Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
20 årig piges oplevelse af Bangkok ved juletide

Rejsebeskrivelse


Dato: 28. februar  2010

(Turen er gået 6 uger til Indien forud for disse dage i Bangkok)

Det var noget af et positivt kulturchok at komme til Bangkok. Alt var så rent, der lugtede ikke, man blev ikke overfaldet af en masse mennesker der ville sælge en noget, der blev ikke gloet på en og alle opførte sig pænt og ordentligt.

Det var underligt lige pludselig at skulle til at spise med bestik igen efter man havde brugt klørfem i 6 uger og i traffiken har jeg været ved at blive kort ned et par gange. I Indien stopper de for en og det gør de altså ikke her.

Men hvad har jeg så lavet i Bangkok i en uge. Så lidt som muligt. Jeg har boet hos Lars (en tidligere onkel) og da han har en lækker lejlighed har jeg bare nydt at kunne ligge på sofaen og se fjernsyn, gå ned til poolen og slikke sol og havde en ordentlig seng at sove i og få noget ordentligt at spise.

Han bor i den mere moderne og dyre del af Bangkok, hvor skyskraberne rager op overalt og gaderne er fyldt med kæmpe shoppingcentre (der kan Magasin og Illum godt pakke sammen) lækre restauranter, barer og pubber. Men jeg har da fået set et par templer og så skulle jeg jo lige se den berømte Khao San Road og hvor var jeg glad for jeg ikke skulle bo i det backpacker helvede.

Jeg har nok oplevet et andet Bangkok end mange andre turister, da jeg har boet hos Lars og har mødt hans kæreste, som er thai, og hun har givet mig nogle gode oplevelser med fra Bangkok.

Ellers har jeg her i Bangkok været på kondom restaurant, kigget ind på en af Bangkoks berygtet/berømte Go-Go barer, spist smørrebrød (hold op det var lækkert med rugbrød og dansk pålæg), siddet i kø i en taxi i 1 1/2 time (trafikken her i Bangkok er håbløs gennemsnitsfarten er 4km/t i myldretiden og det er myldretid næsten hele døgnet), blevet klippet i World Trade Center af en ladyboy, kom til at tage en båd til Bangkoks dyreste hotel (og de kunne hvis godt se at jeg ikke hørte til der i klipklapper og forvasket stroptrøje, men hvis jeg engang får penge så skal jeg bo der) og ellers har jeg bare sovet længe og slappet af og shoppet.

Ja og så er julen overstået. Juleaftens dag brugte jeg ved poolen og da Lars fik fri gik vi på dansk restaurant og fik dansk julemad og det smagte næsten som mormors julemad. Bagefter gik vi på Hard Rock Cafe, hvor der var live band og en masse søde thaier, der troede at jeg var Lars's kone (*) og jeg festede rigtig igennem og havde det mindre godt dagen efter.

Iaften tager jeg sydpå til Ko Phangan som skulle være en rigtig ungdomsø og imorgen er der fullmoon party, så det skal nok blive sjovt. 
..
Dette er pigens oplevelser, som blev sendt hjem til venner og bekendte i december 2001.

-----

Hvis du har lyst til at give en kommentar til historien, kan det du gøre det i forumet, hvor beskrivelsen også er. Den finder du på:
www.thaiguide.dk/forum/forum/viewthread.php?thread_id=315

© Copyright 2000-2017 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.