig. Indlæg der er skrevet vil dog ikke blive og kan ikke kræves slettet, da det vil ødelægge indholdet. Det samme gælder eventuelle billeder, der er uploaded i indlæg.

Brugerprofiler slettes ikke, da det vil gøre diverse tråde medlemmet har deltaget i usammenhængende. Der vil være tale om udelukkelse af profiler uanset om det er brugeren selv der ønsker at forlade Forumet eller brugeren bliver udelukket pgra overtrædelse af reglementet.på frivilligt basis eller ved udelukkelse/udsmidning pga. brud på Reglementet. Som bruger i Forumet frasiger du dig dermed retten til eventuelt at kræve din brugerprofil slettet i fremtiden.

17. Reklamering og køb, salg og bytte:

Som hovedregel er reklamering ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at starte en tråd/emne med reklame for firma, produkt eller lignende, hvis det er egne eller bekendtes produkter/firmaer. Det hverken som direkte eller indirekte reklame, hvor reklamen kamofleres som rejsebeskrivelse eller lignende. At oprette profil og udelukkende have det formål at skrive indlæg om egen eller bekendtes firmaer/produkter er ej heller tilladt.

Indlæg af generel karakter er stadig tilladt, sålænge det ikke har reklame for egen vinding til formål.

Der kan være en hårdfin grænse mellem de forskellige typer indlæg.

Dog tillades indlæg med links eller omtale som svar på indlæg, såfremt de har relevans for emnerne eller for Thailandsinteresserede og brugeren generelt deltager i debatterne og ikke kun deltager ved indlæg af reklamemæssig karakter.

Det er heller ikke tilladt at reklamere for, henvise til eller omtale andre thailandsrelaterede hjemmesider/forums på dansk eller andre nordiske sprog. Dette gælder også for signaturer og webadresser i profiler og andre steder hvor det kan forekomme.

Der må under ingen omstændigheder henvises til, omtales eller reklameres for firmaer, produkter eller ydelser af sexuel karakter.

Kategorien, Køb, salg og bytte, er udelukkende til køb og salg mellem private. Salg af produkter m.m. fra egne eller bekendtes firmaer er ikke tilladt. Sættes noget til køb, salg eller bytte skal brugeren svare på relevante spørgsmål fra andre brugere. Ellers slettes indlæggene. Indlæg om salg af bolig er kun tilladt, såfremt boligen er i Thailand.

Administrationen bestemmer helt og holdent hvad der er reklame og bedømmes til at være af reklamekarakter.

Administrationen forbeholder sig ret til uden videre at fjerne reklame indlæg, som skønnes ikke at overholde disse retningslinier.

18. Ændring af Forum Regler:

Administrationen forholder sig retten til at ved enhver tid, og uden varsel eller advisering, at ændre Forum Reglerne.

Med venlig hilsen

Adminstrationen for Thaiguide.dk

Nyeste indlæg
     
Forum guide
Nyeste indlæg - forsiden
Forum oversigt
Søg
Guider:
Kom godt igang
Billeder i indlæg
Video i indlæg
Google kort i indlæg
     
Sticky - fastholdte
Nødtelefonnumre i Thailand
Problem at veksle danske kroner i Thailand
Alle indrejserestriktioner fjernes fra 30. september (2022)
Indrejsekortet, TM6, som udfyldes i flyet afskaffes midlertidigt
Visum til Thailand fåes nu 100% online - visum sendes via e-mail
E-cigaretter ulovlig at medbringe til Thailand
Turistfælder
     
Populære emner
bank konto i thailand
ang. thailand...
Børn med på ferien.
Famileværelser på Koh Samui...
Spørgsmål fra førstegangsrejsende
10 ting, man ikke gør i Thailand
Sjove ting og billeder
Mad til børn +mælkeerstaning
HURTIGSTE VEJ TIL ET VISUM
     
Mest læste emner
     
Besøgende
· Gæster online: 8
· Brugere online: 0
· Antal brugere: 1,236
· Nyeste bruger: Bohnielsen
     
Hjælp, regler, kontakt
Hjælp til forum - FAQ
Forum råd og regler
Kontakt
     
ældre nyheder om Thailand
Overskrifter
Fuld tekst - alle nyheder