Thaiguide.dk - Hoteller
Thaiguide.dk - Hoteller

Booking med børn

Mulighederne for ekstra senge osv

Børnepolitiken varierer fra hotel til hotel og dermed også mulighederne for at få ekstra senge.

Mange hoteller tilbyder at der kan være et barn med som deler seng med de voksne og et barn som får en ekstra seng.

Aldersgrænser for børn

Som hovedreglen er grænsen mellem 2 0g 11 år, hvor børn f.eks. kan dele seng med voksne. Nogle hoteller kan have andre grænser.

Indtast børnenes alder

Når du er inde på siden om de enkelte hoteller og vil booke skal du skrive deres alder i feltet med “Child’s AGE” og ikke antal børn.

Har du mere end et barn med, så skriver du de to børns alder adskilt af et komma: Eks: 4,5  som eksemplet her:

booking-born

Er det nødvendigt med en ekstra seng vil det blive vist i oversigten som billede lige nedenfor, hvor det også vil stå hvis barnet kan dele seng med voksne uden ekstrabetaling for overnatningen.

Har I et barn med som kan dele seng med dig/Jer uden ekstra betaling, får I nogle gange muligheden for at tilvælge en ekstra seng mod ekstrabetaling. Det vil blive vist som sådan her, hvor der vælges til og fra:

booking-born-ekstra-seng

Prisen

Prispolitiken for børn som deler seng med voksne og ekstra senge er forskelligt fra hotel til hotel. Ved hvert valg kan du se prisen for valget lige under værelsesoversigten.

Det kan være prisen for barn uden ekstra seng, som kan være gratis eller koste et mindre gebyr, samt prisen for ekstra seng. Det vil du kunne se ud som her:

born-pris-ekstra-seng


Skulle der være noget du er i tvivl om eller problemer undervejs, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakt Thaiguide.dk på thaiguide@www.thaiguide.dk eller reservationskontoret direkte på mailadressen angivet på bookingsiderne.


Seneste rettet: 22-04-2017