Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
At gifte sig med en thaipige, side 2

Internet kontaktbureauer
Internettet er et et glimrende sted til at skabe kontakter på, men jeg tror ikke på det som eneste kontaktform. Kulturen, baggrund, levevis er så forskellig fra Danmark. 

Jeg mener ikke. at det er nok at kvinden kommer et smut til Danmark på ferie, inden hun så måske beslutter at flytte til Danmark. Der ikke er anden vej end at besøge landet og forsøge at forstå hvad der sker. 

At se hvor kvinden kommer fra, hendes familie, hendes dagligdag og levevis og værdier i livet, vil gøre det meget nemmere at forstå kvindens handlinger, gøremål og værdier i livet. Og få en forståelse af hvorfor kvinden måske i nogle situationer ikke handler som vi er vant til i vores kultur. Der er virkelig en verden til forskel mellem livet og værdierne i Thailand og i Danmark. 

At tro at man kan finde en thaipige på en internet kontaktbureau hjemmeside og evt. besøge hende en uge på ferie, så er man blevet lykkelig gift....  

Ville man gøre det samme i Danmark, kan man spørge sig selv. Næppe, fordi de fleste mener at der skal lidt tid til at lære hinanden at kende og finde ud af om man nu også spiller sammen i dagligdagen. Så hvorfor ændre det og tro det er lettere at få tingene til at spille, når oveni er både sprog og kulturforskelle. Det gør det måske kunne endnu mere nødvendigt at tage tiden og se om det kan bære. 

Tror mænd, at thaipiger, er som dyr, som man tager på dyrskue for at se på og derefter tager med hjem - så tager man(den) grusomt fejl. Undskyld. 

Bog, der egentlig er meget sjov
at læse og som giver et virkeligt, ikke overdrevet eller fordømmende, billede af tingene.

Hello my big big honey-
Love Letters to Bangkok Bar Girls and Their Revealing Interviews.

ISBN: 974-88761-9-5
Dragon Danca Publications
Bangkok
Thailand
Distributed by
white lotus company
gpo box 1141
bangkok 10501 

Et par historier

Jo længere tid man har været i Thailand - jo mere er der man ikke forstår.

Når pigerne siger: 
 
Good heart betyder det stupid farang.
 
Good to take care - har mange penge.
 
Broken heart - manden stoppede med at sende penge.

Et par råd:

Vær ikke naiv i Thailand.

Bevar hovedet koldt og vær realistisk. Har du mødt en sød pige på en ferie, så tag det som hovedregel for det det var. En ferieoplevelse.

Barpiger

bare 19 år og barpige

Barpiger kan man sikkert skrive mange sider om.

På siden om barpiger kan du bla. se lidt mere om deres baggrund, hvor de kommer fra og det at rejse til vesten. Find også en munter tekst over en barpiges 10 bud der. Siden kan også være gavnlig selvom kæresten ikke er barpige, da baggrunden måske er den samme.

Fortsat fra side 1

© Copyright 2000-2017 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.