Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Om Thailand og thaierne

Denmark in Thailand 2008 - Celebrating 150 years of Thai-Danish diplomatic relations.

I 1858 besøgte den thailandske konge Chalalongkorn Danmark for første gang! Thai Airways blev startet som et joint venture med SAS i 1949! Og i dag er mere end 200 danske firmaer etableret i Thailand. Det er bare nogle af de informationer, du kan finde i en ny bog, der netop er blevet lanceret af den danske ambassade i Bangkok for at fejre 150-året for etableringen af diplomatiske relationer mellem Danmark og Thailand.

Bogen giver et indblik i de mange aspekter af det langvarige forhold mellem de to lande – diplomatiske, royale, kulturelle, kommercielle, i turisme og meget mere. Samtidigt er bogen en informativ guide til Danmarks og danske virksomheders konkurrencefordele i verden i dag, og den bruges i promoveringen af danske virksomheder i Thailand.

Bogen består af 136 sider og indeholder både en engelsk og thailandsk version. Den kan bestilles for DKK 200 eller BAHT 1300 plus forsendelse ved at kontakte Den Danske Ambassaden i Bangkok på tlf +66 (0) 2343 1100 eller www.ambbangkok.um.dk

Se forside og indholdsfortegnelse på engelsk og thai her.

Teksten er taget fra dette link til ambassadens hjemmeside

Få svar på en masse om Thai'erne og deres kultur.

Mange har deres indtryk af Thailand fra vidt forskellige kilder. Mange har deres indtryk fra rejser af kortere eller længere varighed. Som charterturist eller rygsæk. Andre har læst/hørt eller ikke mindst set en forfærdelig masse ting i de populære TV-programmer i prime-time.

Men som ved enhver anden kultur er der altid en masse ting der er meget anderledes. Kulturelt, og menneskeligt. En masse hvorfor er det sådan spørgsmål kommer frem. "Hvorfor smiler de altid?" For at forstå det er det nødvendigt at gå mere i dybden.

Men frem for alt seriøst skrevet og det passer ganske godt med mine egne erfaringer gennem 19 ugers ophold forskellige steder i landet fordelt over flere år.

Opdateret februar 2011

Se stort billede af forsiden

Se bagsiden
og læs
forfatterens ord

 


Bogen giver et ganske godt indtryk af Thailand og Thai'erne. Ikke kun de gode sider, men også de "dårlige" sider som der selvfølgelig også er.

ISBN 87-984642-6-4, 1997,

Vejledende pris omkring 100 kr. Kan også lånes på bibliotekerne.

© Copyright 2000-2017 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.