Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Mere visum information - links
Visum, turist, Non Immigrant, forlængelser m.m.

Visum til Thailand udstedes af landets udenrigsministerium, repræsenteret ved ambassader og konsulater, og giver personer mulighed for at rejse ind i Thailand, mens det er immigrationsmyndighederne i Thailand, der fastlægger hvor længe personer må opholde sig i Thailand.

Visumet er dog ikke en garanti for at kunne komme ind i Thailand. Der kan immigrationsmyndighederne i særlige tilfælde afvise indrejse på trods af gyldigt visum, hvis de ikke mener betingelserne eller reglerne for at være i Thailand er opfyldt.

Ligeledes er det immigrationsmyndighederne, der håndterer forlængelser og andre ting vedrørende visum, når først personerne er i Thailand.

Kort sagt:

Før du kommer til Thailand varetages alt af ambassader og konsulater.


Efter du er landet i Thailand eller kommer til en paskontrol ved grænseovergang, varetages alt af immigrationsmyndighederne i Thailand.

Link til officielle regler for forlængelser af ophold/visium kan findes nederst på siden.

 

Visum

 

Thailands Ambassade i Hellerup

 

www.thaiembassy.dk

Thailandske ambassader og konsulater verden rundt

 

www.thaiembassy.org

Regler og information.
Fra det Thailandske Udenrigsministerium:
www.mfa.go.th

Oversigt om visum information

 

Herunder:

 

Forlængelser m.m. - se også nederst på siden

Immigrationen har i 2017 fået ny webside. De næste link virker derfor ikke og overstreget. Opdateres snarest. Immigrations webside er dog samme:
www.immigration.go.th

Turist-, ægtefælle-, pensionist-, arbejs-visum m.fl.

Fra "Immigration Bureau":

www.immigration.go.th


Oversigt over nødvendige dokumenter til forskellige formål


90 dages rapportering
- oversigt
90 dages rapportering - guide/vejledning, pdf

Immigrationskontorer

Branch list

Gebyrer

 

www.immigration.go.th/nov2004/en/base.php?page=fee

Officielle grænseovergange

Nord
Nordøst
Centrale Thailand
Syd

Officielle regler for forlængelser

Disse to dokumenter viser hvilke forhold der kan give mulighed for at forlænge sit visum.

Dvs der vises hvad der skal til for at forlænge et visum for f.eks. at bo i Thailand som pensionist, arbejde, studerende osv.

 

Det ene er oversigt over betingelserne og krav for at søge en forlængelse.

 

Det andet er oversigt over den dokumentation der skal følge med en ansøgning for de forskellige muligheder for forlængelser.

Regelsæt og dokumentationskrav gældende fra 29. august 2014:

ORDER OF THE IMMIGRATION BUREAU, No. 327/2557
Criteria and Conditions for Consideration of an Alien’s Application for a Temporary Stay in the Kingdom of Thailand

Kan ses her (pdf-fil).

 

ORDER OF THE IMMIGRATION BUREAU, No. 138/2557
Supporting documents for Consideration of an Alien’s Application for a Temporary Stay in the Kingdom of Thailand
Kan ses her (pdf-fil).

Relevante afsnit kunne være:

turist - 2.4

arbejde/employment
- 2.1 - 2.7, 2.12, 2.15 - 2.17

Studere - 2.8 - 2.11. 2.13

Ægteskab og eller forældre til thailandsk barn/børn - 2.18

Pensionist visum - 2.22


Regelsæt, 2008:

Police order fra november 2008, kan hentes her.

Ændingerne i forrige regelsæt fra 2006 er mærket med rødt.

Indeholder 2 kolonner - Begrundelse og kriterier.

Relevante afsnit kunne være:

arbejde/employment - 2.1 - 2.7, 2.12, 2.15 - 2.17

Studere - 2.8 - 2.11. 2.13

Ægteskab og eller forældre til thailandsk barn/børn - 2.18

Pensionist visum - 2.22

Bemærk at dokumentationen som kræves ved ansøgning, er ikke med her. Den kan ses nedenfor i regelsættet fra 2006.

Forrige regelsæt, 2006:

Police order 2006, kan hentes her.

Indeholder 3 kolonner - Begrundelse, kriterier og dokumentation.

Bemærk, kriterierne i denne police order er blevet ændret med regelsættet fra november 2008. Regelsættet, som der henvises til ovenfor.

Gyldig december 2015
© Copyright 2000-2018 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.