Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Tag en kopi

Ha en kopi af de vigtigste rejse dokumenter med hivs noget skulle ske.
En papirkopi er godt at have med og så elektronisk form også. F.eks. pas og kreditkort, rejseforsikrings-bevis, billet.
Scan dem ind i laptop eller tag et foto og send det til en mailadresse eller "dropbox", som du kan komme til på turen.
Sørg for du har adgang til den mailadresse som du har fået billet, forsikringspapirer osv sendt til.
E-boks også en mulighed.

"Danske" steder?

Skulle du få lyst til lidt dansk mad, møde andre danskere over en bid mad eller en forfriskning, bo på dansk ejet/drevet hotel eller lignende.

Så se listen over "danske" steder i Thailand.

Mobil og billig telefonering

Et par gode tips til at spare på de store roaming regninger.

Forstå dit visum til Thailand

Herunder forklares hvad de enkelte punkter på et visum betyder.

 

De væsentlige at se på er måske typen og antal indrejser og ikke mindst "Enter before" datoen, der fortæller hvornår visumet er udløbet og ikke kan bruges til indrejse mere.

 

Stort billede

1 Type of Visa

Der vil stå koden for det visum du har fået.
Tourist eller Non-Immigrant

2 Category

TR for turistvisum

B, O, ED og flere forskellige for Non-Imm visum.
For type "O" fremgår det ikke om det er baseret på ægteskab eller pensionist.

3 No. of entry

Turist: 1 eller M / multiple (flere). (turistvisa udstedt inden 13. november 2015 kan 1, 2 eller 3.

Non-Imm - 1 eller M / multiple (flere). (90 dages visum giver 1 indrejse, 12 måneders visum giver multiple)

4 Fee

Beløbet der er betalt.

5 Issued at

Ambassaden eller konsulatet visumet er udstedt af.

6 Date of issue

Udstedelsesdatoen, som "Enter Before" - gyldighedsdatoen regnes fra.

7 Enter before

Indrejse i Thailand skal ske senest denne dato for at visumet kan bruges.
Ved visum med flere indrejser på skal sidste indrejse også ske inden denne dato.

Datoen vil være følgende antal dage efter udstedelsen:
Turistvisum 1 indrejse - 90 dage

Turistvisum METV, Multiple indrejser - 180 dage

Non-Imm 1 indrejse - 90 dage

Non-Imm multiple indrejser - 12 måneder


Se mere om gyldigheden af visum og opholdets længde.

8 Passport no.

Dit pasnumer

9 No. of accompanying children

Antal børn der søgt visum til

10 Remarks

Kan f.eks. være "work prohibited" for turist visum. Altså arbejde ikke tilladt.

11 Authorised signature

Underskrift fra ambassaden/konsultatet

12

Her vil dit visumnummer stå.

I felterne nedenunder, ikke med på billedet, vil bl.a. stå dit navn, pasnummer og visum nummer med maskinskrift.

Gyldig november 2015

© Copyright 2000-2018 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.