Find os på Thaiguide på Facebook
Forsiden
Thailand - mere end badeferie og natteliv

Thailand har mange muligheder udover dem du først har i tankerne som Bangkok, shopping, historiske og kulturelle oplevelse, mad, natteliv  og underholdning, og den eksotiske badeferie ved de smukkeste strande 

Dykning

Det varme tropiske vand i Gulf of Thailand og Andaman havet, ved Phuket, giver ideele betingelser for scuba dykning og snorkling. Farverige koraler og en rig diversitet af havets liv.

Kvalificerede instruktører, ofte vesterlændinge, og alt udstyr kan arrangeres alle steder, mens både kan hyres til gruppe eller enkelt dykkerture til rimelige priser.

De største dykkersteder er Phuket, Krabi, Trang og Koh Samui og øerne Koh Tao og Koh Pha-ngan lidt nord for Koh Samui.

 

 Elefant Safari

 

I Thailands afsides skovecan elefanter stadig ses arbejde med tømmer. Rejsende til Ciang Mai, Chiang Rai og Mae Hong Son kan komme på excursioner til "elefant workinge camps" og endda ride en tur på elefantryg.

 kort eller lang tid gennem junglen og de små floder. Der er dog mest for  turist og forretning det laves den dag i dag.

 

Jungle safari

 

Store dele af Thailand er stadig dækket af skov og jungle. Med mange af områder beskyttede nationalparker er der store muligheder for at opleve naturen. 

Oplev disse øde egne i 4-hjulstrækkere i bjergene i Nord.

Der er et utal af national parker. Fra nord til syd. Den største ligger på vejen fra Bangkok til Khorat, Khao Yai national park. Med masser af overnatningsmuligheder.

Ture kan arrangeres fra Bangkok eller hjemmefra.

 

Kano på havet

 

Kanoer kan lejes på flere øer til en tur langs kysten eller til mere afsides dele øer. En tur i kano ud fra Koh Chang onkring de små øer der ligger tæt. På Phuket kan de lejes med forsyningsbåd der følger med så der kan slåes lejer andre steder.

 

Golf

Thailand har nogle af asiens absolut bedste golf faciliteter. Mere end 200 baner over hele landet..

Besøgene er velkomne i mange klubber, amatører som bedre, alene eller i grupper, for at slå et par slag i de smukke omgivelser.

 

Lær at lave thai mad

 

Med den voksende verdensomspændende interesse for Thai restauranter, kan køkken folket komme til Thailand for at lære det varierede Thai køkken at kende.

Der arrangeres kurser fra en halv dag til en hel uge. Lige fra indkøb and råvarerne på de lokale markeder til tilberedningen af hele måltider, supper, forretter til deserter. Kurserne afholdes på hoteller eller køkkenskole.

 

Trekking og river rafting

 

Aktive folk vil sætte pris på de muligheder der er i det nordlige Thailand for fysiske udfordrende oplevelser. Trekking til fods gennem regnskoven og besøge og sove i en landsby  med de farverige "hilltribes" folk eller en hård gang mountainbike tur. De mange brusende floder kan give ret spænende ture på bambus flåder gennem den skønne natur. Ture kan arrangeres fra en dag til flere. Pakketure kan arrangeres direkte fra Bangkok eller endda via rejsebureau i Danmark. Eller tag selv nordpå og arranger det der.

 

Sundhedstjek

 

En usædvanlig ferie oplevelse måske, men meget praktisk, giver dig i Bangkok mulighed for at få et total helbredstjek på nogle af Asiens bedste privat  hospitaler, med internationalt uddannet personale. Til en brækdel af hvad det vil koste i Danmark. Forskellige former for øjenoperationer og lignende er også billigere i Bangkok og der er ikke den samme ventetid som i Danmark. 

Forskellige former for plastiske operationer er også billigere, men kvaliteten for webmaster ukendt.

© Copyright 2000-2023 Thaiguide.dk
Advarsel: Ophold i Thailand er stærkt vanedannende. Afhængigheden kan ikke helbredes.