Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Kæledyr med til Thailand

 

Vil du gerne have din hund, kat eller andet kæledyr med til Thailand er der regler såvel for hvad Thailand kræver for at de kan komme ind i Thailand.


Ligeså har Danmark regler for hvad der kræves når vovse eller katten skal tilbage til Danmark. Disse kan tilsvarende bruges hvis du ønsker at tage en hund eller andet kæledyr med til Danmark.


Indførsel af kæledyr til Danmark

Reglerne for hvad Danmark kræver omtales ikke her, da det nemt kan tjekkes op i Danmark.
Men et sted at starte kan være fødevarestyrelsen - Rejse med kæledyr samt denne også hos fødevarestyrelsen Sådan rejser du med din hund.

Indførsel af kæledyr til Thailand

Her er kopieret fra Den Thailandske Ambassade i København som det så ud i maj 2015 -

Kæledyr på rejse


Dette er en dansk oversættelse af den engelsk version der også findes på Ambassadens hjemmeside - Importing dogs and cats

Tilsvarende ordlyd kan findes på flere andre ambassadesider.

Indførsel af kæledyr til Thailand

Der henvises til Department of Livestock-Development vejledning (TG: link virker ikke mere. Se link til DLD nederst) for import af hunde og katte til Thailand.

Regler for indførsel af hunde og katte:

Regler for indførsel af hunde og katte:

 

1) Helbredsattest på engelsk udstedt og underskrevet af en fuldtids autoriseret veterinær myndighed i det land, hvorfra dyret eksporteres, såfremt det i forvejen er godkendt af en veterinær, med angivelse af:

1.1) antal af dyr

1.2) race, køn, alder og farver eller anden identifikation af dyret

1.3) navn og adresse af ejer ELLER kennel, hvor dyret er opdrættet

1.4) bekræftelse af følgende betingelser (2) til (5).

2) Dyrene kommer fra et område, hvor veterinære sygdomme er under kontrol. De forekommer raske og uden tegn på uheldige og smitsomme sygdomme inklusiv Ectoparasitism på tidspunktet for eksport og er i stand til at rejse.

 

3) Landet har været fri for Rabies i en periode på mindst 12 (tolv) måneder Eller, dyret er blevet vaccineret mod Rabies med en officielt godkendt vaccine ikke mindre end 21 (enogtyve) dage før afrejse.

 

4) ENTEN a) hunden er vaccineret mod Leptospirosis mindst 21 (enogtyve) dage før afrejse. ELLER b) hunden har gennemgået en prøve for Leptospirosis med negativ resultat i en periode på 30 (tredive) dage forud for afrejse.

 

5) Dyrene skal være vaccineret mod andre betydningsfulde uheldige og smitsomme sygdomme så som: Distemper, Hepatitis og Parvovirus med en officielt godkendt vaccine mindst 21 (enogtyve) dage før afrejse.

 

6) Dyrene skal transporteres i en godkendt container, så dyret ikke udsættes for risiko for skade eller unødige lidelser.

 

7) Det er ikke tilladt, at dyrene kommer i kontakt med andre dyr, såfremt mellemlanding er påkrævet i en godkendt og midlertidig lufthavn. Det kan ikke tillades, at de forlader lufthavnens område, med undtagelse af forflyttelse til en officielt godkendt karantæne område.

 

8) Dyrene skal være i karantæne i en godkendt lokalitet i en periode af ikke mindre end 30 (tredive) dage efter ankomst, og i denne periode skal de underkastes nødvendige prøver/eller behandlinger. Importøren/ejeren bærer alle eventuelle omkostninger, som måtte forekomme.

 

9) Undladelse af opfyldning af ovennævnte procedurer kan medføre, at dyrene bliver returneret til oprindelseslandet, eller aflivet uden erstatning.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Bureau of Disease Control and Vetenary Services, Department of Livestock Development, Phayathai Road, Ratchtavee 10400, Thailand.

Tlf. (662) 653-4444, lokal 4174, 4175, 4177-79

Fax. (662) 653-4865

E-mail: dcontrol8@dld.go.th

Website: www.dld.go.th

Kilde : Det Kongelige Thailandske Generalkonsulat

Maj 2015

© Copyright 2000-2017 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.