Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Gebyrer visum, forlængelser m.m.

Priserne kan være forskellige alt efter hvilket land der søges i.

I Danmark er priserne:

 

På den Thailandske Ambassade i Hellerup:

Turistvisum med en indrejse - kr. 250.
Turistvisum, med ubegrænset antal indrejser, METV - kr. 1.250.

Non Imm visum, en indrejse, gyldigt 90 dage - kr. 500.

Non Imm visum, multiple indjreser, gyldigt 12 måneder - kr. 1.250

Priserne fra oktober 2018. Den fulde liste prisliste, gældende fra 1. marts 2018, kan ses hos Ambassaden.

Nedenfor uddrag fra "Immigration Bureau"s liste som den ser ud i oktober 2018.

Visa - vejledende priser fra myndighederne

  • Anvendes på nogle ambassader og konsulater. Men mange, som ambassaden i Danmark, tager lidt mere.

    Transit visa: 800.- Baht

  • Tourist visa: 1,000.- Baht (per indrejse)

  • Non-immigrant visa:

    • single entry: 2,000.- Baht

    • multiple entries within 1 year: 5,000.- Baht

    • multiple entries within 3 years for holders of passports or other travel documents from the Asia-Pacific cooperation group who travel in and out of the Kingdom for business:

  • Immigrant visa: 1,900.- Baht

  • Non-quota immigrant visa:

  • single entry: 1,900.- Baht

    • multiple entries within 1 year: 3,800.- Baht

Application for extension of temporary stay
(eks forlængelse af turistvisum med 30 dage)

  • 1,900 baht per time

Application for re-entry permit

  • Single entry: 1,000.- Baht

  • Multiple entries within remaining period of admission: 3,800.- Baht

Application for permanent residence in the Kingdom

  • Arrival prior to immigration act: 19,000.- Baht per piece

Residence certificate (TM. 16)

  • For shared investment or special investment: 191,400.- Baht

  • For employment or expert: 191,400.- Baht

  • For foreigner married to Thai national: 95,700.- Baht

  • For foreign head of family taking care of children of Thai nationality: 95,700.- Baht

  • For spouse of foreign resident in the Kingdom: 95,700.- Baht

  • For children of foreign resident in the Kingdom or of Thai nationals:

    • Underage: 95,700.- Baht

    • Adult: 191,400.- Baht

  • For non-quota immigrants (original resident): 95,700.- Baht

Den officielle liste over gebyrer fra de thailandske immigrationsmyndigheder kan findes her . På thai.

Gyldig oktober 2018
© Copyright 2000-2018 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.