Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Re-entry Permit - Non Immigrant visum forlængelser

Hvis du har et visum med kun en indrejse eller har en forlængelse af et non Immigrant visum, kan du købe en re-entry permit hvis du ønsker at rejse ud af Thailand og tilbage igen på samme visum/forlængelse

Rejser du uden kan du ikke komme ind igen på samme visum/forlængelse.

 

En re-entry permit giver dig lov til at vende tilbage til Thailand inden den tid som er angivet som "Admitted Until" på dit stempel ved indrejse eller den dato som din forlængelse løber til.

 

Re-entry Permit SKAL haves INDEN du forlader Thailand.

Den skal søges separat og er ikke gratis. Det kan laves til en eller ubegrænset antal gen-indrejser.

 

Gebyret er p.t.
- 1,000 Baht for enkelt udrejse
- 3,800 Baht for multiple udrejser

Visum der er tale om kan være et turistvisum eller Non-Immigrant visum, f.eks. "O" eller "B", med kun en indrejse.

Ved indrejse får du lov til at være 60 dage for turistvisum og 90 dage for Non Imm visum i Thailand og får stemplet en dato "Admitted Until" i passet. Med re-entry permit kan du rejse ud af Thailand i denne 60 eller 90 dages periode, men skal rejse tilbage til Thailand igen inden "Admitted Until" datoen.

Forlængelse at dit Non Imm visum, permission to stay stempel, som f.eks. såkaldt retirement, ægteskabsvisum eller til arbejde, skal du også have re-entry permit hvis du ønsker at rejse ud af Thailand og tilbage igen mens forlængelsen gælder.

Har du et non immigrant visum med multiple indrejser eller Multiple turistvisum, METV, r ellerfungerer dette som re-entry permit og du kan rejse ud og ind som du lyster i visumets gyldighed.

 

Hvor kan du få det?

Denne Re-entry Permit udstedes på immigrationskontorer, ved grænseovergange og i Subvarnabhumi Lufthavn i Bangkok. I Lufthavnen kan det udstedes i forbindelse med afrejse - se lufthavnenes side - Re-Entry Visa.


Hvis du ved du vil rejse ud af landet er det måske nemmest at få det lavet samtidig med forlængelsen eller ved indrejse.

Du skal medbringe følgende:

- Udfyldt ansøgningsformular, TM-8. Kan hentes her.
- Et 2" foto
- Kopi af pas (billedside, visum side og senest indrejse stempel)
- Gebyr

 

Se evt også siden med gebyrer.

Mere information:

Den Thailandske Ambassades information om re-entry permit

 

Gyldig januar 2017
© Copyright 2000-2018 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.